REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Momentul adevărului pentru Ciprian Marica. A recunoscut câți bani a investit la Farul: "Vorbim de suma asta"

Momentul adevărului pentru Ciprian Marica. A recunoscut câți bani a investit la Farul: "Vorbim de suma asta"

Replica API 3 ianuarie 2019 | 02:09 289

Anul recent încheiat a adus o mișcare neașteptată în fotbalul românesc: fostul fotbalist Ciprian Marica, 33 de ani, a devenit finanțator la Farul Constanța, echipă de tradiție care evoluează acum în liga secundă.

Ignorat de autorități, Marica a dezvăluit câți bani a investit până acum în jumătatea de an petrecută la conducerea clubului de la malul mării. Fostul internațional recunoaște însă că nu se poate compara cu echipele cu pretenții din liga secundă.

"Astăzi, vorbim de peste 400.000 de euro investiți în aproape patru-cinci luni de zile. Sigur că se adaugă și datoriile, şi problemele de rigoare.

Acum depinde de ce obiective ai, de ce îţi propui. Dacă ne uităm la contracandidate sau la echipele care îşi propun să promoveze, au un buget de peste 1-2 milioane de euro. Deci, sigur că noi suntem departe. Însă ceea ce m-a determinat să continui a fost ambiţia oamenilor de a readuce această echipă în prim-plan.

Suporterii au reînfiinţat-o şi nu au lăsat-o să moară, e clar că echipa este iubită. A jucat cu 7.000 de spectatori meciul de promovare din Liga a 3-a în Liga a 2-a, a fost susţinută de Consiliul local anul trecut", a mărturisit Marica, într-o intervenție avută la TV Telekom Sport.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O fi Marica cu intentii bune dar organele abilitate ce fac , cu ce-l ajuta ? Stadionul e o ruina , ce vor sa faca cu el ? Fagadau tu auzi ?
7
0
vrei rezultate INVESTESTE...DACA nu investesti de unde CASTIG...
4
1
Daca un partzar a ajuns patronul clubului fanion al Dobrogei, ce ar mai de zis ? Poate doar - inbuci ceva ?!?
3
8
Sa inceapa cu o deratizare serioasa impotriva sobolanilor care colcaie pe terenurile de copii si juniori ,sa nu mai vorbim de calitatea terenurilor si a portilor prinse cu bride de tabla si negrese de rigips!succes in activitate dar mai are de munca serios!
8
1
farul constanta este inca o echipa de suflet pentru multi,de ce nu se organizeaza precum o societate pe actiuni asa ca fenerbacce istanbul sau ca real madrid,care a ajuns la aceasta formula dupa moartea lui franco
12
0
cred ca si-a mai ajustat scopul, mai ales dupa infrangerea lui Lupescu. O fi mafia din fotbal tare, dar n-au nicio sansa contra securitatii si-a lui Burleanu.
7
1
Scopul final al lui Marica este presedentia FRF!Pentru asta are nevoie de dosar,una din conditii fiind sa fi avut o functie in fotbal,chiar si la Farul!
6
2
ca Hagi,ei sa vina cu bani si tu sa le zici ce au de facut si gata.
5
2
E invazie de prosti ordonati fundation.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272