REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mutare incredibilă: un fost colonel SPP, numit director la Oil Terminal

Mutare incredibilă: un fost colonel SPP, numit director la Oil Terminal

Replica API 26 iulie 2017 | 00:00 1422

A păzit premierii României, acum e lider ALDE

A păzit premierii României, acum e lider ALDE

Nicu Ştefan

Oil Terminal SA are un nou director, numit politic, care îşi va începe mandatul la compania de stat constănţeană pe 1 august. Este vorba despre un fost colonel SPP, bodyguardul premierului Nicolae Văcăroiu şi al altor prim miniştri, reprofilat în afacerist şi politician, în prezent vicepreşedintele ALDE Giurgiu. Despre noul director Oil Terminal, “Replica” dezvăluia în 2013 că era anchetat penal după ce ar fi falsificat semnătura primarului din Agigea pentru a vinde ilegal o vilă. Povestea a fost însă „îngropată”, cine ştie... poate pentru că acuzaţiile au fost exagerate!

Oil Terminal a anunţat acţionarii “cu privire la faptul că, începând cu data de 01.08.2017, intră in vigoare noua structură organizatorică a societăţii aprobată prin decizia Consiliului de Administraţie nr. 78/25.07.2017. Astfel, începând cu data de 01.08.2017, conducerea executivă a Societăţii OIL TERMINAL SA este formată din: Director General- Viorel Sorin Ciutureanu, Director Economic- Adriana Frangu, Director Dezvoltare- Marieta Elisabeta Stasi, Director Comercial- Gabriel Daraban, Director Investiţii şi Siguranţa Infrastructurii- Nicu Ştefan, Director Tehnic- Emil Rohat.

Noul venit este Nicu Ştefan, vicepreşedintele ALDE Giurgiu, om de afaceri cu o poveste spectaculoasă, dezvăluită de „Replica” încă din 2013. Nicu Ştefan este colonel SPP în rezervă, fost şef al grupului care îl păzea pe premierul Nicolae Văcăroiu în perioada 1992- 1996 şi pe următorii trei premieri ai României. In 2013, colonelul SPP transformat in om de afaceri si politician, era cercetat de Parchetul Curţii de Apel Constanţa pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în declaraţii.

În paralel, Primăria Agigea s-a constituit atunci parte civilă pentru suma de 255.820 lei, reprezentând impozitul pe teren, taxa de pază, taxa de gunoi şi impozitul pe clădire aferente vilei construite şi vândută ilegal de colonelul SPP, imobil situat pe strada Emil Racoviţă, lot SM 13, din zona Steaua de Mare.

Iata si povestea incredibila din spatele fostului colonel SPP, devenit afacerist si politician UNPR, PMP apoi ALDE, din partea careia a si fost trimis director la Oil Terminal Constanţa.

Rocsana CRISTEA

Detalii:

https://www.replicaonline.ro/un-fost-colonel-spp-a-falsificat-acte-pentru-a-vinde-o-vila-din-agigea-107828/

https://www.replicaonline.ro/colonelul-spp-cu-vila-in-agigea-de-la-afacerile-cu-vantu-o-fosta-miss-panama-si-contractul-ratat-cu-onu-110131/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fost inseamna fost azi e pensionar hodorog cracanat cu pensie militara mare.In parc cu el la table,sah sa lase locul liber inginerilor tineri de SPECIALITATE!
1
0
Asta e pe placul lui Stroe Felix, ca e securist de-al lui.
3
0
Rocsano, ce tot pitulezi comentariile ce nu convin sponsorilor?Felix Stroe sa nu indrazneasca sa ceara voturi de la noi ca il trimitem la pnl istii de la OTC!
2
0
Sa- l demita imediatt premierul Mihai Tudose pe hotul machedon Ciutureanu !
3
0
Nenorocitul a falimentat o gramada de firme iar acum il gasesc politicienii nostri sa conduca catre prabusire o alta societate care cat de cat mai producea ceva.Uaaaa hotziii
3
0
Si lentilele le are albastre
3
0
Se vede dupa moculean ca e "pricipit" in ale petrolului
4
0
Famiglia! Aici nu scrie decat una suta... putin, foarte putin....
4
0
ALDE din Constanta e de tot cacaoa. Cineva isi bate joc de ei!
4
0
Ce dracu face psd ul asta , nu mai avem oameni in afara sistemului, psd ul e un partid comunisto ceausist
7
3
Director trebuia si asa sunt prea multi oameni care muncesc......
11
0
Draga conducere am o singura si scurta intrebare! Cine credeti ca va mai voteaza in felul acesta? Chiar nu se gaseau oameni la noi in judet? Rusine !
12
1
Pai doar nu voiati sa fie numiti sefii pe criterii de competenta !Auzi tu,ce pretentii de filfizoni occidentali ...Bai,Romania a incaput pe labele fostei nomenclature comuniste si a securistilor,se mentine la acelasi tip de lidership si gata,mai moale cu pretentiile!
17
1
Daca nerge treaba si OTC ul este pe val,de ce nu?Sase dirrctori la o mie de angajati sunt prea putini.La rampa sunt multi.Sa mai disponilizeze cativa daca tot au mai infiintat noi posturi de directori!!!
11
0
cit a platit omul pentru post?
13
0
se...curistii ne conduc.
16
0
Minunattt! Suntem in"siguranta". Bleah!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369