REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Monica și Ramona Gabor, la masă cu „greii” din Monaco

Monica și Ramona Gabor, la masă cu „greii” din Monaco

Replica API 7 iunie 2022 | 00:00 1483

Surorile Monica și Ramona Gabor s-au întâlnit cu mai mulți afaceriști în Monaco, pentru a discuta despre pasiunea lor comună: criptomonedele. Și cum româncele au ajuns în raiul banilor, cu „greii” din Monaco, și-au etalat cele mai luxoase investiți, de la haine și poșete, până la avioane private și camere de hotel de zeci de mii de euro pe noapte.

În urmă cu doar câteva zile, pe data de 1 iunie, mai exact, Monica și Ramona Gabor au luat cina în unul dintre cele mai renumite și luxoase restaurante din toată lumea, situat în Monaco. Surorile s-au întâlnit cu mai mulți milionari care au legătură cu investițiile în NFT-uri și criptomonede la localul Louis XV-Alain Ducasse.

Monica și Ramona Gabor au avut ținute impecabile, fiind atente chiar și la cele mai mici detalii și accesorii. Din peisaj nu puteau lipsi sutele de mii de euro, așa că niciuna dintre ele nu a purtat firme oarecare, ci s-au îmbrăcat la fel ca „greii” din Monaco alături de care au luat masa.

Monica și Ramona Gabor, ținute de sute de mii de euro

Ramona Gabor a purtat un costum alb, alcătuit din trei piese: o pereche de pantaloni cu croială dreaptă, o vestă în loc de cămașă și un sacou până la talie. Ținuta a fost completată de bijuterii și o geantă Chanel care costă peste 6.000 de Euro.

Monica a purtat un sacou fucsia, pantofi cu toc și o geantă Hermes de nuanță deschisă. Numai geanta vedetei costă peste 25.000 de euro. Dacă punem la socoteală și ceasurile vedetelor, dar și bijuteriile încrustate în diamante, ajungem la câteva sute de mii de euro cheltuite numai pe outfit-uri, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scat uro all inclus
0
0
pai trebuiau sa fuuta si greii aia ceva la desert nu ?
1
0
cit a fost cotizatia la ora si cit au s**t alea de la greii din Monaco ele fiind doar niste currve mai de lux asa .
2
0
articol ce face parte din "SCOALA AJUTATOARE DE PRESA "
0
0
e doua para sute . nu au nici chiloti pe ele, creier yok
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272