REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mohammad Murad: Am informații că deja procurorii îmi pregătesc un dosar! Video

Mohammad Murad: Am informații că deja procurorii îmi pregătesc un dosar! Video

Mirela PASCAL 12 aprilie 2024 | 14:19 4234

Mohammad Murad, candidatul AUR la conducerea Consiliului Județean Constanța, s-a aflat vineri, 12 aprilie, în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre programul electoral, proiectele pe care le are pentru județul Constanța, dar și despre Mangalia. Cu această ocazie, candidatul AUR a ținut să precizeze faptul că a fost informat, de un apropiat, că procurorii au în lucru un dosar penal în care Murad e vizat. Acesta spune că știe cine l-a „comandat”, însă nu vrea să dea nume, deocamdată. Cert este, spune Murad... cuiva îi este frică și-l consideră un pericol. Pe cine încurcă, oare, candidatura lui Murad la Consiliul Județean?

Mohammad Murad: Am informatii ca deja procurorii imi pregatesc un dosar! Video

În debutul interviului, Mohammad Murad a dezvăluit cum a luat decizia de a candida la Consiliul Județean Constanța, și nu la Primăria Mangalia... „Sunt un soldat disciplinat. Când ești într-un partid, nu te gândești doar la tine și dorințele tale. Știa foarte bine domnul președinte (n.red. George Simion) că vreau să mă implic pe partea de administrație locală. Aveam o mică problemă în partid pentru Consiliul Județean. Am avut o discuție. Inițial, i-am zis că nu sunt de acord să candidez la Consiliul Județean, după care, dacă nu găsim o variantă, probabil o să fiu de acord pentru că nu aveam altă variantă. Domnul președinte a considerat că sunt o persoană căreia îi place foarte mult să lucreze  disciplinat. E pentru prima oară când mă simt bine într-un partid, în care eu simt că am un șef. Sunt convins și tare aș vrea să nu plec din lumea asta fără să arăt ce pot să fac pentru oameni. Am obligația de a mă face cunoscut. Să știe lumea cine este Mohammad Murad, care este gândirea mea, ce ascund și ce am făcut și nu știe lumea. Și de asta în scurt timp, probabil săptămâna viitoare, o să apară cartea despre viața mea, ca lumea să nu cunoască milionarul sau miliardarul Mohammad Murad, ci Mohammad Murad omul. Să mă cunoască personal pentru că totul pleacă de la om. O să fiu prezent, o să pregătesc o caravană foarte frumoasă... Dacă vă uitați la ceilalți candidați, au același profil. Cu toată stima pentru fiecare, e dreptul fiecăruia să facă ce crede în timpul liber, dar eu nu știu să stau la un șpriț câte 4-5 ore. Nu am învățat. Sunt convins că nu o să mă voteze șprițarii. Vreau să iau energie de la tineri. Simt că ei sunt în plină forță. Vreau să văd ce vor tinerii, să schimbăm viața lor, ce vor oamenii de afaceri, ce vor oamenii care fac turism, cum putem zâmbi non-stop, pentru că Constanța trebuie să fie orașul zâmbetului. Constanța este un oraș binecuvântat. Un oraș în care Dumnezeu a fost foarte atent”, a spus Mohammad Murad.

Murad: Am încercat o alianță cu PSD la Mangalia, să lăsăm interesele politice la o parte și să vorbim de interesele orașului Mangalia. N-au vrut

Și-ar fi dorit Primăria Mangalia, dar sondajele nu l-au ajutat... „Mi-aș fi dorit Mangalia foarte mult dar din sondajele pe care le-am făcut Cristi Radu a ieșit primul. Am încercat să iau legătura cu PSD, să lăsăm interesele politice la o parte și să vorbim de interesele orașului Mangalia. Nu a fost de acord PSD. E foarte complicat pentru noi, de la AUR, să facem un fel de alianță cu PSD. Să fim cu PSD într-o alianță, eu nu consider că este o crimă. Puteam să-l conving pe domnul Simion să facem o mică excepție pentru Mangalia, dar nu am avut dorință din partea PSD. Cristian are baza. Fără să facă nimic, are 5.000 de voturi, care provin din zona administrației, pensionarii cărora le oferă acel tort și mica atenție odată la 2 ani, 5 ani, din banii bugetului local. Sunt în jur de 1.800 de pensionari, plus spitalul, plus primărie... care-l votează”, spune Murad.

Murad: Am o mașină de 500.000 de euro și mi-e aiurea să mă plimb cu ea, să par eu, bogat, într-o țară săracă

Dacă într-o zi o să vină cineva și o să se uite la ce are Cristian Radu... el a luat milioane de acolo. Radu mă atacă pe mine că fac mafie imobiliară. Eu nu am făcut nicio construcție. Nu există o construcție în Mangalia fără să fie o parte a lui Cristi Radu. El are cotă-parte cu oricine face construcții. Aș investi bani într-un film despre primarul care din orice vrea să facă bani. Chiar l-am întrebat direct într-o zi: Știu că ai probleme cu rechini, cum sunt eu, rechin turistic, înțeleg, dar tarabele, care sunt niște hamsii, lasă-le în pace! Tu vrei să iei hamsiile. Așa persoană...total atipică. O să rămână în istorie pentru modul de gândire și lăcomie. A dat două petreceri când a auzit că n-am candidat. S-a bucurat mult. (...) Eu am un elicopter, cu care-mi fac treabă...și am și mașină, o am de patru ani, care costă 500.000 de euro, n-am ieșit cu ea pentru că mi s-a părut aiurea să ies eu bogat într-o țară săracă. Nu mi se pare corect. Așa sunt eu. ”, a adăugat candidatul AUR la CJ.

Mohammad Murad: Am informatii ca deja procurorii imi pregatesc un dosar! VideoMohammad Murad, Mirela Pascal

Murad: Constanța este condusă de șantaje, o mafie subterană care se dă cinstită, corectă, care face milioane de euro

De asemenea, Mohammad Murad a mai declarat, în exclusivitate din studioul Replica, faptul că a fost informat de existența unui dosar penal aflat pe masa procurorilor în care este vizat. „Am auzit azi de dimineață, chiar în premieră vă spun, că deja domnii procurori îmi pregătesc un dosar. Ca să formezi o chestie ca asta... Se pot lega de faptul că am mâncat un măr nespălat, orice. E greu? Dar vreau să îi anunț că indiferent de situație, o să fiu și mai întărit, și mai puternic. Istoria nu poate să mai fie retrăită... să vină la alegeri 20 de mașini de poliție, cum s-a întâmplat în Mangalia. Dacă vor să facă așa, și statul român le dă verde, eu vă spun că această țară, nu vorbesc de orașul Constanța, nu este în siguranță. Dacă mi se întâmplă un abuz, îmi voi lua copiii și voi pleca în altă țară, să trăiesc în Bulgaria. E important să încheiem un capitol.”, spune Murad.

„Sunt un pericol pentru ei. Toate partidele sunt în stare să se alieze împotriva mea

Întrebat cine este în spatele dosarului, Murad nu a dorit să dea nume, a precizat, doar că are legătură cu candidatura sa la Consiliul Județean. „Contracandidații sunt în spatele dosarului. Cine are relații bune cu procurorii? Normal că știu foarte bine cine e, dar nu am dovezi. Dacă vreți să știți numele, lăsăm să iasă dosarul. I-am încurcat un pic pentru că am aflat înaintea lor....(n.red. de dosar). Constanța, de ani de zile, este condusă de șantaje, o mafia subterană care se dă pe cinstită, corectă, care face milioane de euro. Nu pot să spun nimic. Dar, cum au ei prieteni, am și eu...Sunt un pericol pentru ei. Toate partidele sunt în stare să se alieze împotriva mea”, a subliniat candidatul CJ.

Urmăriți mai jos declarațiile lui Murad:

 

Urmăriți interviul integral în materialul VIDEO de mai jos:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272