REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri pentru copiii navigatorilor

Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri pentru copiii navigatorilor

Replica API 24 decembrie 2018 | 22:14 414

Mihălcioiu, la bilanț: A fost un an bogat

Mihălcioiu, la bilanț: A fost un an bogat

Ultimele zile ale 2018 au adus la Sindicatul Liber al Navigatorilor bilanțuri și festivități asezonate cu vizita lui Moș Crăciun pentru copiii navigatorilor înscriși în sindicat. Cu această ocazie, președintele SLN, Adrian Mihălciou, a ținut să precizeze că anul 2018 a fost un an bogat, cu realizări. ”Anul 2018 a fost un an important pentru SLN, un an plin de activitate. Am negociat contractul individual de muncă, au fost creșteri de 1,2 % pentru salariile navigatorilor, membri de sindicat. Am încheiat un memorandum cu cea mai mare organizație a navigatorilor din Europa, am preluat cazul a peste 30 navigatori pentru care am recuperat peste 400.000 dolari”, a declarat Mihălcioiu. Pe plan legislatic, acesta a precizat că a avut ”mai multe intervenții legislative privind, de exemplu, nemodificarea ordinului ministrul privind certificatul medical al navigatorilor. Am reluat inițiativa legislativă privind reînnoirea carnetului de marinar la cinci ani”, a completat liderul SLN. Mai mult, acesta a ținut să precize faptul că participă la un proiect european privind reorganizarea învățământului de marină din Europa. ”Suntem alături de UMC și organizații de prestigiu europene. Sperăm ca acest proiect să aducă ce trebuie învățământului românesc, pentru a avea ofițeri mai bine pregătiți, să preia ștafeta celor care vor ieși din acest sector de activitate”, a precizat Mihălcioiu.

”Cred că este sfârșitul unui an bogat în activitate, care, prin muncă, ne-a adus destul de multe satisfacții. Avem și lucruri care nu s-au realizat, nu am reușit să implementem legislația privind prestația muncii-condițiile și viața de muncă, nu ține de sindicat, am făcut tot ce e posibil, sunt în curs de aprobare, oamenii se mișcă greu”, a conchis Mihălcioiu.

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, conform tradiției din ultimii 29 de ani, Moș Crăciun a venit încărcat de cadouri pentru copiii navigatorilor, membri ai Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN). Aceștia au participat sâmbătă, 22 decembrie, la serbarea organizată de SLN. Au putut viziona un număr impresionant de magie, au ascultat colinde și, în final, s-au putut bucura de darurile primite.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am intrebat si eu, curios fiind, ce face sindicatul marinarilor din care face parte un ofiter din Germania, coleg cu mine pe nava. Mi-a raspuns ca il protejeaza prin contractul colectiv de munca semnat cu compania. Are carnet de membru, are sprijin legal, sta la dispozitie pentru orice informatie, dar cam atat. Cat plateste? undeva la vreo 500 Euro anual, ceea ce mi se are o suma importanta. In rest, legea este ca pentru orice cetatean de la uscat, nu se fac concesii, nu sunt derogari. Ai nostri SLNisti fac mai multe pe bani mai putini ! Bravo !
0
0
Copilasi mei s-au bucurat foarte tare ! Felicitari! Ati facut o treaba buna
0
0
Felicitari SLN pentru tot ce faceti pentru noi navigatorii. Felicitari pentru serbare si bucuriile oferite copiilor nostri. Conditiile de munca din contractele negociate sunt intr-adevar corecte si foarte bune. Felicitari intregii echipe SLN
0
0
Foarte frumos. O serbare minunata de care toti copiii s-au bucurat la maxim. Felicitari echipei SLN pentru ca s-a vazut ca ati pus mult suflet ca de altfel in tot ceea ce faceti. Nu luati in seama comentarii care nu au niciun suport. Sunt frustratii care va invidiaza. Mult succes !
0
0
Muie Mihalcioiu! Un jeg si un hot
0
0
Fara popa nu se poate
0
0
ce mizerabil
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212