REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mohammad Murad, noul coordonator AUR pentru precampanie, în Constanța! Video

Mohammad Murad, noul coordonator AUR pentru precampanie, în Constanța! Video

Virgil STOIAN 19 aprilie 2024 | 00:00 2698

 Partidul AUR, filiala ConstanÈ›a, a organizat joi, 18.04.2024, o conferință de presă. La conferință au participat senator AUR È™i candidat la Primăria Năvodari - Aelenei Evdochia,  candidat AUR Primăria Medgidia - Luchian Alin-Mihai, candidat CJ - Mohammad Murad.

Mohammad Murad, noul coordonator AUR pentru precampanie, in Constanta! Video

Mohammad Murad a anunÈ›at că i-a luat locul lui Daniel Moraru, acesta din urmă fiind, până astăzi, coordonator al campaniei. ”AÈ™a cum È™tiÈ›i, a început campania. Suntem în precampanie. În fiecare zi sunt È™tiri noi. O È™tire pe minut. Începând de ieri, am preluat toate atribuÈ›iile coordonatorului pentru precampanie în ConstanÈ›a. Moraru va rămâne în partid pentru alte atribuÈ›ii. Sper să fie o campanie cât se poate de corectă È™i fără noroi. E nevoie de o schimbare. Îi propun lui Mitroi să facem un sondaj. Dacă diferenÈ›a dintre noi doi este de mai mult de 5%, hai 6%, eu mă retrag. Plătesc eu sondajul. Îmi asum acest lucru. Îmi asum prietenii cu oricine, dar nu pe seama intereselor constănÈ›enilor. sunt in stare sa fac tot ce pot. Îmi rămâne sa reuÈ™esc sa ajung la fiecare. Nu vom face mare campanie pe strada.  Vom merge prin judeÈ›. JudeÈ›ul ConstanÈ›a  nu este doar piaÈ›a Ovidiu. Sunt È™coli în judeÈ› fără toalete.” a declarat Mohammad Murad.

Mohammad Murad, noul coordonator AUR pentru precampanie, in Constanta! VideoMohammad Murad

Cupșa: Potrivit sondajelor, Cupșa este la bătaie cu Chițac

Ovidiu CupÈ™a a luat cuvântul, precizând că, potrivit sondajelor, se află umăr la umăr cu Vergil ChiÈ›ac, pentru Primăria ConstanÈ›a.

Mohammad Murad, noul coordonator AUR pentru precampanie, in Constanta! VideoOvidiu Cupșa

Muhammad, cu modestia lui, spune mai puÈ›in decât trebuie spus. Legat de ConstanÈ›a. ConstanÈ›a reprezintă jumătate din judeÈ›. Eu, mai în glumă, mai în serios, v-am spus înainte de începerea conferinÈ›ei, că am câÈ™tigat ConstanÈ›a. Potrivit sondajelor, CupÈ™a este la bătaie cu ChiÈ›ac. Cred că aÈ›i văzut zilele trecute declaraÈ›iile candidatului PSD È™i nu mai este nimic de spus despre blatul PNL-PSD. Până È™i ChiÈ›ac este puÈ›in bulversat despre ce se va întâmpla pe 9 iunie. Sondajele interne ale partidelor arată că nu este bine pentru ei, că au un pericol mare în Ovidiu CupÈ™a. O să continui ce am început: o campanie printre oameni. Deja avem o imagine clară asupra ce iÈ™i doresc constănÈ›enii. Vom veni cu programul administraÈ›iei locale. Ne dorim să câÈ™tigăm primăria pentru a rezolva problemele cetățenilor.” a declarat Ovidiu CupÈ™a.

Video 1:

Despre candidatul PSD la CJ, Cătălin Grasa, Muhammad a declarat: ”Domnul doctor Grasa este respectabil, dar nu poate aduce un plus de valoare economică. Nu È™tie să facă dintr-o bucată de pământ un platou de pământ, să-l deseneze puÈ›in È™i să îl vândă cu 5 euro kilogramul. Eu È™tiu” Mai în glumă, mai în serios, Murad a declarat că l-a sunat pe Grasa, pentru a-l invita la un ceai, dar nu i-a răspuns, însă au onorat invitaÈ›ia Palaz È™i Lupu.

Video 2:

Legat de Mangalia, Murad a declarat că vrea să facă alianță cu PSD, în sensul să-i ofere susÈ›inerea lui Paul Foleanu pentru primărie. ” La Mangalia, sunt de acord să câÈ™tige oricine, doar nu el” a spus Murad, făcând referire la Cristian Radu.

ConferinÈ›a integrală poate fi urmărită în VIDEO-ul de mai jos:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coleasa la Mangalia credeam ca am scapat de astia ... vad ca nu se satura de blesteme
2
0
Scoateți-l pe mascariciul Cupsa în cărți. E un fripturist oportunist penelist și pesedist de o viață, unul dintre cei care a participat la distrugerea orașului. Din anul 1990 fuge dintr-un partid în altul. Tanti Evdochia- Papucareasa, la fel. Afară! Rușine cu altfel de circari candidați.
4
0
murat?o oaie buna de jumulit .atat.s a umplut de tarnatori aur asta
8
0
AUR este un partid stupid, cu candidati de adunatura, cu finantarea unui libanez care risca, dar care o sa faca o surpriza neplacuta concurentei. Prostimea o sa.l voteze inconstient. Populatia o sa traga ponoasele.
14
0
El nu are pe nimeni in spate ca este prea mic
4
2
miercuri seara si ne-ati anuntat la vreo 2 ore dupa oprire miercuri la miezul noptii ca se opreste ptr 24 de ore dar in realitate termoficare spune ca oprirea va tine cca 65 - 72 de ore dupa prima estimare daca nu se cheama bataie de joc atunci cum ?
4
4
Băi, până una alta explica ce cauta beizadeaua aia de coleasa pe strazi la Mangalia cu p******a aia de leo tanase! Ati vandut partidul la Mangalia! Huoooo baaaaaaa!!!!
15
0
La Constanta AUR s-au transformat in AUL, adică alianta pentru unitatea libanezilor?
12
2
Păcat de membrii AUR de bună credință. Și ăsta...Muzeul plm și fandositul de Cupșa...flit, pa, marș bă jigodiilor, imbarligători și pomanagii ordinari ! Sictir!
14
0
M am saturat de coruptii din PNL si PSD de atitia ani, orsul e ''gri'' si trist , nu se misca mai nimic, deci nu voi vota cu ei , dar in niciun caza sa nu asteptati sa votez cu panaramele de Murad , gica slabu , Cupsa , si alti derbedei care simt putin miros de afirmare si putere .Ma voi gindi cu seriozitate la altii.!
11
3
AUR = zoaiele scurse ale PSD si PNL
13
0
Era o glumă asta cu prințișorul Coleasa nu ?
10
0
Coleașă la Mangalia, deci NU Aur, orice altceva mergem pe PSD.
11
2
Greseti cu vicele Rusu hahaha
4
0
Asta nu e conferinta.este doar 1 2 ore de stand up comedy.auzi la ala vrea el sa faca sondaj cu mitroi. Ba esti nebun?pe o raza de 50 km nu stie nici naiba cine e Murad. Oamenii de la tara au trecut prin Valu si stiu ca e mitroi.valu e a lu mitroi. Iar la tara AUR a castigat prin discursul nationalist si acum, citez o femie dintr o localitate la 25 de min de CTA, "aur cu arabii lui sa i ia d r a c u. Votam cu ei dar acum numai votez"mergi prin sate Murade si fa sondaje ca sa ai ce sa fugi..... de Cupsa nu are sens sa vbm. Dupa ce a fost executat de la Ceronav a fugit din PNL.... auzi la el,se bate cu Chitac. Lumea da cu hua dupa voi prin parcuri si tu visezi la lupta cu Chitac.esti locul 4.Stelian 3.Horea 2.castigator a m i r a l u l. Reveniti va ba baieti. Cartile sunt facute de mult. Alti 4 ani cu navetistu C h i t a c si vicele R u s u ASA CRED EU.
13
3
Cupsa, Moha, Gica Slabu. Impreuna facem treaba pentru constanteni.
2
15
este capabil sa faca proiecte cu cartofi prajiti, mititei si mese festive dar nu poate sa o faca de o maniera care sa castige judetul. Trebuie sa se duca la fiecare comuna si sa vorbesaca oamenilor ce probram are pentru ei. Fantani, transport local, medici de familie. farmacii, cresterea sigurantei si trezeasca militienii din adormire, etc etc etc. Aici are nevoie de cineva care stie problemele deja. sa isi cumpere un consultant. AUR are sanse in Constanta unde lumea il uraste pe Chitac si Hororica este injurat abundent fiind un derbedeu.
8
3
Acest traseist numit Cupsa fără nici-o sansa vrea sa fie primar.E de ras dacă nu plans!!!!
14
1
Ori si cine in afara de Membulat la Mangalia
7
0
Va dati seama ce sclavi terminati ne cred strainii si minoritatile astea venite la noi pentru ca aici au gasit oameni primitori si p****i. Va dati seama ce terminati ne cred de au tupeu sa candideze ei vezi doamne pentru imbunatatirea traiului romanilor. Sper sa se schimbe vremurile mai repede. Prefer sa intre rusii peste noi. Poate mai starpeste din mafia asta
10
4
Numai carciumari la conducere. Si de la PSD, vezi Lascu, si PNL, vezi Picu si aur arabetle asta... vai viata noastra
22
0
Ce cauți ovidiu cu Țeparul de arab pierzi foarte datorită asocierii cu mahomed
19
5
Mohammad ai dat bani degeaba, Simion te-a pus doar ca sa faca bani , ptr ca politicienii fac bani la alegeri… Profita de hotelurile tale
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272