REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MURIM pe DRUMURILE din CONSTANȚA: ei sunt șoferii care ar putea deveni CĂLĂII de mâine!

MURIM pe DRUMURILE din CONSTANȚA: ei sunt șoferii care ar putea deveni CĂLĂII de mâine!

Replica API 23 noiembrie 2018 | 00:06 299

Teribile accidente rutiere au fost înregistrate din pricina șoferilor care aleg să se urce la volan sub influența băuturilor alcoolice sau fără permise de conducere. Cea mai recentă tragedie a avut loc la Ovidiu, în seara de miercuri, 21 noiembrie, când 3 persoane au murit (mamă, fiică și bunică) din pricina unui șofer băut, care a intrat cu mașina pe contrasens. Și, din câte se pare, anumiți conducători auto continuă să pună în pericol viețile celor din jur!

Astfel, la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lupeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La aceeași dată, în jurul orei 15.20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Dezrobirii, din municipiu. Apoi, în jurul orei 16.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, care a condus un autoturism, pe DJ 391, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Tot pe 21 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Apoi, la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au depistat un tânăr, care a condus un autoturism, pe strada Dimitrie Cantemir, din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca militienii stau cu radarul numai prin Ovidiu, Kogalniceanu si Eforie cand drac sa mai aiba timp si de preventie ?
1
0
Examenul psihologic pentru obtinerea carnetului este pur formal. Ar trebui ca Acasta sa primeze,adic a sa fie inutila incercarea de a te incrie la scoala de soferi pana nu ai trecut examenul psihologic pe bune,examen care sa evalueze inclusive posibilitatea unui comportament agresiv,nu doar iresponsabil. Nu e de gluma. Esti sanatos la cap si ai maturitatea unui om civilizat,poti face scoala de soferi,daca nu,pai nu ! Masina poate devein oricand o arma teribila,chiar a si fost folosita asa de scelerati. Priviti cati conduc agresiv,sicaneaza ,sunt ei normali la cap,merita sa aiba voie la volan?
2
0
popor de betivi
5
0
Am trecut si eu prin asa ceva.Erau cinci indivizi in masina 4 morti de beti si doar soferul treaz.Cine stie cine era la volan.Impactul a fost frontal masina lor desi zburase prin aer era ok a noastra dauna totala doar pe hartie.Soferul avea 21 de ani.El a scapat bine mersi si eu ranita si cu banii pierduti.Masina reparata pe banii nostri ani pierduti prin tribunale si pagube platite doar de asigurator dar nu toti.El a scapat fara nici o problema ca doar avea pile.Asta e tara in care traim.Hotii sunt la loc de cinste.
6
0
de HARSOVA CEL MAI BUN EZEMPLU PTRU DROGATI SI JEGURI UMANE
3
0
I-au scos la pensie la 47-48 de ani pe cei cu experienta si cu personalitate Si acum se vad efectele ! E haos pe sosele !
7
1
Pedepse prea mici pentru cei care conduc ba bauti, drogati sau cu drept de conducere suspendat. Multi cocalari, care fac bani din furt, prostitutie, droguri, isi cumpara masini puternice cu care sfideaza lumea. Unii gaozari, cum fac 18 ani primesc de la parinti masini puternice cu care se cred dumnezei. Le vedeti crucile prin Mamaia. Cred ca pot cumpara orice cu bani.
5
0
Exista cazuri mai celebre in Statele Unite,dar acolo au facut dreptate pe cont propiu.In aceasta tara Romania mortul este vinovat mereu,ce cauta el acolo.Pacat ca Romania e locuita de romanii
9
1
Pai cine sa dea mah legi aspre cand ei si copii lor conduc drogati si beti Doar nu isi taie singuri craca de sub picioare
13
1
DIN CERNAVODA ESTE EXEMPLUL ELOCVENT A OMORAT O FEMEIE IN MAMAIA PE TRECEREA DE PIETONI BEAT MORT SI DROGAT.LA ACEASTA DATA ESTE LIBER.VREAM SA NE SCRIETI DOMNILOR DE LA SPR SI PARCHETUL CONSTANTA DE CE ACEST INDIVID NU ESTE IN PUSCARIE?. CATI BANI A TI PRIMIT PENTRU SA IL SCAPATI
19
2
Pedepse aspre pentru cei care conduc sub influenta bauturilor alcolice.
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468