REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mitroi, mesaj pentru locuitorii din Valu: 'Nu aveţi motive de supărare dacă poliţiştii locali vă legitimează noaptea sau vă verifică diverse obligaţii'

Mitroi, mesaj pentru locuitorii din Valu: 'Nu aveţi motive de supărare dacă poliţiştii locali vă legitimează noaptea sau vă verifică diverse obligaţii'

Replica API 2 octombrie 2019 | 14:54 402

Acţiunile Poliţiei Locale din Valu lui Traian au stârnit şi nemulţumirea anumitor cetăţeni, care fie au fost amendaţi din diferite motive, fie nu sunt de acord cu acţiunile de legitimare pe parcursul nopţii, pe străzi. În contextul naţional referitor la siguranţa cetăţeanului, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, atrage atenţia asupra importanţei acţiunilor Poliţiei Locale, dar şi asupra faptului că dacă vrem "ţară ca afară", trebuie să ne şi comportăm ca atare. "Ca să creezi atmosferă de siguranţă şi de comună securizată, este nevoie de acţiuni continue. Nu aveţi motive de supărare dacă poliţiştii locali vă legitimează noaptea sau vă verifică diverse obligaţii. Toate acestea sunt acţiuni de prevenţie, menite tocmai să încurajeze comunicarea cetăţeanului cu structurile poliţiei şi să descurajeze evenualele planuri de activităţi ilicite", transmite Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian.

"Desigur, la siguranţa noastră şi a familiei participăm cu toţii, nu putem lăsa totul pe seama poliţiştilor, aceştia nu pot fi peste tot în acelaşi timp. Nici camerele de luat vederi, 33 la număr în acest moment, nu pot fi instalate din kilometru în kilometru", mai spune edilul, care adaugă că este necesară şi educaţia oferită copiilor şi asigurarea măsurilor minime de siguranţă.

"Cu toţii ne dorim o lume sigură, curată şi modernă. Însă mare parte dintre noi refuzăm să participăm la clădirea ei. De ce? Din comoditate. Cu toţii dăm ca exemplu ţările evoluate. Însă acolo nu se construiesc case fără autorizaţii sau fără a fi declarate la impozite. Nu se demolează construcţii fără ca firma de salubritate să fie anunţată şi să ducă contracost un container pentru deşeul rezultat. Acolo nu este opţional să îţi întreţii rigola şi nici nu se concepe să negi autoritatea administraţiei sau poliţiei", mai transmite Mitroi. "Civilizaţia începe cu noi, cu cetăţenii. Eu nu am fost niciodată adeptul amenzii (...) În concluzie, vă rog să îmi fiţi alături în încercarea de a păstra comuna sigură şi curată", mai transmite edilul.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Camere de luat vederi nu din km in km, ci pe fiecare stalp
1
0
hot semianalfabet !
3
1
Masura cred ca este buna. Dar aveti in vedere si persoanele din cartierul nou care dau drumul la muzica foarte tare si ziua si seara si deranjeaza!
2
3
Ce ma suntem sub asediu ?
4
3
Esti un mare hot !Ai profesor bun pe primarul Traian Cristea de la Costinesti atat tu cat si Radu Cristian de la Mangalia.Ne spui tu ce trebuie sa faca politia locala ? Dar pe tine si prietenii tai betivani cand va vor opri in trafic?Ai grija sa nu fii deranjat ca sa nu-i tragi la raspundere ca doar sunt in subordinea ta.Rusine sa-ti fie, te-ai curvit, sa vedem cine te va mai alege la anul !
8
3
Vai ce de frustrati aici. Ce a furat ma? V-a furat voua din buzunare? Pt lenesi orice om avut e automat hot, ca deh munca le e o necunoscuta. Sa va vad pe voi, sa conduceti o comuna si propriile afaceri in acelasi timp, puteti? Valu va vota cu Mitroi indiferent de partid, atata timp cat isi va face treaba.
2
10
Mitroi e un gainar de hot, era cioban la oi. Mai fura si el cat poate.
7
3
Ai furat de ai rupt si politisti locali sunt la degetul tau mic . Politisti locali iti sunt slugi care executa tot ce le dictezi . Ai reusit sa pui mana pe localitate . Intradevar ai facut si pentru localitate . Dar asta ca sa le poti inchide ochi si sa zica cetateanu . Lasa ca chiar daca a furat a facut si pentru localitate . Ai cumparat pe multi Mitroi , ai cumparat inclusiv presa care te elogiaza . Numai ca vezi tu , toate pana intr-o zi cand un procuror si un judecator care nu pot fii corupti iti vor spune stop . Ai de platit facturi si va trebui sa le platesti .
8
3
Daca nu va place ce face politia locala prin Valu mutativa la Murfatlar. Nu veti fi deranjati niciodata de vreun politist local sau national indiferent ce veti face. Insusi primarul nu "deranjeaza" pe nimeni cu nimic, decat in campania electorala, binenteles!
2
4
Stiati ca acest individ o sa candideze ptr PSD la anul? Stroe a reusit sa il corupa sa vina la PSD din urmatorul mandat! I-a angajat rudele apropiate la RAJA si ii pune in functii importante si uite asa se da si Mitroi dupa PSD
5
0
Foarte bine, asa suntem mai protejati de hoti si talhari, nu ma deranjeaza daca ma legitimeaza, nevinovatii nu au motive de teama, peste tot in lume se fac astfel de legitimari.
4
0
Foarte frumos ca ne aparati de hoti dar cu dumneavoastra ce ne facem ?
13
0
Imi vine sa ma cac!! sa ne legitimam noi? Dar el ca a furat de a rupt tot in Valu: Semena, Pepinierea,Terenuri de 100 de mi euro! incredibil omu asta are tupeu de borfas cretin!
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272