REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Monica Macovei a mințit: nu i s-a spart cauciucul

Monica Macovei a mințit: nu i s-a spart cauciucul

Virgil STOIAN 11 octombrie 2022 | 11:15 5547

Monica Macovei a fost implicată, sâmbătă, 8 octombrie,  într-un accident care s-a soldat cu rănirea gravă a unui motociclist. Chiar dacă inițial fostul ministru a declarat că nu este vina ei, ci a motociclistului, potrivit informațiilor noastre,  Monica Macovei a mințit. Astfel, aceasta ar fi tăiat curba și ar fi intrat în plin motociclist.  Acesta este în stare gravă, la spital.  

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 8 octombrie a.c., pe DN 39, zona localității Mangalia, lângă unitatea militară, pe Pod, acolo unde a avut loc un accident rutier. O motocicletă a fost implicată, accidentul fiind urmat de un incendiu. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital. Victima a fost inconștientă, însă stabilizată de medicii deplasați la fața locului. Precizăm că accidentul a fost urmat de un incendiu, motocicleta făcându-se scrum. Șoferul automobilului este nimeni alta decât Monica Macovei, fostul ministru al Justiției. Chiar dacă la acel moment, Monica Macovei a spus că nu este vina ei, ulterior, ancheta poliției a dovedit exact contrariul. Astfel, potrivit informațiilor noastre, în curbă, mașina condusă de Monica Macovei ar fi depășit axul drumului și ar fi ajuns pe contrasens, intrând în plin în motociclist.

Ce declara Monica Macovei, imediat după producerea accidentului

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbagurile s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, declarase fostul ministru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
macovei a fost cea care a formatat dna-ul care a avut succes ,la inceput si apoi terminand cu covesi ,2 femei dure si corecte ca au fost distruse de alianta pnl+psd e alta poveste
13
4
in comentarii, apar ...pitici pe creer, la unii mai multi la altii mai putini !
1
0
drogatul ala a intrat in masina!de cind l.a tras pe dreapta,e mai liniste nopatea in mangalia!
1
0
cum isi dau toti p r o s t i i cu presupusul de parca ar fi fost acolo! Vedeti-va ma de treaba voastra ca nu sunteti mai breji decat personajele din poveste!
7
1
Babornita asta betiva si drogata merita multa puscarie , a distrus multe vieti si a facut de rusine justitia Romana de doar Bulgaria mai recunoaste sentintel penale date de Justitia securista din Romania !
6
13
ca macovei e betiva va anunt ca asta e manipulare pesedista in stil bolsevic. De parca aveti ceva de pe urma hotiilor pe care macovei le divulga. Sau sunteti platiti de securistii hoti.
18
9
Tarfa asta betiva normal ca a mintit. Fmm de sluga imputita.
14
16
Pe un comentac il doare ca omul e pensionar al MAI, asta e nene. Sanatate, insanatosire si pensie lunga motociclistului.
14
4
A fost sub stare de soc ! A vrut sa spuna ca i-s-a spart sticla ! Probabil era prea concentrata ...si ea fiind de dreapta ...a spus ca gata ...trebuie sa fie calare pe ''stanga ''...si uite ca a calarit stanga drumului cu tot cu motociclist !
18
15
:)))...mai papaciosule..de moaste...de ce te superi asa usor? sunt agnostic, asa ca nu ma lovesti cu blestemele invatate de la popa.. te pup pe chakre boss!!
16
16
cu buna stiinta e o circumstanta agravanta, ar trebui cercetata in stare de arest aceasta zdreanta batrana.
25
11
mai bine dadeau coltu amandoi sa nu mai platim pensii nesimtite din banii poporului
11
20
Amice, esti idiot? Sau esti ziaristul? Ai citit ce am scris? Am zsi ca daca a mintit, sper sa fie teasa la raspundere. Daca am scris asta si ai avea creier ti-ai da seama ca imi e indiferenta acesta persoana! Eu am scris corect: titlul spune ca a mintit Macovei. Se poate, nu am negat. Eu doar am zis ca poza arata anvelopa dreapta, adica se poate ca articolul sa fie mincinos atat timp cat e incorect. Dar sigur ai citit, numai ca esti o javra care vrea sa induca cetatenilor o parere gresita despre mine chiar daca afirmatiile tale nu au fundament! Sa arzi in iad mincinosule. Azi, nu maine...
27
17
Monico, te asteapta Lenuta Udrea la loc racoros.
18
6
E scapata.Muta cercetarile la Bucuresti
12
10
Bai nea asta de sub mine...hoasca a mintit ca o besnita...sunt filmari...sa-i dea cu executare ca si asa era cu penalii in gura toata ziua...a dreaq jigodie..
33
23
Daca a mintit sau nu, va stabili politia. Si daca chiar a mintit sper sa fie trasa la raspundere. Dar daca ai mintit tu, ce a trebui sa iti faca cititorii? Spui ca nu i s-a spart anvelopa stanga (apropo, se numeste anvelopa, nu cauciuc...cine ti-o fi dat diploma de gazetar), dar arati poza cu roata dreapta...
30
16
Deci se confirma ca a mintit hoasca , a intrat peste pompierul pensionar aflat pe motocicleta. Sa vedem cum vor incerca procurorii resist s-o scape pe javra.
27
8
Sau intalnit pe sosea politicianul si militianul pensionar si nu au avut loc unul de altul,oricum chiar daca moare motociclistul si Monica este vinovata nu cred ca face asta puscarie,pai nu a facut Huidu care a omorat trei,nici Albu de la Constanta,nici Mario baiatul lui Gino Iorgulescu"despre asta din urma s-a scris ca i s-a gasit alcool si droguri la analize"si astia au intrat pe contrasens si au omorat oameni care conduceau masini deci morti lor aveau sanse mai mari sa traiasca decat motociclistul asta,tocmai pentru ca in caz de accident masina nu este motocicleta.
16
5
A testat o cu alcooltestul sau drugtest
16
6
nimic despre alcoolemie. venea din vama veche de la o bodega
23
7
Mincinoasa, Odioasa, Slinoasa. O jigodie.
33
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212