REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Motivul pentru care Vladimir Putin se duce cu șase oameni după el la WC

Motivul pentru care Vladimir Putin se duce cu șase oameni după el la WC

Replica API 10 iunie 2022 | 00:00 1452

Reziduurile eliminate natural de organismul uman sunt atent colectate, sigilate și trimise sub pază în țara de origine, la fiecare vizită în străinătate.

Această precauție excepțională nu se aplică muritorilor obișnuiți, ci președintelui rus Vladimir Putin.

Urina și fecalele liderului de la Kremlin sunt recuperate de un membru al aparatului său de securitate în fiecare deplasare externă, potrivit publicației Paris Match, citată de site-ul The New Voice of Ukraine şi de antena3.ro.

Jurnaliștii au găsit dovezi indirecte despre "treaba murdară" efectuată de însoțitorii lui Putin cu ocazia vizitei acestuia din 2019 în Arabia Saudită.

Între cei care merg cu Putin la toaletă, o aceeași persoană dotată cu servietă a fost reperată și în timpul unei vizite în Franța.

"Treaba murdară" este menită să împiedice scurgerile. De informații

Relatarea publicației franceze duce la concluzia că acest agent colectează în pungi speciale ce elimină liderului rus.

Pungile sunt depuse în serviete și expediate în Rusia.

Procedura este menită să închidă o posibilă breșă prin care serviciile de informații străine pot obține informații despre sănătatea lui Putin.

În ultimele luni, în paralel cu progresele slabe ale invaziei ruse în Ucraina, în presa internațională au apărut informații care acreditau ideea că președintele rus ar suferi de cancer.

La sfârșitul lunii aprilie, tabloidul britanic The Sun a scris că Putin urmează să fie supus în curând unei intervenții chirurgicale pentru tratarea unei afecțiuni oncologice.

Citând un oligarh anonim cu legături la Kremlin, publicația New Lines Magazine a distribuit un articol similar în luna mai.

Fost ofițer britanic de spionaj: "Putin este bolnav, dar nu e clar de ce anume suferă"

Regizorul american Oliver Stone, care a realizat documentar despre Putin, susține, și el, că liderul de la Kremlin are cancer.

Potrivit lui Christopher Steele, fost ofițer MI6 - serviciul britanic de informații externe, Putin este într-adevăr grav bolnav, dar natura afecțiunii sale este neclară.

Precauțiile serviciului de securitate al președintelui rus nu sunt neîntemeiate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne mor copiii,parintii din motive de sanatate,pensii mici care nu mai pot face fata preturilor,avem razboi in usa si mass media e interesata de rahatul lui Putin!Prea ne aia grija de toti sclerozatii din Romania si din afara tarii!!!
0
0
Ce mod mai placut de a asasina un dictator satanist, daca nu pregatind nu WC aurit, ca al lui Trump si la care sa adaugi cu un etaj mai jos, un sniper anti-material MADE IN UKRAINE cu glont de 14.5 mm pe teava, indreptat in sus, spre curul canceros al lui Satana Putin. Ce poate fi mai placut decat sa stii ca un 14.5mm ii intra prin cur si ii iese prin craniu. Hahaha! Snipex T-Rex made in Harkov, pentru curiosi!
10
1
Am fost sniper in Kommando Spezialkrafte si am vazut ce au agentii aia in valiza. In primul rand au un cadru telescopic din aluminiu, la care se adauga rapid pereti dintr-un material impermeabil de tip prelata. Pentru curiosi, cautati pe google "cabina de dus portabila". Apoi urineaza intr-un recipient de plastic. Iar pentru fecale, are un scutec ca oricare alt bosorog senil cu parkison si cancer la colon. Muhahaha! De ce folosesc agentii KGB o cabina de dus portabila pentru Satana Putin? Din 2 motive. 1. Putulica lui micuta de asiatic este protejata astfel de camere video. 2. Anti-otravire.
10
1
putin nu este bolnav,putim vrea sa faca la loc urss, putin v-a declansa al treilea razboi mondial ,putin pina toamna va cuceri ucraina ,putin se credE STALIN!!
0
0
Eu abia astept sa-l impaieze pe Putin, in piramida din Red Square Moscova, langa celalalt satan Lenin. Am sa fac o vizita si am sa ma pis pe cosciugul lui. Ar fi apogeul vietii, cu riscul condamnarii la moarte. Micile placeri ale vietii. HA HA HA!!!
11
1
Putin ar trebui impaiat ca Lenin si dus in Bucea, cosciugul lui cu capac de sticla sa fie pus in fata primariei si transformat in monument istoric cu drenaj de jur imprejur si pancarda pe cosciugul lui pe care sa scrie in ucraineana "loc pentru urinat". Asta merita Vladimir Vova Satan Putler! Cine nu-mi da dreptate, se inseala amarnic.
6
1
Imi si imaginez ce este in sufletul lui, saracul, cand stie ca ii vad agentii aia putulica aia de asiatic. Hahaha! Am mai pus-o de multe ori. Satanistii astia ca Putin, Hitler, Stalin etc, ar trebui UMILITI IN PUBLIC. Trebuie sa ramana in istorie umilinta lor cu video si foto. Pentru ca ei asta cauta, putere, faima si vor un loc in istoria lumii, sa citeasca toti aia din viitor despre ei. Putin se viseaza Petru I al Rusiei. I-am ascultat discursul mai vechi in care a spus asta si i-am vazut si zambetul de idiot cand a spus-o.
6
1
Pai atata timp cat incerci sa ascunzi daca ai probleme de sanatate sau nu, nu faci decat sa spui ca de fapt ai, deaia te ascunzi .
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272