REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Modificări în privința plății parcărilor prin SMS la Constanța

Modificări în privința plății parcărilor prin SMS la Constanța

Replica API 1 august 2019 | 00:01 870

Pe fondul discuțiilor referitoare la parcarea cu plată prin SMS din municipiul Constanța, primarul Decebal Făgădău a făcut precizări în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a spus că va fi reglementat sistemul de parcare, în sensul că, în intervalul orar 17.00 – 8.00 (a doua zi dimineață), va fi gratuit pentru riverani, iar în intervalul 22.00 – 8.00 dimineața va fi gratuit în următoarele zone: Liceul Mircea – aleea spre teatru, strada Ștefan cel Mare (zona Beta). De asemenea, vor deveni zone cu plata prin SMS: zona din Portul Tomis, zona Alfa Beta din Tomis III și parcarea Mega Image din Tomis III.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votati-l si la anul!
1
0
dimineata , puturosii care nu au votat in 2016 vor alerga sa mute masinile, apoi vor pleca la munca sau in malluri ... si apoi vor fi agitati sa revina la ora 17 sa prinda loc liber.
0
0
La ce se refera stimabilul Fagabou cand afirma ca vor deveni zone cu plata prin SMS: zona din Portul Tomis? zona care este cu plata de vro 2-3luni
2
0
Cel mai bou tu esti FAGABOULE , cine dracu te mai alege taran prost ... mare prost mai esti FAGABOULE
4
0
nu toti avem telefon , nu toti avem credit . Sa va fie rusine , primarie de cacat , aceasta hotarare este suspendata , cum va permiteti sa va bateti joc de oameni ?
12
3
pe parcarea de la mega image scrie program de luni pana vineri8:00-17:00.Deci in weekend e gratis si dupa ora 17:00
4
0
bai prostanule, nu ne mai da tu lectii de civism, noi traim in Romanica, nu afara, unde se mai si amenajeaza parcari, nu doar se fura bani prin orice mijloace. Si DA, vrem o tara ca afara, dar nu vrem sa fie locuita de prostani ca tine
9
2
Bai desteptule, unde este parcare gratis in weekend?In Sibiu duminica am platit 4 lei ora , In Medias care este un kkt de oras este 5 lei ora , in Alba Iulia este 4 lei ora , Cluj este 5 etc.In orice oras al tarii se PLATESTE PARCAREA, numai la noi trebuie sa fie moca.Dar la piata stim sa ne spargem in figuri si in cluburi.Sa nu ne mai plangem, CONSTANTA este al 2 lea oras din pct de vedere financiar..Vrem o tara ca afara: platim...pt ca si afara se plateste parcarea
8
13
parcometreee!catarul tot catar
4
0
In curind o sa ne perceapa taxa si pe mersul pe jos. In loc sa se ocupe de curatenia orasului el se ocupa de borduri inalte, montare de stilpisori si de locurile de parcare cui taxa. Nu stie din ce sa mai scoata bani. O fi fost primarul prin parcurile Constantei sa vada cum arata? Nu afost niciodata.Sa merga sa ia exemplu de la primarul din Sinaia. Parcurile sunt oaze de verdeata iar curatenia este la ea acasa.
11
1
FMM Fagadaule cu indiferenta ta si cu locurile tale de parcare desenate pe sosea doar sa iei bani.Asa faci parcari-tragi dungi pe sosea
18
2
Si cei care nu stau incentrul orasului nu platesc impozite? E orasul mati????
19
1
Ia ce s-au umflat babuinii. Vreti moca , este ? Obisnuiti-va , asa o sa fie de acum inainte . Mergi in centru o data pe an , doar daca ai nevoie sau bani de parcare .
6
18
Sper sa vina cat mai repede ziua in care primaria va restitui bani din aceasta furaciune, vor bani din nimic, iar amenda de 600lei ca nu am platit 2lei50bani.. imi este rusine de acest oras si scarba
20
4
futuva mortii in gura ca o sa zburam cu masinile dupa gandirea voastra
14
1
Sictir tie si tuturor dobitocilor care te voteaza
17
2
Nimeni nu-ti interzice sa folosesti masina personala. Trebuie sa resptectam niste reguli nimic mai mult. Din comoditate si de cele mai multe ori din nesimtire parcam la botul calului. Primaria cum sa puna capat nesimtirii si haosului? Asa au aparut stalpisorii. Sunt zone unde iti poti parca masina si fara bani. Putina miscare nu a omorat pe nimeni. Sa nu exageram. Cat despre centrul istoric al orasului el trebuie sa devina pietonal. Comoditatea trebuie taxata. Nesimtirea trebuie pedepsita cu amenzi usturatoare. Daca trebuie sa-ti folosesti masina, plateste si respecta regurile impuse.
15
19
Un ANIMAL care la anul v- a disparea
24
7
Multa UE, pentru primarul popic!!
21
3
Fagadaule mancati as stalpisorii de ce nu ti pui si la birou in primarie cativa asa de decor daca tot ne ai umplut Ctza cu ei! Nu faci parcari in Ctza dar plantezi stalpisori peste tot.
28
3
Multa muie domn primar. Mai aveti putin
28
2
De ce nu se face plata 07:00 - 21:00 si dupa 21:00 07:00 gtatuit peste tot !!! si in sezon estival plata 07:00 00:00
14
1
nu zice nimeni ca sa fie mok peste tot, dar ce fac astia e prea de tot.
29
2
O sa mai ajungi primar cand o sa iti vezi coaiele pe dinapoi
39
4
la cate muie ai luat fagadauleeee daca luai macar 1 leu muia,intr o luna erai miliardar in euro! hai sictir javra
37
3
nu s a schimbat mai nimic. de ce sa fim obligati sa platim prin sms? Apropos in sat vacanta parcarile sunt date de makidonii din primarie la niste dubiosi care cer 20 de lei si chiar 30 de lei pe parcare.
41
3
Poarta Alba te asteapta
43
2
Sugi p...a Fatalau!
38
5
Mersul pe jos face piciorul frumos cand nu ai bani de benzina. Pe anumite artere e ok sa se plateasca. Ce NU e ok e sa se plateasca oriunde in ruina asta de oras. Mamaia cap coada, p ovidiu, toate punctele principale din oras sunt cu plata. Si sa stii ca nu toti mergem ca vrem, unii mergem cu masina ca trebuie.
39
5
Hotie legalizata
43
5
Nu mai este mult pan' la alegeri,scapam de tine.Stalpisorii de pe poporului cu monstruozitatea facuta acolo sunt din banii constantenilor?DNA scrie pe tine!Ori DIICOT ca produci teroare in randul cetatenilor!
45
7
Felicitari celor de la Constanta Altfel, daca nu atacau ei regulamentul, nu se schimba nimic! Bravo bravo!
43
13
O sa il iau de urechi cand il vad pe strada.
24
4
Mersul pe jos face piciorul frumos. Mersul cu masina personala costa nenicule. Peste tot in lumea civilizata platesti pentru parcare pe anumite artere. Suntem comozi iar unii dintre noi si nesimtiti. Foarte bine face primaria.
24
37
Sa iti dam muie toti cu parcarea ta de dobitoc
47
7
Fagadau-absurdul
32
4
ce sa va fac ghertoilor. eu am parcare privata sa imi pun seria 7. pardon cielo cum stiti voi prostii ca am eu. asa se trece in declaratia de avere...si hai nu mai bociferati atat. la 8 valea cu masina din parcarea din fata blocului. ce imi pasa mie la cat ai tu program. valeaaaaaa....sarakule! saracilor! cand va luati seria7 atunci sa veniti la mine.
20
7
Cine il mai alege pe asta primar ?! In tarile civilizate exista si alternativa platii la masini automate, nu numai prin sms, poate ca am cartela prepay si atunci de unde poola calului sa platesc prin sms ?! Pune in ma-ta automate de plata unde pot sa platesc, imi da un bon si il pun in parbriz. Ce rahat de sistem!
67
5
MU13 P5D SI TUTUROR SUSTINATORILOR LOR , impreuna a-ti distrus tara!
56
9
bravo ai revolutionat orasul! te vom alege mereu primar!
26
15
Atat stie Fagadau sa faca sa puna plata la parcari in rest nimic
53
7
fagaba......lepra esti
45
5
in orasele civilizate gen Brasov ,Sibiu,CLUJ ETC PARCAREA SAMBATA ,DUMINICA ESTE GRATIS
51
3
Impozite de ce mai platim daca ne taxati ca mergem sa facem piata? Ca la mega image merg cei de cumpara si stau maxim 30 de minute
51
5
Serios,sunteti pe invers,in loc sa faceti cu plata parcarile supraetajate,canu alea au fost investitii,faceti orice colt de strada asa zisa parcare cu plata.Parca nu era legal ce facetisa.
51
6
mai puneti niste stalpisori pe strazi ca ducem lipsa. astia sunt in stare sa iti ia bani si daca o parchezi in curte. oras de cacat
73
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108