REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 14 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6760
21.2° Constanța Vineri, 14 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6760
 

Mohammad Murad: Florin Mitroi nu este singur, vine cu o gașcă întreagă. Lucrează într-un stil mafiot! Video

Mohammad Murad: Florin Mitroi nu este singur, vine cu o gașcă întreagă. Lucrează într-un stil mafiot! Video

Mirela PASCAL 16 mai 2024 | 00:00 4838

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța, a fost prezent în studioul Replica de Constanța miercuri, 15 mai a.c., unde a vorbit, printre altele, despre programul său electoral, dar și despre contracandidații săi, în special despre cel pe care îl consideră principalul său contracandidat: Florin Mitroi. Totodată, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța a vorbit și despre planurile mărețe pe care le are pentru Constanța, care implică transformarea orașului în Dubaiul Europei de Est. Despre acest subiect, urmăriți în materialul de mai jos!

Mohammad Murad: Florin Mitroi nu este singur, vine cu o gasca intreaga. Lucreaza intr-un stil mafiot! VideoMohammad Murad, Mirela Pascal

Mohammad Murad despre transformarea Constanței în Dubai: AUR suntem, nisip avem, doar investiții să ne mai dea

În debutul interviului, Mohammad Murad a vorbit, printre altele, despre cum vrea să transforme Constanța în Dubaiul Europei de Est.

Am un prieten care face parte din conducerea Dubaiului și pentru că au ajuns la nivelul la care au atins ce au vrut și au dovedit că din nisip se poate face aur. I-am zis că jumătate din problemă este rezolvată pentru că noi suntem AUR, nisip avem, doar să ne dea un sprijin și chiar investiții de miliarde, care nu se exclud. Aștept să își facă timp și să vină o delegație din Dubai aici, Constanța are tot ce trebuie. Constanța are infrastructura necesară, are oameni care sunt cea mai importantă resursă naturală și mai are nevoie doar de o finanțare de aproximativ 2-3 miliarde de dolari cu care putem începe o chestie foarte frumoasă, încât Constanța să fie un fel de Hub al Dubaiului în Europa de Est. Avem un bazin de peste 100 milioane care poate beneficia de acest lucru. Vorbim de 30 de milioane de oameni. Avem infrastructura, avem ce ne trebuie, ne lipsește viziunea. Dubaiul este făcut de un singur om pe care îl cheamă tot Mohammad și care a avut viziune. Noi, aici, din păcate nu am avut. Vreți altceva, trebuie să vă asumați chestia asta“, a spus Mohammad Murad.

Video 1:

Mohammad Murad: Florin Mitroi lucrează într-un stil mafiot

Atunci când vine vorba despre contracandidații săi la funcția de președinte al Consiliului Județean, Murad a declarat că principalul său oponent este Florin Mitroi, despre care consideră că lucrează într-un stil mafiot, mod pe care nu îl agreează și nu are de gând să îl urmeze. Totodată, l-a comparat cu ceilalți adversari.

Mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu Mitroi aici la dumneavoastră, am văzut că suntem pe primele 2 locuri, eu și el, cu domnul Grasa pe locul 3 în sondaj, și să facem o dezbatere directă ca să vadă lumea și să îi informăm cum gândim. Dacă facem o comparație între Mitroi și Lupu, da, domnul Lupu stă mai bine. Mihai Lupu, din păcate, are o problemă: de a-și analiza propria persoană. Eu i-aș da nota 6. Domnul Mitroi nu se compară cu domnul Lupu, domnul Mitroi nu este singur, vine cu o gașcă întreagă. Lucrează într-un stil mafiot. Are conexiuni în foarte multe instituții. Eu nu sunt de acord să am o relație specială cu anumite instituții și domnul Mitroi știe foarte bine despre ce e vorba. A făcut probleme și altora, chiar colegilor lui de partid. Din păcate, foarte mulți colegi de partid ar veni din Valu lui Traian spre Constanța dacă Mitroi ajunge în funcția de președinte al Consiliului Județean. Domnul Grasa este un tip bine educat, e o persoană care nu își poate asuma un eșec. Nu are experiență. Nu știe să producă”, a spus Murad.

„Sunt în luptă cu Mitroi“

„Opinia mea personală este că sunt în luptă cu domnul Mitroi. Mai trebuie să recuperez un pic mai mult pentru că nu trebuie să uităm faptul că AUR nu are niciun primar. Ca persoană, sunt convins că sunt apreciat de mai mulți oameni. Ca nivel de notorietate eu sunt la nivelul 64, Mitroi la 47. Stilul lui Mitroi nu mă încântă deloc pentru Constanța, nu pot să îl acuz pe Chițac de același lucru. La ora asta, dacă contactezi o persoană, va spune că îi e frică de Mitroi, nu de Chițac. Nu e normal acest lucru în România. Fiecare persoană are dreptul să își exprime opinia, iar cel din față să aleagă pe cine să voteze. Lucru care din păcate nu se întâmplă la domnul Mitroi. La Lupu, la Grasa se mai poate discuta, dar la Mitroi nu. Mitroi este o persoană arogantă, care crede că este născut șef. Mitroi este primar de 20 de ani. Haideți să întrebați oamenii din Valu, cum de i-a mers atât de bine lui Mitroi în mediul de afaceri și altora nu. Cristi Radu la Mangalia, vreți să spuneți că are viziunea de a cumpăra terenuri și hoteluri în fiecare lună? Nu. Ideea este că are niște instrumente. Cred că respectul față de mediul de afaceri trebuie să existe și nu e normal ca un om de afaceri să fie supus unor presiuni din partea unei instituții. În Mangalia pentru oamenii de afaceri sunt două variante: să fii prietenul lui Cristi Radu și a doua să stai să îți dea amenzi. Mi-e frică de faptul că Mitroi va veni cu același mod de gândire. Ori prieten, ori dușman“, a declarat Mohammad Murad.

Video 2:

Mohammad Murad: Un proiect de suflet ar fi realizarea unei academii pentru tinerii antreprenori

Mohammad Murad vrea să lase ceva în urma lui atunci când vine vorba despre mediul de afaceri, despre care a declarat că îl doare sufletul deoarece oamenii din domeniu sunt destul de persecutați de instituțiile statului, proiectul său de suflet fiind realizarea unei academii pentru tinerii antreprenori.

Pensionarii trebuie să aibă niște restaurante unde să petreacă niște zile frumoase, să aibă reducere la curent, gunoiul dacă nu va fi gratis, să fie la un preț simbolic. Pentru mediul de afaceri aș face o cu totul altă abordare, fără amenzi, fără controale peste controale, oamenii mă pot considera consultant, prieten. Un proiect de suflet ar fi realizarea unei academii pentru tinerii antreprenori. În Constanța va fi în premieră. Pe partea medicală vreau să fac o clinică pentru tratarea dependenței de droguri. Vreau să fac un credit pentru studenți din partea autorităților locale. Proiectul cu spitalul este un proiect personal, pe care vreau să îl las moștenire copiilor și nepoților. Va fi donația mea pentru județul Constanța”, a zis Mohammad Murad.

Video 3:

Interviul integral îl puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Comandat de partidul Alianța pentru Unirea Românilor - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator
21240330

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
281541142331
5/49
2274181623
joker
123216151112