REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MOMENTUL IZBUCNIRII INCENDIULUI la BLOCUL GROAZEI: FOC PUS INTENȚIONAT? Video

MOMENTUL IZBUCNIRII INCENDIULUI la BLOCUL GROAZEI: FOC PUS INTENȚIONAT? Video

Replica API 16 decembrie 2021 | 13:21 15964

Au apărut imaginile care au surprins momentul izbucnirii incendiului de la blocul T3 situat pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, numărul 6, din zona Km 4-5. Astfel, așa cum se poate observa în materialul video, există suspicini că focul ar fi fost pus intenționat. Mai exact, în imagini se poate vedea cum două persoane se află în parcare. Se aprinde lumina (pe senzori la mișcare), se văd cei doi oameni, apoi, la scurt timp apare o scânteie, urmată de o flacără, după care, în cadru într-o fracțiune de secundă, sunt surprinse, din nou, cele două persoane care aleargă.

Caputră video, sursa: Digi24.ro

Acum, există posibilitatea să fie vorba despre doi copii care s-au jucat cu petarde sau chiar de două persoane care au pus focul intenționat. Însă, acest fapt este încă cercetat. Potrivit informațiilor noastre, locatarii blocului au spus că totul a pornit de la un scurt circuit de la o mașină aflată în respectiva parcare subterană. Doar că, potrivit persoanelor abilitate în domeniu acest lucru nu este foarte concludent și asta pentru că focul a fost de amploare, flacăra a izbucnit prea repede și s-a extins prea rapid. Așa cum este precizat mai sus, în cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Amintim că incendiul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, 15 spre 16 decembrie, în jurul orei 1.00. Totul a pornit din parcarea subterană, focul extinzându-se la apartamente. A fost haos în zonă.

Detalii aici: URMĂRILE INCENDIULUI DEVASTATOR din CONSTANȚA! Oamenii sunt DISPERAȚI! VIDEO

Citește și:CINE este AFACERISTUL care a CONSTRUIT blocul MISTUIT de FLĂCĂRI! APARE în dosarul ”PORTUL”

Citește și: INCENDIU DEVASTATOR în CONSTANȚA! Un BLOC a luat FOC, oamenii au ieșit DESCULȚI în STRADĂ! VIDEO

Video:

Sursa video: digi24.ro

Ce spun oamenii legii

În urma incendiului care a izbucnit în dimineața de 16 decembrie a. c., în jurul orei 1.00, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului, iar în funcție de probele administrate se vor dispune măsurile legale care se impun.

Citește și: Preotul BANU locuia în BLOCUL GROAZEI: 'Am văzut MOARTEA cu OCHII'

L.I., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
blocul de langa benzinaria shell de la soseaua mangaliei ! cum au primit autorizatie de constructie langa benzinarie ???!!!??? blocul are acelasi tip de parcare, extrem de periculos ! cine a dat autorizatie de constructie la un bloc lipit de benzinarie ??? cineva trebuie trezit din somn ! treziti- va bai din dat autorizatii pe banda rulanta!
2
0
Eu cred ca au vrut sa dea foc la masina cuiva si a iesit nashpa, ar trebui sapat la dushmanii celor care locuiesc in cladire !
5
0
la orele 1 din noapte aprind petarde sub bloc! parinti lor dorm linistiti?
6
0
Sau aruncat petarde sa auzit 2 bubuituri ... apoi la 10 - 15 minute fum si flacari Allooo politia se vand petardele in strada ...
19
3
Blocu ala are stalpii de rezistenta copti si fisurati de la zecile de explozii. Demolare scrie pe el, altfel toti isi risca viata. Cade singur.
38
2
PUSCARIE PE VIATA PENTRU ACESTI NENOROCITI! E CLAR CA E PUS INTENTIONAT! DACA SUNT COPII, EUTANASIATI!
64
1
Copii-copaci cu petarde cine stie..
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108