REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Miron Mitrea: PSD trebuie să depună moțiune de cenzură

Miron Mitrea: PSD trebuie să depună moțiune de cenzură

Replica API 22 iunie 2021 | 23:31 1087

Fost deputat și ministru, Miron Mitrea, consideră că PSD are obligația de a depune o moțiune de cenzură, iar în contextul tensiunilor din interiorul PNL, jocurile de culise ar putea conduce la dărâmarea actualului Guvern.

”Este obligatoriu, când PNRR e o tragedie criticată din toate punctele de vedere și care vrea să dea la o parte administrația locală, pentru a concentra sumele la centru, PSD chiar are obligația să depună moțiunea de cenzură. PSD a câștigat alegerile, de facto, are o liniște în interiorul său pe care nu o regăsim la alte formațiuni. Sigur, mai apare câte o voce distonantă, cum a fost săptămâna aceasta Vasile Dâncu, care susține că social democrații nu vor să preia puterea. Îl contrazic pe Dâncu și spun că membrii PSD bat tare din pinteni ca să preia puterea, pentru că trec și ei prin momente grele și primarii lor la fel.

Totuși, este dificil pentru PSD să ajungă la guvernare pentru că este greu să facă alianțe ca să facă o majoritate. Nu cred că cei de la AUR își permit să nu voteze o moțiune de cenzură, iar dacă o fac, cred că se îngroapă. Cred că o vor vota.

Chiar dacă nu pare la ora actuală, sunt jocuri de culise care s-ar putea să-i transforme în câștigători pe cei de la PSD. Partidul face o opoziție corectă până acum, eu dacă eram acolo deveneam mai vocal.

Nu cred că domnul Cîțu a fost părăsit sau va fi atacat de cei care chiar pot să-l schimbe. Cel puțin deocamdată, nu pare, dar mai așteptăm să vedem ce se mai întâmplă o săptămână”, a spus Miron Mitrea, la Realitatea Plus, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa ne... dute...Mitreo....langa dragnea....
2
0
a devenit vocal de cand l-au iertat de parnaie.
4
0
Ooo... puscariasii "sunt pe val" isi dau cu parerea ?? Impartasesc din "experienta" lor de HOTI si penali ?!
6
0
Cearta este acolo unde este ciolanul,ai uitat cum il facea Grindeanu pe L Dragnea cand a fost demis pana i-a aruncat Livache un os de ros dupa care s-a sucit imediat fostul premier.
9
0
Este doar parerea unui fost puscarias psd
11
3
Ati uitat de "fost puscarias".
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212