REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.9° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Nadia Comăneci ia atitudine în cazul de dopaj al Simonei Halep

Nadia Comăneci ia atitudine în cazul de dopaj al Simonei Halep

A.F. 18 iunie 2023 | 00:00 1102

Simona Halep (31 de ani, locul 36 WTA) încearcă să se mențină în formă, în condițiile în care procesul în cazul de dopaj a fost amânat pentru a treia oară, la cererea Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Nadia Comaneci ia atitudine in cazul de dopaj al Simonei Halep

Nadia Comăneci, apel pentru audierea rapidă a Simonei Halep

Între timp, Halep a fost acuzată de o nouă încălcare a regulamentului antidoping. Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) susține că a descoperit “nereguli” în pașaportul biologic al Simonei Halep.

Simona Halep n-a mai jucat un meci oficial din 29 august 2022, când a fost învinsă de către Daria Snigur în primul tur la US Open.

Nadia Comăneci (61 de ani), una dintre cele mai bune gimnaste din istorie, s-a declarat una dintre marile susținătoare ale Simonei Halep. Nadia consideră că jucătoarea de tenis trebuie audiată cât mai rapid, pentru a-și putea dovedi nevinovăția, scrie ProSport. 

Nadia Comaneci ia atitudine in cazul de dopaj al Simonei Halep

"Îi duc dorul, sper să revină curând și să treacă peste acest lucru. Ce o fi o fi! Să închidă ușa, să își vadă de viața ei și de carieră. Toată lumea îi duce dorul! O vrem pe Simona înapoi pe terenul de tenis.

Așteptarea este grea! Să sperăm că va fi auzită, că va conta cuvântul ei. Oricare ar fi decizia ITIA (Autoritatea Internațională de Integritate a Tenisului), ea trebuie să își vadă de viața și de carieră.

Nu am apucat să vorbesc, i-am trimis mesaj și am încurajat-o cum și cât am putut eu", spus Nadia Comăneci, citează digisport.ro.

Nadia Comaneci ia atitudine in cazul de dopaj al Simonei Halep

Simona Halep s-a antrenat cu Marta Kostyuk

Recent, Simona Halep s-a antrenat în Franța alături de Marta Kostyuk, partenera de dublu a Gabrielei Ruse.

Sportiva din Ucraina, în vârstă de 20 de ani și ocupantă a locului 35 WTA, a postat o fotografie pe rețelele de socializare, împreună cu Simona Halep.

Prin intermediul unor “emoji”, Kostyuk și-a manifestat încântarea față de întâlnirea cu Halep, precum și aprecierea ei pentru româncă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515