REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mutu, Halep și Maticiuc, vedetele care și-au cumpărat apartamente la Marina Tower, din Mamaia! Video

Mutu, Halep și Maticiuc, vedetele care și-au cumpărat apartamente la Marina Tower, din Mamaia! Video

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 9178

Cristian Panait, dezvoltatorul proiectului exclusivist din Mamaia, Marina Tower, nu este preocupat doar de imobiliare, ci și de campanii umanitare, dar și de activități ce sunt mai puțin întâlnite pe litoral... cel puțin de anvergur aceasta. Cristian Panait a organizat o degustare de vinuri activitate practicată încă din antichitate sub o formă sau alta, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 iulie, începând cu ora 20.30, la Marina Tower. Vor fi prezente 10 crame care se bat de la egal la egal cu vinuri din Italia, Franța, Italia, Noua Zeelandă și America de Sud. Mai multe despre acest eveniment ne-a vorbit Cristian Panait, în cadrul unui interviu, ocazie cu care l-am provocat să ne dezvăluie mai multe despre proiectul Tomis Marina, în ce stadiu se află și cine sunt vedetele care au cumpărat, deja, apartamentele ce vor fi finalizate peste doi ani.

Relaxare, moment umoristice despre lume, despre vinuri, din cele mai vechi timpuri, asezonate cu degustări de vinuri prezentate de 10 crame dobrogene din Constanța… toate le găsiți miercuri, 20 iulie, începând cu ora 20.30, la Marina Tower din stațiunea Mamaia. Organizatorul evenimentului, Cristian Panait, dezvoltatorul proiectului imobiliar, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, despre importanța acestui eveniment.

Va fi o degustare de vinuri dobrogene, vor fi prezente 10 crame dobrogene. S-au mai făcut degustări de vinuri în Mamaia dar, de obicei, fiecare cramă își prezintă vinurile. Am zis să unim mai mulți producători la un loc, pentru că Dobrogea are mult mai mult de oferit, în afară de mare, soare…Avem istorie, tradiții, cetăți vechi de pe vremea romanilor, a dacilor, și avem foarte multe crame care se bat de la egal la egal cu vinuri din Italia, Franța, Italia, Noua Zeelandă, America de Sud. În afară de degustarea de vinuri, care e destul de extinsă, o vom avea prezentă pe Iana State, care va prezenta un număr de stand-up comedy și va cânta două melodii, îl avem pe Cristian Grețcu, somelier, actorul din trupa Divertis, care va prezenta evenimentul, și pe Nicolae Voiculeț”, ne-a declarat Cristian Panait.

De la vinuri, ajungem la proiectul Marina Tower, al cărui imagine este Codin Maticiuc

De la vinurile încărcate de legende, ajungem o experiență la fel de frumoasă și rafinată, și anume Marina Tower, proiect imobiliar exclusivist care, încet, dar sigur, prinde contur. Dezvoltatorul Cristian Panait ne-a vorbit despre acest concept cu 15 etaje, poziționat la doar 1 metru distanță de mare, între cele mai renumite cluburi din Mamaia, locație perfectă pentru iubitorii de cluburi și distracție.

Proiectul a început în urmă cu patru ani, după trei ani de luptă cu birocrația. În luna noiembrie,a nul trecut, am obținut autorizația, ne-am apucat de lucrări în luna ianuarie. Marina Tower va avea un restaurant de cinci stele, colecție de coniac, rom, trabucuri, de brânzeturi, de carne de vită, vinuri, vom aduce jumări, pastramă…. Cam orice îi trec prin cap seara unui client care stă în Marian Tower și vrea dimineața să consume”,a spus Cristian Panait.

Codin Maticiuc este imagina companiei, propunerea fiind primită cu brațele deschisă. De altfel, pe Cristian Panait și pe Maticiuc îi leagă și acțiunile caritabile de care se ocupă împreună. ” I s-a părut cel mai inedit lucru să aibă apartament între cluburi, el fiind om de cluburi. Are trei apartamente aici, e și un ambasador al Marina Tower. Nu a ezitat, a acceptat din prima să fie imaginea noastră, noi colaborăm, nu a ezitat nici când l-am rugat să vină alături de noi la renovarea spitalului”, a mai spus Panait, precizând că cei doi au în plan și construirea unui spital în București.

Printre vedetele care au cumpărat apartamente în Marina Tower se numără Adi Mutu sau familia Halep

Codin Maticiuc nu este singurul care și-a achiziționat apartamente în Marina Tower, pe listă mai sunt Adrian Mutu, fratele Simonei Halep și omul de afaceri Sorin Crețeanu, unul dintre cei mai discreți investitori imobiliari din România.

Un apartament pornește de la 280.000 de euro, iar vedeta este penthouse-ul de 3,5 milioane de euro

Tomis Marina se adresează clienților care iubesc distracția și liniștea, datorită poziționării locației. ”Se adresează categoriei de clienți care iubesc distracția și liniștea. De luni până vineri e cel mai liniștit loc, iar sâmbăta de la 18.00 până la 24.00 e puțină gălăgie. Apartamentul costă între 280.000 de euro și 380.000 euro. Sunt numai apartamente de două camere, excepție făcând vedeta blocului, penthouse-ul de 3, 5 milioane de euro, pentru care suntem în discuții cu două entități”, a mai precizat dezvoltatorul Marina Tower.

Cristian Panait ne-a vorbit și despre campania negativă care s-a creat în jurul litoralului românesc, în special în jurul stațiunii Mamaia, și spune că este doar o isterie de moment. ”Nu cred că este o campanie programată de cineva anume. Cred că e o isterie în lanț, cum a fost și cu Covid-ul. 10 .27-10.39 Cred că populația care vine la mare se concentrează mai mult pe luna august. În general sunt cam aceleași prețuri, nu cred că s-au mărit. Însă, trebuie reglată partea cu parcările, ar fi trebuit făcute niște abonamente pe săptămână”, a conchis Cristian Panait.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272