REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Năvodăreanul căsătorit cu trei neveste, condamnat la 8 luni închisoare. I s-a impus să frecventeze un program de reintegrare socială

Năvodăreanul căsătorit cu trei neveste, condamnat la 8 luni închisoare. I s-a impus să frecventeze un program de reintegrare socială

Replica API 3 decembrie 2018 | 02:24 305

Bărbatul căsătorit cu trei neveste, condamnat pentru bigamie! Este vorba despre Cornel Crăciun, în vârstă de 55 de ani, din Năvodari. Totul s-a aflat atunci când una dintre neveste, de fapt cea dintâi, a mers să-și schimbe buletinul. Când a declarat la starea civilă că este căsătorită, biata femeie a constatat că soțul ei este bigam. Cornel Cărciun locuiește cu a treia nevastă într-un cămin de nefamiliști din Năvodari, iar femeia nu are nimic împotriva faptului că soțul ei a încălcat legea.

Procurorii l-au trimis în judecată pentru bigamie, în luna ianuarie a acestui an, iar pe 29 noiembrie Judecătoria l-a condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare.

”Condamnă inculpatul C.C., pentru infracțiunea de bigamie la pedeapsa de 6 luni închisoare (fapta din 22.08.2009). Condamnă inculpatul C.C. pentru infracțiunea de bigamie la pedeapsa de 6 luni închisoare (fapta din 7.11.2014). Contopește cele două pedepse cu închisoarea, aplică pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care se adaugă sporul de 2 luni închisoare, condamnând în total inculpatul Crăciun Cornel la pedeapsa de 8 luni închisoare. In baza art.91 NCP dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere a pedepsei de 8 luni închisoare cu termen de supraveghere de 2 ani stabilit potrivit art.92 NCP. În baza art.93 NCP dispune ca pe durata termenului de supraveghere inculpatul să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probațiune la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunțe în prealabil schimbarea locuinței și orice deplasare care depașeste 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informații si documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență. In baza art.93 alin.2 lit.a Cod pr.penală impune inculpatului sa frecventeze un program de reintegrare sociala derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat in colaborare cu instituţii din comunitate. In baza art.93 alin. 3 NCPP dispune ca pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul C.C. sa presteze o muncă neremunerata in folosul comunităţii pe o perioada de 60 de zile, intr-una din instituţiile următoare: Primăria Năvodari, Consiliul local Năvodari,afara de cazul in care din cauza stării de sănătate nu poate presta aceasta munca. In baza art.94 NCPP masurile se comunica serviciului de probaţiune de la domiciliul inculpatei. In baza art.404 alin.2 Cod pr.penală pune in vedere inculpatului că in cazul in care in termenul de supraveghere nu va respecta cu rea credinţă obligaţiile impuse sau va săvârşi altă infracţiune, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. În baza art.274 NCPP penală obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat . Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în şedinţă publică azi 29.11.2018.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rupt in cur dar bun de sula. DISPERATE DE SOARTA TREBUIE SA-I FIE TAMPITELE PARDON NEVESTELE SA DUCA O VIATA ATAT DE IMPUTITA.
2
1
Foarte bine ca are trei neveste,,,omu e viril ,,daca ciocanu merge contribue la cresterea natalitati,,,
5
0
Eu liviu am voie sa distrug romania si nu fac puscarie
11
0
Si dragnea are un palat in Romania si unul in Brazilia care fac cat 30 de case de ale lui Werner
12
4
Soacre vai de putza lui......
9
2
In timpul de reintegrare sociala asta se insoara cu 3 doamne cu care va urma cursurile.
11
4
Werner are 6 case si este reintgrat
6
14
Astia e loviti la cap, sa tina 3 neveste. La Navodari e boala, Maruntoiu Ionel tine tot 3, pa nevasta sa si inca 2 babe, ca sa le ia apartamentele. Romania- te iubim.
8
2
Asta cat merita la zdup?
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272