rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Scoasă afară pe geam şi ameninţată că va fi aruncată pe fereastră

RELATĂRILE unei tinere care era OBLIGATĂ să se PROSTITUEZE: Mă droga şi aveam target de 1.000 de euro pe zi

Sursa foto MilanoToday

Memet Ali Gener a fost condamnat, de prima instanță, la 9 ani și 4 luni de închisoare, el fiind acuzat de mai multe fapte, între care și trafic de persoane, proxenetism, deținere de arme și consum de droguri. Decizia nu este definitivă. Însă, declarațiile făcute de victimă sunt de-a dreptul șocante. Aceasta a relatat cum era obligată să consume droguri, era bătută frecvent, efectiv călcată în picioare și i se pusese target de 700 de euro pe zi, care crescuse apoi la 1.000. Dacă nu îl atingea, suporta consecințele: era amenințată că va fi aruncată pe geam și, bineînțeles, primea "corecții" fizice.

Totul a început la începutul lunii octombrie 2016, când inculpatul a recrutat o tânără, inducând-o în eroare că vor pleca în Germania unde vor face bani împreună, fără a-i relata modalitatea.

Astfel, a ținut-o la domiciliul său din România circa două săptămâni, după care, la sfârșitul aceleiași luni, a transportat-o în orașul Bottenborn din Germania cu un autoturism condus de un prieten al său, și a adăpostit-o într-o garsonieră închiriată de el, în scopul exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituției într-un club.

Partea vătămată a arătat că a locuit cu inculpatul, era îndrăgostită și spera să aibă o relație viitoare împreună. Ea a declarat că a fost abuzată fizic și psihic și chiar lovită frecvent. De obicei, inculpatul începea să o lovească în zona capului și apoi contin ua în alte zone ale corpului pentru a o determina să practice prostituția.

"Erau tarife speciale în funcție de perversiunile la care eram supuse!"

”M-a lovit pentru că nu am reușit să mă angajez nici la al doilea interviu și nu reușeam să fac bani. În a treia zi am intrat la clubul respectiv, unde trebuia să mă prostituez. La club era un tarif pe care orice femeie trebui a să îl respecte.Tariful era pentru fiecare client 50 euro/jumătate de oră, 100 de euro pentru o oră și în funcție de perversiunile la care eram supuse, era un tarif special între 50 și 100 de euro.

Taxa pe care o plătea fiecare femeia la club era de 100 de euro pe zi. În acea perioadă, câștigam zilnic între 700 și 1.000 de euro sau între 600 și 1.000 de euro. Banii îi dădeam inculpatului iar eu păstram doar 100 de euro pentru intrarea în club și 30 de euro pentru taxi.

Am făcut acest lucru de la sfârșitul lunii octombrie 2016 până în 20-23 aprilie 2017. În toată această perioadă am fost agresată fizic și psihic, de fiecare dată când nu-i aduceam suma de bani cerută sau când afla că mama mea face demersuri pentru a mă scoate de acolo. Prima dată cerea 700 de euro, apoi a crescut până la 1.000 de euro.

Îmi reproșa că puteam să fac mai mult. Eram supusă la perversiuni, bătută, scuipată, înjosită, în văzul lumii, respectiv, în fața unui restaurant. În fața restaurantului m-a agresat pentru că am intrat înăuntru fiindu-mi foame și nu am rămas cu el afară să fumeze o țigară. Mă bătea pentru lucruri banale”, a spus femeia, potrivit rolii.ro.

Cred că îmi punea și altceva, în afară de canabis, în băuturi și țigări

De asemenea, ea a precizat că inculpatul îi dădea alcool și țigări care conțineau canabis. ”Cred totuși că îmi punea în țigări sau în băutură și un alt drog pentru că eu nu puteam să gândesc lucid, mă simțeam ca un roboțel, iar după ce îmi dădea acel drog, inculpatul mă întreba cum mă simt.

Eu nu am încercat să fac ceva pentru a ieși din situația respectivă deoarece inculpatul a spus că-i va face rău fratelui meu, iar mie îmi era frică. Inculpatul nu îmi dădea voie să vorbesc cu părinții, iar cu fratele meu vorbeam pe ascuns, dar nu puteam să-i spun nimic pentru că în locul în care stăteam pereții erau subțiri, erau în jurul nostru alți prieteni de ai lui care puteau auzi.

La club erau femei puse să stea cu ochii pe mine. Inculpatul știa tot ce se întâmpla acolo, respectiv cât lucrez și cât stau jos. La club aveam un telefon de pe care discutam cu inculpatul și pe care acesta îl verifica, respectiv, să vadă mesajele și apelurile.

Specific că atunci când am ajuns în Germania nu am avut acces la telefon o săptămână sau două”, a mai declarat ea. Inculpatul s-a întors în România prin ianuarie-februarie 2017 ca să își rezolve niște treburi și s-a întâlnit cu avocatul, el fiind cercetat într-un dosar de conducere fără permis.

”După ce inculpatul a plecat în România, eu am rămas în Germania, fiind supravegheată de un prieten de-al lui, lucru pe care l-am aflat abia la sfârșit, cu câteva zile înainte să plec. M-am întors în România deoarece m-a chemat mama inculpatului pentru a merge la poliție să dau o declarație.Nu știam exact despre ce este vorba, dar am înțeles că era ceva împotriva mamei mele.

Spun acest lucru deoarece și mesajele pe care le trimiteam mamei erau controlate sau mi se spunea exact ce trebuie să conțină. După plecare a inculpatului în România, am locuit singură câteva luni, respectiv din februarie până în aprilie, perioadă în care nu am mai consumat droguri și alcool, începând să gândesc mai limpede.

Mama mea m-a sunat de Paști și i-am spus că nu știu în ce zi dar că săptămâna viitoare vin acasă. În această perioadă l-am contactat telefonic pe fratele meu. Nu avem cum să-i spun nimic pentru că prin pereți se auzea orice. Inculpatul mă amenința în această perioadă prin telefon, spunând că va pune pe cineva să mă bată dacă nu ajungeam la timp la club.

Când se închidea clubul, luam taxiul să merg acasă. Eu spun că în această perioadă eram controlată deoarece când mergeam cu taxiul trebuia să fie o altă mașină în fața sau în urma mea.

În clădirea în care locuiam, orice sunet era auzit și eu dacă vorbeam la telefon se auzea…”, a adăugat tânăra. Totul a ieșit la iveală când femeia a ajuns în țară. Prima instanță l-a condamnat pe individ la ani grei de închisoare, acum urmând a se judeca apelul. Termenul a fost fixat pe 20.06.2019.

Liliana CHIRU

joi, 23 mai 20196482
Comentarii

00Sifon(23 mai 23:26)
Aaa ala care zice cu grigorenco.. birlic.. spune ca pe printesa o cheama daiana, statea la stadion, slabita cu tate mari cu vergeturi. Da in gat ca lumea
02Legile schimbate(23 mai 21:41)
Trebuie legi k in serbia,p viata la asemeni proxeneti.urgent trebuie modificata lege impotriva pestilori p viataaaa.moarte tiganilorii,
12moarte tiganilor!!!(23 mai 21:09)
cand incepem sa ii omoram ???
02geta(23 mai 19:13)
daca ne ia cu "target"...e clar panarama
02Dana(23 mai 19:03)
Locuiesc pe Lapusneanu vis a vis de fostul Nord acolo unde isi desfasoara actvitatea niste proxeneti sub deviza Heavens Hell in fiecare dimineata turuie manele in fata locatiei! Suntem pur si simu terorizati de acesti proxeneti!
06Meritoriu(23 mai 16:56)
Toate cretinele-astea cu foamea-ntre picioare isi merita soarta. Cel mai irritant e ca pe 314zda lor prospera tot felul de tigani infecti, care fac pipi cu bolta pe oamenii muncitori onest. Nu de fete cuminti ce sunt ajung in anturaj cu gunoaiele-astea, iar dupa ce-si dau seama, kitzaie de parca au fost rapite de la manastire. Please die.
05videochatistele(23 mai 15:33)
se aduna iar in mamaia sa se rupa pe pastile
32nicu piticu(23 mai 14:45)
ia placut si ei , ani de zile, banuti casigati usurel nevoie mare, inttre picoare si mai si !!!!!!!!
08KM 4-5(23 mai 14:35)
VIRA VELICU CALU BIDI MANUTA PLACINTA GRIGORENCO COCO toti sunt niste pesti ordinari cu fete trimise in anglia germania spania olanda. Urmariti si arestati acesti ordinari de oameni din km 4-5 si veti descoperii multe lucruri necurate Toti sunt niste crapi ordinari vanzatori de faina niste scursuri ale societatii romane , iar ei se cred smecheri interlopi etc etc La puscarie cu voi pesti ordinari Aloo politia bcco diicot ..AUZITI
05Georgiana cioara(23 mai 13:00)
Un pic de control si pe la Musat Andrei din Constants si alti prietenii de a lui fiind niste pesti infect care duc femei prin germania, franta, etc cat si pe apartament la constant minore
412Ghe(23 mai 12:11)
Nu i iau apararea tiganilui care merita parnaie pe viatza dar nici madmoazela nu pare a fi prea inteligenta
116Alo politia diicot dias(23 mai 10:17)
De ce plmea ocoliti acvariul de proxeneti din Cernavoda?.Sau sponsorizarile lor sunt intocmai si la timp?.
124un fan(23 mai 09:37)
Munca silnica pe viata pentru astfel de jeguri umanoide!!!
019Georgian(23 mai 09:29)
Putin i-a dat la turco-tatar ,dar poate in apel ii da 12 si cu contopeala din alealalte dosare se duce in 15 ca sa faca 10
128Amun(23 mai 08:54)
Inchisoare pe viata pentru acest gen de infractori. Din pacate, sunt multi care fac banii astfel. Toti dopatii tatuati care isi plimba steroizii in masini scumpe si colate, in galben,in nichel, in culoare mata, asta fac. Pana nu o sa se dea o lege drastica, nu se v-a eradica aceasta practica. Trist este ca infractorul, este compatimit. Ca si mazare. Vai sarmanii , ce patimesc! Daca te plangi de conditii mizere in puscarii, fereste-te de rele !
39pentru Madalina moraru(23 mai 08:51)
adevarat i se mai spune si SLINOASA deoarece cand si-o desface pute a peste imputit multi pofticiosi alegandu-se ,, dupa ,, cu un sangar dureros .
183Dan(23 mai 08:35)
Daca voia fugea demult de acolo mai ales ca era si libera in taxi. A fost prostovana si acum si a dat seama probabil. Asa le trebuie la curvete bravo Gener triaza neghina de fetele rele sa stim si noi ce luam de nevasta.
019Pt.Ion(23 mai 08:25)
Ioane esti naiv,bordeluri sunt in Romania dar sunt mascate in saloane de masaj erotic,sau tu crezi ca dupa un masaj de genul asta clientul pleaca acasa ca un baietel cuminte pentru ca tinuta morala nu le permite fetelor si altceva.
024DECEBAL(23 mai 08:06)
Dementii acestia care se cred stapani de oameni ar trebui exterminati de pe fata pamantului. Iar fetele trebuie sa isi puna creierul la contributie si sa gandeasca inainte de a se cupla cu asemenea pitecantropi !
109Madalina moraru(23 mai 07:29)
Curva de mai de de mai sus era o maimuta , eu la primaria cernavoda i am violat cu succes pe toti politaii de la nationala apoi pe cei de la locala cat si pe babacii spre pensie !
288memet geamir(23 mai 07:21)
Cand ai plecat cu el in germania sa faceti bani ce credeai ca o sa fii managera acolo, cum credeai ca o sa faceti bani. Se kk pe ea ca o droga cu drogul canabis , ar trebui sa recunoasca ca trage speis si dava singura fara sa o oblige nimeni. Asa sunt toate boarfele profita de barbati sa ajunga in germania sau franta la produs si cand trebuie sa plateasca pentru ajutorul primit se supara. BOARFA DRACU.
335Dati-i(23 mai 07:02)
Inchisoare 30 de ani acelui jeg
128Ion(23 mai 06:41)
In Suedia , prostitutia este consuderata sclavie, si se pedepsesc clientii, nu femeile. Si s-a redus mult numarul prostituatelor, dar si consumul de droguri. Aici la noi, unii dobitoci vor legalizarea prostitutiei, adica al traficului de persoane.
354Pt.Yani Fustanela de mai jos :(23 mai 05:09)
Subscriu ! Boratii de tigani turci trebuiesc batuti cu batele ! Atat cioroii cat si tigancile lor imputite ! Astia nu sunt oameni , nu merita sa traiasca in Romania !
661Yani Fustanela(23 mai 01:18)
Din nou un articol despre ciorile turcesti .....trebuie o initiativa cetateneasca prin care sa deportam pe acesti borati in desertul Gobi
mai mult...Replica
18 iun 18:37ReplicaGuvernul Dăncilă NU va fi înlocuit! Moţiunea a fost RESPINSĂ!

Plenul Parlamentului a votat marţi moţiunea de cenzură depusă de PNL, USR, PMP, UDMR şi neaflilaţi, pentru...686

18 iun 17:18ReplicaSpitalul Regional se va construi la Constanţa! Va fi unitate medicală militară!557
18 iun 14:01ReplicaAdina Florea: Judecătorii erau filaţi pentru a se exercita o presiune asupra lor854
18 iun 00:00ReplicaRATC Constanţa, aproximativ 40 de DOSARE în INSTANŢĂ. Angajează CASĂ de AVOCATURĂ!

Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constanţa nu mai face faţă dosarelor aflate pe rolul instanţelor de...2339

18 iun 11:50ReplicaA apărut un nou jucător în PSD pentru Congres. ESTE DE LA CONSTANŢA!2045
18 iun 10:28ReplicaFEMEIE ÎNJUNGHIATĂ lângă o DISCOTECĂ din COSTINEȘTI2974
18 iun 00:00ReplicaFEMEIE AMENINȚATĂ DE SOȚ: 'Îți tai capul cu flexul, te toc și te arunc în canal!'

Oamenii legii au declanșat cercetările după ce, la finele lunii mai, au intervenit la Năvodari, acolo unde o femeie...1741

18 iun 02:38ReplicaCONSTANȚA: CUM a stabilit instanța că un bărbat vindea pe Olx un TELEFON FURAT1139
18 iun 00:00ReplicaUn individ condamnat în străinătate pentru furturi, PRINS BEAT la volan în Constanța!599
18 iun 00:00ReplicaSpitalul de Boli Infecţioase angajează şef laborator analize medicale. Iată ce alte modificări mai pune la cale Primăria!

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa se află în subordinea primăriei, administraţia locală fiind cea care...528

18 iun 00:00ReplicaAutorizaţia şi certificatul de urbanism, ANULATE! Lucrările la un spaţiu comercial din zona Tic Tac, stopate de judecători!1635
18 iun 07:39ReplicaINCREDIBIL! GÂNDACI printre produsele de patiserie de la Starbucks din City Mall!1472
Vremea
29°19.4° - 29° marţi, 18 iunie 2019
cer seninUmiditate: 44%
Vânt: 5.41 m/s din E
Presiune: 1012.84 milibari

Loto
6/4982230344142
5/404112231379
joker41027363712
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 iun 02:35SportCampionatul European de karate tradiţional: doi constănţeni au obţinut medalii!

C.S.DO JO KUN EFORIE a reprezentat România la a 34 ediţie a Campionatului European de Karate Tradiţional ce a avut...627

17 iun 00:00SportDaniela Hantuchova, despre Simona Halep: „Este cea mai dură adversară”

Daniela Hantuchova (36 de ani) a fost prezentă la Sports Festival Cluj și a lăudat-o pe Simona Halep (27 de ani,...557

17 iun 00:00SportRomânia U21 - Croația U21. Croații sunt plini de ei înaintea confruntării cu „tricolorii": „Românii nu sunt fericiți să dea ochii cu noi"

Selecționerul Nenad Gračan și doi internaționali vorbesc despre obiectivele de la EURO 2019. Toți se gândesc cel...852

17 iun 00:00SportPaul Pogba și-a anunțat plecarea de la Manchester United

Paul Pogba (26 de ani) a anunțat că vrea să plece de la Manchester United, după trei ani de la revenirea sa pe Old...466

Local
18 iun 02:50LocalAccident rutier în Constanța: o șoferiță a fost rănită

Un accident rutier a avut loc luni, 17 iunie a.c., în jurul orei 14:10 în județul Constanța. O femeie în vârstă...1375

18 iun 02:50LocalO mașină a luat foc în mers!

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui...595

18 iun 02:47LocalCetăţean român cu mandat european de arestare, depistat la PTF Vama Veche

În Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în data de 16.06.2019, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor...447

18 iun 02:46LocalPeste 200 kg de calcan confiscate de poliţişti

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență, doi cetăţeni români...1571

18 iun 02:45LocalPeste 5.000 de absolvenți de clasa a VIII-a, înscriși la Evaluarea națională

Emoţii mari pentru absolvenţii clasei a VIII a dar şi pentru părinţii lor! Începe evaluarea naţională! 5.527 de...351

18 iun 01:45LocalRAZII în traficul rutier din stațiunea Mamaia: șoferi BEȚI pe bandă rulantă!

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 00.40, au depistat un...1223

18 iun 02:36LocalAsociația Elevilor din Constanța împlinește 6 ani de la înființare! Federația Elevilor din România anunță oficial înființarea!

Joi, 20 iunie a.c., Asociația Elevilor din Constanța organizează Gala aniversară „AEC - 6 ani de reprezentare. FER...322

18 iun 02:31LocalACCIDENT RUTIER MORTAL LA TULCEA!

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină duminică, 16 iunie, pentru descarcerarea și acordarea...3369

17 iun 02:27LocalDosare penale. Băuţi la volan şi fără permis

Mai mulţi indivizi s-au ales cu dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier! La data de 15 iunie a.c., în...594

17 iun 00:41LocalFestivalul Peștelui, un eveniment de amploare la Năvodari

Pasionații de pescuit și de preparate din pește s-au putut delecta cu cele mai proaspete produse, la Festivalul...1788

Politică
18 iun 02:51PoliticăTăriceanu s-a răzgândit: Anunță că e gata să candideze pentru a-l schimba pe Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu declara, după pierderea alegerilor și votul primit în Senat, prin care senatorii s-au opus...419

18 iun 02:48PoliticăTaximetriștii ies la protest, în fața Parlamentului, chiar în ziua moțiunii de cenzură: presiune asupra Guvernului

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) protestează marţi în Piaţa...379

18 iun 02:52PoliticăCarmen Dan, despre relația cu Viorica Dăncilă după condamnarea lui Dragnea: 'Niciodată n-aș pune-o într-o situație dificilă'

Ministrul de Interne, Carmen Dan, susţine că este posibil ca în PSD să fie persoane care îşi doresc ca ea să nu...444

18 iun 02:52PoliticăMinistrul Muncii răspunde atacurilor Opoziției și Comisiei Europene - Ce se întâmplă cu veniturile a milioane de români

Ministrul Marius Budăi a declarat la România TV că Guvernul are bani pentru plata pensiilor şi nu se pune problema...571

18 iun 02:31PoliticăGabriela Firea dezvăluie care este starea sa de sănatate precum și planurile sale politice

Gabriela Firea a intervenit în direct la România TV pentru a face precizări cu privire la starea sa de săsătate și...823

18 iun 02:32PoliticăSCANDAL în USR: Un membru a încasat mii de euro de la partid. Discuţii aprinse pe un grup intern

Persoane din USR, printre care și Cristian Ghinea, ales europarlamentar, sunt nemulțumite de faptul că o agenție...813

17 iun 00:48PoliticăMinistrul Justiţiei vrea schimări la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie: 'Niciodată nu am vorbit despre desfiinţare'

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, doreşte să opereze anumite schimbări în modul în care funcţionează Secţia...600

17 iun 00:48PoliticăProtest la Palatul Cotroceni cu circa 50 de persoane care cer eliberarea lui Dragnea din închisoare

În jur de 50 de oameni protestează, duminică, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei...848

17 iun 00:47PoliticăViorica Dăncilă, mesaj de felicitare şi de susţinere pentru premierul Moldovei; Maia Sandu, invitată la Bucureşti

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis premierului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de felicitare, în...431

17 iun 00:47PoliticăDeputatul Raeţchi anunţă depunerea la Parlament a unui pachet legislativ pentru natalitate

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi anunţă, printr-un comunicat că a depus la Parlament un pachet legislativ pentru...559

Monden
18 iun 02:36MondenMihai Constantinescu, în stare critică. Artistul are mare nevoie de sânge

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă. Artistul are mare nevoie de sânge. Colegii săi,...557

17 iun 00:00MondenIoana Ginghină și Alexandru Papadopol divorțează săptămâna viitoare. Detalii despre partaj

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină urmează să divorțeze săptămâna viitoare, iar actorul ar vrea să-i facă...461

17 iun 00:00MondenAndra, ajutată de Fuego şi de Raoul să ajungă mare vedetă

Paul Surugiu – Fuego (42 de ani), Andra (32 de ani) şi Raoul (40 de ani) au în comun oraşul natal, Turda, dar şi o...392

17 iun 00:00MondenAnamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou nași de botez. Ce ținută sexy a purtat impresara la eveniment

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au devenit părinții spirituali ai unui băiețel sâmbătă, 15...484

17 iun 00:00MondenLaura Cosoi a reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii

Laura Cosoi a publicat un mesaj pe rețelele de socializare unde a recunoscut faptul că î timpul sarcinii a pus...340

17 iun 00:00MondenAşa arată Keanu Reeves în realitate

Actorul Keanu Reeves, binecunoscut pentru rolul său din “Matrix”, este de nerecunoscut în realitate. Umblă...594

17 iun 00:00MondenDaniel Craig, lovit de blestemul James Bond

De multă vreme circulă zvonul că actorii care joacă în seria de filme cu James Bond sunt urmăriţi de un blestem!...442

17 iun 17:12MondenUn „iepuraș” Playboy riscă pedeapsa cu moartea pentru uciderea unui doctor

Fostul „iepuraș” Playboy Kelsey Turner (26 de ani) și iubitul ei Jon Logan Kennison (27 de ani) riscă pedeapsa cu...475

17 iun 00:00MondenGabriela Spanic şi Edith Gonzalez, născute în aceeaşi zi, lovite de aceeaşi dramă

Cele mai îndrăgite actriţe de telenovele, una originară din Venezuela, iar celaltă, din Mexic, s-au născut în...492

17 iun 00:00MondenActorul Alain Delon, spitalizat din cauza unor migrene

Actorul Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, a fost internat vineri în Spitalul american din Neuilly, o suburbie a...314

Mapamond
18 iun 02:50MapamondTENSIUNILE dintre SUA și Rusia pe tema testelor nucleare escaladează: Reacție VIOLENTĂ venită de la Moscova

Administraţia Vladimir Putin a respins din nou, luni, acuzaţiile Statelor Unite privind efectuarea de către Rusia a...513

18 iun 02:49MapamondCatastrofă în Groenlanda: 2 miliarde de tone de gheață s-au topit într-o săptămână

În Groenlanda, gheața se topește în ritm accelerat. Numai săptămâna trecută calota glaciară a pierdut două...1864

18 iun 02:49MapamondConsiliul UE, preocupat de provocările de securitate din regiunea Mării Negre: se cere respectarea legislației internaționale

Consiliul Uniunii Europene a exprimat preocupare, luni, în legătură cu provocările de securitate din regiunea Mării...348

18 iun 02:34MapamondUn muzician român a fost ales primarul unui important oraş din Germania. L-a învins pe candidatul extremei drepte

Candidatul Uniunii Creştin-Democrate (CDU) pentru postul de primar al oraşului german Goerlitz, landul Saxonia,...693

18 iun 02:33MapamondReacția șoferului român de TIR care a salvat de la moarte in adolescent italian - Nu sunt un erou

Gabriel Bocra Ionuţ, un român în vârstă de 31 de ani, şofer de camion, a dat o lecţie fantastică de omenie şi...616

18 iun 02:34MapamondManifestație mamut la Hong Kong - Au participat aproximativ 2 milioane de oameni

Aproape două milioane de persoane au ieşit în stradă să manifesteze duminică la Hong Kong, în semn de protest...445

17 iun 00:00MapamondCurtea Constituţională a Republicii Moldova a anulat deciziile din 7-9 iunie; Dodon confirmă încheierea crizei politice

Curtea Constituţională a Republicii Moldova şi-a anulat sâmbătă hotărârile luate în zilele de 7-9 iunie,...275

17 iun 00:00MapamondLa patru ani după scena istorică a scării rulante, Trump revine marţi la campania electorală

Donald Trump îşi începe marţi campania pentru obţinerea unui al doilea mandat care să-i permită să conducă...272

17 iun 00:00MapamondSoţia premierului israelian, Sara Netanyahu, recunoscută vinovată pentru utilizarea necorespunzător a fondurilor publice

Soţia premierului israelian, Sara Netanyahu, a fost recunoscută vinovată duminică pentru a fi folosit...295

17 iun 00:00MapamondCandidatul CDU pentru postul de primar în Goerlitz, de origine română, îl înfruntă în turul doi pe candidatul AfD

Candidatul Uniunii Creştin-Democrate (CDU) pentru postul de primar al oraşului german Goerlitz, landul Saxonia,...276

Sănătate
15 iun 01:24SănătateEchipamente medicale donate Centrului de Transfuzii Constanța

Echipament nou pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, ce va contribui la creșterea capacității...454

14 iun 02:13SănătateCJAS Constanța atrage atenția medicilor să nu mai ceară ordinul de plată la eliberarea CONCEDIILOR MEDICALE!

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța le atrag atenția medicilor de familie dar...3882

13 iun 02:27SănătateDr. Iuliana Botezatu este director interimar la Spitalul CF Constanţa

Spitalul CF Constanţa are un nou director interimar, în persoana dr. Iuliana Botezatu, fosta preşedinte a Comisiei de...1144

12 iun 00:52SănătateAparatură medicală vitală prematurilor, noua dotare a Spitalului Medgidia

Aparatura medicală insuficientă reprezintă una dintre cauzele majore ale mortalității infantile în România, a...950

10 iun 00:17SănătateApel către Colegiul Medicilor pentru găsirea de anesteziști pentru Spitalul Județean Tulcea

Autoritățile tulcene, printre care Consiliul Județean Tulcea și Direcția de Sănătate Publică Tulcea caută...438

9 iun 23:09SănătatePacienți cu tumori maligne, operați la Spitalul Județean Constanța de prof. dr. Irinel Popescu

Vineri, 9 iunie a.c., la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța s-a...1940

8 iun 03:24SănătateSecţiile de Neurologie şi Chirurgie Plastică, din cadrul Spitalului Judeţean, renovate!

Managerul spitalului Judeţean, Cătălin Grasa, a anunţat, în cadrul ueni conferinţe de presă, faptul că de...759

8 iun 03:41SănătateUn nou medic la Spitalul Orășenesc Hârșova

Veste îmbucurătoare pentru locuitorii din Hârșova și împrejurimi: începând de luni, 10 iunie a.c., un nou medic...738

8 iun 03:19SănătateManagerul Spitalului Județean, precizări cu privire la mâncarea servită pacienților!

Cătălin Grasa, managerul Spitalului Județean, a susținut o conferință de presă pentru a veni cu lămuriri în...1830

8 iun 04:38SănătateDotări de 10.000 de euro pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Medgidia

Organizația „Salvați Copiii” cu sprijinul Atlas Translogistics dotează secția de neonatologie din cadrul...978