REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

NĂSTURAȘ s-a ÎNHĂITAT cu ȘACAR, infractor cunoscut și în Moldova

NĂSTURAȘ s-a ÎNHĂITAT cu ȘACAR, infractor cunoscut și în Moldova

Replica API 20 martie 2021 | 00:28 4490

Năsturaș Panțu, zis Marvis Bombă, a ajuns în atenția publică după ce s-a filmat conducând haotic un autovehicul. Apoi a încercat să dea mită unui polițist, iar acum a fost trimis în judecată. Alături de el, în dosar, apare, surpriză!, Șacar Dumitru, cunoscut cu antecedente penale, precum furturi și infracțiuni la regimul rutier. Șacar, alături de mai mulți indivizi din Constanța pusese de o ”gașcă”, care a comis furturi pe bandă rulantă în Botoșani.

Dumitru Șacar nu este străin de anchete, cătușe, declarații. Spre exemplu, în 2015, intrase într-o ”gașcă” cu care acționa prin Moldova. Mergeau la locuințele oamenilor și, sub pretextul că voiau să cumpere anumite bunuri, precum țuică, se apucau să fure. Mai exact, la una din ”loviturile” date, Șacar a mers însoțit de alte persoane. Unele au rămas în mașină, cu motorul pornit. După ce au negociat prețului băuturii alcoolice și persoana vătămată le-a înmânat sticlele din plastic în care se afla țuica, unul dintre inculpați i-a oferit acesteia o bancnotă de 200 de lei, solicitându-i un rest de 100 de lei. Astfel, persoana vătămată s-a deplasat într-o încăpere situată în continuarea grajdului și a scos dintr-un dulap o cutie de carton, unde avea suma de aproximativ 8.600 de lei, în bancnote de 50 și 100 de lei. În momentul în care a revenit, unul dintre inculpați a rugat-o pe persoana vătămată să o însoțească la toaletă, iar Șacar i-a distras atenția soțului persoanei vătămate, prin angajarea într-o conversație, moment în care alt inculpat a intrat în locuință și a sustras suma de 8.600 de lei. Și au acționat în acest mod de mai multe ori, ei filând persoane fizice care vindeau miere, țuică etc.. La finele anului 2018, inculpații au primit pedepse cu suspendare. Precizăm că toată ”gașca” era din Constanța, fiind vorba de Apostol Ion, Şacar Dumitru, Bracon Nicoleta și Pascu Nicolae.

Șacar, infractor și în trafic și violent acasă

De asemenea, Dumitru Șacar a mai fost condamnat și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în 2018, de către Judecătoria Constanța. Menționăm că a mai fost cercetat și în alte spețe, iar, la un moment dat, concubina lui a cerut emiterea unui ordin de protecție, pe motiv că acesta este un om violent.

Năsturaș, zis Bombă, a intrat în gașca lui Șacar

Iar ”cazierul” lui Dumitru Șacar nu se oprește aici. Anul acesta, un polițist din Valu lui Traian a depistat în trafic un bărbat (Panțu Năsturaș) în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitate fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie. Acesta, împreună cu ceilalți trei pasageri din autoturism au fost conduși la sediul postului de poliție, în vederea luării măsurilor legale privind circulația pe drumurile publice. Ulterior, unul dintre pasagerii din autoturism (Dumitru Șacar) i-a promis agentului de poliţie suma de 800 de euro pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu. Polițistul a formulat imediat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Astfel, tot luni a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, în timpul căreia bărbatul depistat în timp ce conducea fără drept a oferit agentului de poliţie suma de 800 de euro (promisă anterior de pasager), în scopul de a nu lua măsurile legale care se impuneau împotriva sa. Năsturaș Panțu a fost reținut, apoi arestat preventiv, pe 23 februarie.

Pe 18.03.2021, Dumitru Șacar și Panţu Năsturaş au fost trimiși în judecată pentru dare de mită.

Citește detalii aici: Când NĂSTURAȘ se VREA BOMBĂ: SCANDALURI și MITĂ la POLIȚIȘTI! Video

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi-as pl in cacaciosu asta care la prima basina o ia fuga..ce tot il promovati pe nespalatu asta de ghetou?
5
1
Generatia Las Fierbinti: mitocanie, incultura, lene si prostie
13
0
ceausescu ii punea la munca, ce nu era bine ? si acum e mult spatiu verde de curatat pe bulevardele patriei ...
8
0
suspendare ,ave ti grija mare ,sunt baeti buni , pana nu omoara talhareste, violeaza lasatii liberi ,sunt disttractivi, personificati actiunile lor in ziar, la tv si chiar pe internet , munca e facuta pentru prosti!
4
0
in siberia in gulag cu el la spart piatra si la violator sa il faca baiat cuminte
10
0
Ce plm tot il dati pe maimutoiul asta pe la ziar?
21
0
Sankar ajuta cartac
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468