REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mohammad Murat, ofertat de Viorel Cataramă pentru a candida la Primăria Capitalei

Mohammad Murat, ofertat de Viorel Cataramă pentru a candida la Primăria Capitalei

Replica API 1 iunie 2020 | 00:00 2146

Omul de afaceri libanez și totodată, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, este ofertat pentru a candida la Primăria Capitalei, asta după ce, își anunțase deja intenția de a candida la Primăria Constanța.

Viorel Cataramă: Propunerea mea a fost acceptată de Mohammad Murad

„Astăzi m-am întâlnit la Mamaia cu Dr. Mohammad Murad. I-am propus să fie candidatul Mișcării Patrioților Români la Primăria Capitalei.Am făcut această propunere având în vedere performanțele obținute în sectorul privat (peste 3000 locuri de muncă, peste 1 milion de mp construiți) precum și implicarea în nenumărate proiecte sociale. Deși este de origine libaneza, după 35 de ani petrecuți în România, dl. Moha cunoaște realitățile țării, devenind un bun român. Propunerea a fost acceptată de principiu, urmând ca detaliile să fie stabilite ulterior.”, a spus președintele partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă

Mohammad Murad nu renunță la lupta pentru Primăria Constanța

Chiar dacă Viorel Cataramă a anunțat cu mare fast această întâlnire cu omul de afaceri libanez și în opinia sa, cărțile sunt deja făcute pentru noul candidat la Primăria Capitalei, Mohammad Murad a declarat, pentru Replica de Constanța, că a fost doar o discuție amicală și că nu se pune problema să renunțe la candidatura pentru Primăria în acest moment. „A fost doar o discuție de principiu, dar nu este cazul. Nu m-am gândit să candidez pentru Primăria Capitalei. Obiectivul nostru este Constanța”, a declarat Mohammad Murad.

Citește și:

Mohammad Murad: Nu voi bate niciodată la ușa lui Huțucă sau Orban să mă pună pe listele PNL! VIDEO

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-au terminat romanii si acum punem primar palestinian!? Suntem al dracu de cosmopoliti! Asta nu o sa aiba conflict de interese cu atatea investitii in Mamaia si Navodari? Hao sa punem un constantean si sa fim si noi mai corecti cu noi insine.
8
2
poponaut si evazionist!!! Auzi tupeu pe el sa candideze la Primarie! Hauleu, baaaa, ce s-au terminat romanii??? Nenea Catarama, avem alta parere despre matale. Cand le-ai dat-o la muie astora cu covrigul lor inventat aka pandemie! Acusica vad ca te pozezi cu sageta asta a ISIS... Naspa pt matale!
12
0
eu cred ca la ce primari au avut bucurestenii, lis, halaicu, ciorbea, basescu asta chiar are sanse acolo!!!
1
4
Asta mai lipsea ,,cioroiu asta borat Premar.
7
1
Assad nu vrea si el la primarie?Sau poate presedintele XI?Ca nu e diferenta intre spioni!Unii sunt aici de pe vremea lui Ceausescu si vad ca nu mai pleaca ba mai rau...s au facut "oameni de afaceri"!Plecati ANTI ROMANI!NOI POPORUL nu avem incredere in spioni ai altor state,am avut cazut Arafat varul lui Omar Hayssam,ne a ajuns!WWG1WGA
4
0
au inceput sa rada garizii din mamaia la auzul acestei propuneri . stan si bran erau mici copii pe langa acesti aiuriti
8
2
Popescu ala face jocurile amiralului chitac,si traieste pe cai mari din banii lu comanescu de la gsp,deci vedeti ce votati cu familie cu tot
7
2
paznicii de la stabilimentul 9! nu mai lasati locatarii liberi pe strazi...
9
2
Daca romanii sunt prosti va candida un arabitoi cu bani sa fim sclavii lui in continuare
8
2
S-au terminat romanii din Romania ?
10
1
Catarama asta dupa ce s-a infectat cu COVID l-a felicitat pe Teoctist pentru ca face slujba de paste de innaltare iar acum il sustine pe M.Murad pentru primaria Bucuresti,mai trebuie cercetat COVIDul asta pentru ca din cate se vede se poate sa provoace dementa,cine stie?.
13
0
Eu si familia mea il votam pe Andrei Popescu,constantean de al nostru,singurul care se lupta pentru oameni nu toti evazionistii si securistii plini de bani.Asa sa ne ajute Dumnezeu!
14
13
El poate sa candideze, dar il voteaza pulea
7
1
Fratia securisto-comunista nu va disparea niciodata. Luati-l mah si pe Theodosie si faceti in trei .. derbedei Dar e totusi bine ca-s prosti si de dau de gol ..
5
1
Moha, du-te bah la tine la Liban, ia-l si pe Arahat cu tine! Nu o sa va ducem lipsa. Asa ne faceti cel mai mare bine!
11
2
Libanez din partea patriotilor romani...ce natie de rahat suntem.
14
2
Unde sunt romanii daci?
14
2
perioada asta este o altfel de perioada fanariota, doar ca liderii nu mai sunt ales din cartierul Fanar al Istanbulului, ci direct din Romania
13
1
cred ca plang tare asa zisi ziaristi de pe plan local ca nu va candida la Constanta, daca se baga la Constanta le mai iesea si lor unele remuneratii.
6
1
Presedinte neamt, premier ungur, sefi de servicii secrete evrei, guvernator BNR evreu un arab primar la Bucuresti si suntem cea mai de cacat natiune din Europa. E bine asa fiindca e clar ca ne place.
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614