REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mugur Isărescu

Mugur Isărescu

Virgil STOIAN 10 august 2023 | 00:00 598

Semnalul lui Mugur Isărescu pentru coaliție: 'Creșterea impozitului pe venit ar putea duce la scăderea prețurilor'. Ceva normal... crește impozitul... scad prețurile... dar românii nu mai au cu ce să cumpere. Mugurele... ieși din bula ta și privește realitatea... veniturile sunt oricum foarte mici... dacă mai crești si impozitul... unde se ajunge?

Mugur Isarescu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cum arata,se apropie,nu mai dureaza
2
1
Mwie asta cand dreaku iese la pensie sa mai usuram bugetul
4
1
Asta-i cel mai destept om al Romaniei.Sa vede ca ne conduce de 34 de ani.Ca ne au adus acesti indivizi sa calcam in gropi de inteligenti ce suntem.
4
1
Fosila ce a pus pe butuci leul mentinut cu deceniile in functie
5
1
Bancile din Romania chiar nu sprijina economia interna. Parca ar fi entitati straine. Politrucii neamului,la fel. Economistii adevarati nici nu sunt luati in seama . Romanii inscalvizati,cei ce muncesc nu ca sa traiasca,ci doar sa reuseasca sa supravietuiasca sunt cei care sustin ce numim azi Romania ca tara. Romania este capusata de bestii din interior. Ce sa asteptam de la straini?
6
1
ce dracu asta afost pus pe viata la bnr/ ce daca moare el moare tara/ajunge33ani .afara cu hotul...
6
1
salariul, pensia si alte beneficii ale ...dansului se apropie lunar de mi de eroi, el poate s a cumpere ce vrea cat vrea, s a stranga bani cat altii ... normali in mi de ani, nu e corect si omeneste, pentru ceea ce face sa fie platit si platiti din banii tarii care se imprumuta cu dobanzi mari si datorii de generatii! lefurile astea speciale ar trebuii desfiintate, aduse la normalitate, nu impozitate nu micsorate, nu balbaieli si trageri de timp, beneficiarii lor cei ce le sustin nu sunt supraoameni , sunt cetateni ai tarii ce au prins locuri la o... munca normala pentru pregatirea lor, a... unora! cei ce muncesc si au muncit, sunt semenii lor si ei .... oameni , poate mai putin norocosi dar nu ...speciali!
5
1
nu stiam k asta mai trae ste si papa din banii publici, ati ai drakuu hmm
4
1
Baga, Manole. Baga, cat mai ai.
10
1
jidanului de populime. Mwie !!!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212