REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MOST WANTED! Memet Ali Gener, VÂNAT de Poliția Română!

MOST WANTED! Memet Ali Gener, VÂNAT de Poliția Română!

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 7583

Pe lista „Most Wanted” a Poliției Române apare, mai nou, tulceanul Memet Ali Gener, un individ în vârstă de 29 de ani. Motivul pentru care bărbatul a fost inclus pe această listă este dat de mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele său. Fapta pentru care acesta a fost condamnat este traficul de persoane, printre multe altele. Acesta apare pe lista celor mai vânați infractori români alături de un alt tulcean, căutat deja de 10 ani, condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de persoane și proxenetism, mai exact, Ionel Silvestru, zis şi” Gigel Vlădilă”.

Memet Ali Gener a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru trafic de persoane, proxenetism, infracțiuni la regimul armelor și trafic de droguri. În luna octombrie 2016 a indus în eroare o persoană de sex feminin pe care a ținut-o la domiciliul său și a transportat-o în Germania, unde a obligat-o la practicarea prostituției. De parcă nu ar fi fost de ajuns, individul a introdus în România un pistol și grindere pentru mărunțirea canabisului.

Detalii din dosarul proxenetului

Amintim că Memet Ali Gener a fost condamnat în 2019, de prima instanță, la 9 ani și 4 luni de închisoare, el fiind acuzat de mai multe fapte, între care și trafic de persoane, proxenetism, deținere de arme și consum de droguri. Declarațiile făcute de victima care i-a căzut în plasă sunt de-a dreptul șocante. Aceasta a relatat cum era obligată să consume droguri, era bătută frecvent, efectiv călcată în picioare și i se pusese target de 700 de euro pe zi, care crescuse apoi la 1.000. Dacă nu îl atingea, suporta consecințele. Totul a început la începutul lunii octombrie 2016, când inculpatul a recrutat o tânără, inducând-o în eroare că vor pleca în Germania unde vor face bani împreună, fără a-i relata modalitatea.

Obligată să se prostitueze

Astfel, a ținut-o la domiciliul său din România circa două săptămâni, după care, la sfârșitul aceleiași luni, a transportat-o în orașul Bottenborn din Germania cu un autoturism condus de un prieten al său, și a adăpostit-o într-o garsonieră închiriată de el, în scopul exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituției într-un club. Partea vătămată a arătat că a locuit cu inculpatul, era îndrăgostită și spera să aibă o relație viitoare împreună. Ea a declarat că a fost abuzată fizic și psihic și chiar lovită frecvent. De obicei, inculpatul începea să o lovească în zona capului și apoi continua în alte zone ale corpului pentru a o determina să practice prostituția.

Citește și: RELATĂRILE unei tinere care era OBLIGATĂ să se PROSTITUEZE: Mă droga şi aveam target de 1.000 de euro pe zi

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acvariul de proxeneti din Cernavoda nu va intereseaza? De ce il ocoliti mereu?.
7
2
merita atentie!Cum s a pacalit asa usor , a transportat o ca pe colet si credea ca o tine bibelou!
2
1
Uite cam asta este UDTTMR. Adica asta este din apropiatii lui Gelil, mare om mare caracter. INFECT. Ne-am dus naibii ca natie cu nenorocitul asta. Ce-ti mai trebuie Gelil?
11
1
Aureliane tu vorbesti de Dumnezeu.
4
1
Strutinsky nu e most wanted? Sau el nu haleste deastea?
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218