REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MOBILIZARE GENERALĂ în PSD, prin SMS!

MOBILIZARE GENERALĂ în PSD, prin SMS!

Replica API 16 iunie 2017 | 01:18 320

Parlamentarii PSD au fost convocaţi prin SMS la şedinţa de duminică a Parlamentului, decisă de social-democraţi pentru citirea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, ei fiind anunţaţi de liderii de grup că prezenţa este "obligatorie". După plenul reunit ar urma să aibă loc o şedinţă lărgită a PSD.

"Dragi colegi, vă rog mult să ne mobilizăm şi DUMINICĂ (18 iunie), ora 15.00 să facem cu toţii un efort şi să ne întâlnim în şedinţa de grup de la CDEP, pentru semnarea moţiunii de cenzură! Va urma BPR la ora 16.00 iar la ora 16.30 vom avea plen reunit, în cadrul căruia se va citi textul moţiunii. La final vom avea o întâlnire comună - parlamentari şi preşedinţi de organizaţii judeţene, într-o locaţie ce urmează a fi comunicată ulterior. Prezenţa obligatorie!", se arată în mesajul transmis parlamentarilor, obţinut de News.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sperati sa va mobilizati exact cum v-ati mobilizat pentru marirea, mai corect, dublarea salariilor voastre si a pensiilor nesimtite care sa va asigure un trai de nabab voua si urmasilor vostri, dar aveti rabdare, nu este sigur ca vor ramane batute in cuie. Cel putin sper, asa cum am sperat sa ajungeti in situatia in care sunteti.v-ati dat arama pe fata, am vizionat palatul sau mai bine zis domeniul penalului, la indemana oricui un astfel de domeniu, nu?
2
0
Stimati colegi! in aceste momente de cumpana pentru partidul nostru este bine sa reflectam la ceea ce avem de facut si sa ne dam seama ca din randul nostru acum a iesit un adevarat lider si anume Sorin Grindeanu. Om onest si cinstit care merita tot sprijinul nostru in al sustine in functia de lider al partidului in locul lui Liviu Dragnea. Astazi cu ocazia motiunii de cenzura va rog votati pentru Grindeanu si totodata sa-i cerem lui Dragnea demisia deoarece prejudiciul de imagine creat nu ne va fi de folos la alegerile viitoare. Cu Sorin vom castiga si mai mult increderea tuturor cetatenilor
2
0
Conducerea PSD, cat si guvernarea au fost privatizate, la fel ca drumurile din Teleorman, iar criza guvernamentala din prezent se poate incheia intr-un mod constructiv, prin demiterea sau demisia lui Dragnea, continuarea Guvernului Grindeanu si alegerea unui nou lider PSD.
1
0
Observam pe plan international ca se voteaza independentii. La noi pe cand ? Taoat gasca asta este in vibrilatii. Daca zboara liviu , si v-a zbura , vine Sorin si face curatenie generala. Slugile sunt acum mangaiate patern de liviu. Daca scapa si de data asta iar ii fote. Cine are curaj sa-l infrunte , zboara , si avem multe exemple, sturzu, ala care a fost sef la senat, victoras, si multi altii.
1
0
PSD este o gasca de lichele si derbedei bolsevici. La beciul domnesc cu ei!
4
0
pentru asta v-am votat si speram sa aveti sprijinul ca si la alegeri din partea celor ce gandesc la un viitor democrat atat lor cat si poporului !
0
2
cand va spuneam ca o sa-l regretati pe Ponta nu ma credeati! Si acum sa fim seriosi, daca ne uitam in opozitie ce vedem? Blaga, Turcan, Fenechiu, Orban, Nicusor Dan chir si Ciolos. Vai de viitorul acestei tari. Vom fi sclavi inca cel putin 10-15 ani.
1
1
Inutil citatul cand la moda-i plagiatul!
2
2
"Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi, sa n-ajung-a fi stapana, si pe tara, si pe noi"
7
7
Stimati colegi de partid haideti cu aceasta ocazie sa il schimbam si pe Liviu Dragnea din functia de lider al acestui partid deoarece ne aduce grave prejudicii de imagine iar la alegerile urmatoare vom pati ca PNL.
11
5
Cred ca ai vrut sa zici doamne oboseste-i pe romani
0
1
Stat mafiot condus de o gasca de penali care vor sa scape de pucarie prin orice mijloace
8
0
Doamne ocrotestei pe romani! Prea a suferit poporul asta care merita o viata mai buna.Scapa-ne Doamne de rau si de lucrarile acestuia, alunga pizma si invrajbeala dintre noi pacatosii. Lumineaza-ne calea spre un alt viitor lipsit de rautatea mai marilor vremii.
4
0
Panarame mai sunt astia din PSD,bai astia sunt in stare si Duminica sa vina toti sa voteze asa zisa motiune de cenzura numai ca sa scape de Grindeanu, dar scarbele dracu care sunt ei cand vine vorba de a vota salarile si veniturile prostimii care mai munceste in Romania ai draqu ii apuca ba schimbarile de guvern,ba pleaca in vacante ba sa-i futha pamantu de jigodii ordinare. Praful si pulberea sa se aleaga de jigodile din PSD.
12
6
Pentru a vota o lege buna nu va strangeti la parlament duminica,dar va strangeti ca sa-i lingeti ouale lui Dragnea ca poate asa isi mai revine.
13
7
Mobilizeaza-i drace, pe acesti penali, mincinosi si hoti !
10
2
O cohorta de penali ce se scalda in troaca porcilor, prezentand lumii intregi o imagine dezolanta. "Unde esti tu Tepes Doamne"!
13
3
Disperarea e mare in randul ciumei rosii. Din pacate se va autodistruge ! Si uite asa fara niciun efort scapam de ei, exact ca si cum un sarpe veninos si-ar musca coada si ...... gata ! Minunat !
12
3
de stroe tot merge la Bucuresti la partid,dar este platit gros de noi la raja.NESIMTITULE!!!!
9
4
Nebanuite sunt caile Domnului!
4
2
Are si dumnezeu smartphone!?e in aceeasi retea cu psd-ul!?
3
9
Daca nu veniti,VA termin PE toti,ciuma Rosie,VA fi vsi de capul vostru daca nu veniti,la adunarea de mafioti,de veninosi,plini de ura,pregatim UN sprit si dupa ....O partida de sex amestecat,si gata lovitura de stat,ASA cum is doreste betivul de Dragnea,asta vrea sa iasa lumea in Strada,dar de data asta lumea seeVA duce peste el,panarama,praful seealege de ciuma Rosie,merita pusi la zid,javrele
15
6
Sper ca Dumnezeu sa-i crape pe toti..prin sms sau prin alte cai.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614