REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Motivul pentru care Bădălău a venit fără Bianca Drăgușanu la nunta lui Salam!

Motivul pentru care Bădălău a venit fără Bianca Drăgușanu la nunta lui Salam!

Replica API 4 iunie 2022 | 23:14 1248

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au împăcat și nu prea! Cert este că omul de afaceri din Bolinitin Vale nu o ia nici acum cu el pe Bianca Drăgușanu la evenimetele publice importante din viața lui. Și la nunta Florin Salam, fratele său de „nebunii”, Gabi Bădălău a venit tot neînsoțit. Se pare că manelistul i-ar fi pus embargo lui Bădălău să nu care cumva să o aducă pe Bianca la nuntă, după ce aceasta i-a surprins, recent, la petrecerea de burlaci, în compania unor domnișoare titrate de oraș.

Gabi Bădălău a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, însă apoi a făcut pressing, din nou, la inima acesteia. Prin urmare, s-au împăcat, s-au despărțit, cei doi amorezi fiind într-un continuu du-te/vino! Cert este că Bianca Drăgușanu a fost din sărită din schemă, de această dată și la nunta lui Florin Salam.

Gabi Bădălău a apărut singur și cam trist la nunta manelistului cu frumoasa Roxana Dobre. De fapt, singurele persoane cu care a socializat au fost Sabina, sora lui, și soțul acesteia. Diva showbiz-ului s-a pozat pe Instagram cu fiica sa, căreia i-a făcut surprize inedite în aceste zile. Însă cam atât!

Dacă la nunta Sabinei, sora lui Gabi Bădălău, din urmă cu puțin timp, Bianca nu a fost invitată, pasămite, din cauza viitoarei soacre, care nu o are deloc la inimă, milionarul și-a luat inima în dinți și a dus-o în Bolintin Vale, chiar la nunta lui Nicole Cherry, unde se afla și sora afaceristului.

De această dată, însă, când credeam că totul începe să meargă ca pe roate, nu a luat-o la fastuoasa nuntă a lui Florin Salam. Motivul? Ei bine, manelistul ar fi bătut obrazul și ar fi sugerat că mai bine ca blonda să nu fie prezentă, mai ales că l-a prins cu pantalonii în vine, în compania unor domnișoare care nu prea semănau cu Roxana Dobre.

Conform declarațiilor fetelor de oraș, Bianca a sosit ca o vijelie la fața locului și ar fi împărțit, furioasă, pumni și bastoane, inclusiv iubitului Gabi Bădălău, care a ieșit cel mai șifonat din altercație. Ulterior însă, Bianca a dat lămuriri și a negat vehement că ar fi folosit violența în acele împrejurări.

Cert este că de atunci, Florin Salam nu vrea să o mai vadă în ochi pe Bianca Drăgușanu și i-a dat embargo lui Bădălău să vină cu ea la nuntă! Afaceristul a petrecut de unul singur la nunta lui cântărețului.

Florin Salam și iubita sa, Roxana Dobre, s-au căsătorit pe 1 iunie, la malul mării, după opt ani de relație. Florin i-a făcut Roxanei o nuntă de vis, pe plaja de la Nuba, acolo unde au avut loc atât cununia civilă, cât și cea religioasă. Petrecerea de mare fițe, cu invitați unul și unul, a continuat până în zori, cu muzică turcească și meniu exclusivist, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fiul unui pesedist care pe vremea lui Ceasca a furat de la CAP
1
0
Cine este Badalau,e vreun savant al Romaniei.Si e ne cunoscut de lume.Ajutatine cititori sal cunoatem si noi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212