REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Negoiţă: Centrala Nucleară va construi încă un punct termic în Cernavodă; va acoperi întregul necesar al oraşului şi vom încălzi şi bazinul semi-olimpic

Negoiţă: Centrala Nucleară va construi încă un punct termic în Cernavodă; va acoperi întregul necesar al oraşului şi vom încălzi şi bazinul semi-olimpic

Replica API 3 august 2017 | 23:29 441

Centrala Nucleară de la Cernavodă va asigura tot necesarul de agent termic pentru oraşul în care funcţionează acest obiectiv strategic, la un preţ net convenabil în comparaţie cu situaţia din alte localităţi din judeţul Constanţa. În prezent, Centrala furnizează pentru populaţia din Cernavodă 40 de gigacalorii, însă necesarul total este de 60 de gigacalorii.

"Referitor la termoficare, Centrala nu poate aigura decât 40 de gigacalorii. Este un proiect al Centralei Nucleare, pe care l-am actualizat acum 2 luni, pentru construirea unui nou punct termic de 40 de gigacalorii. Ar fi 80 în total", a declarat primarul oraşului, Liviu Negoiţă. Edilul a precizat că investiţia Centralei se va ridica la 4 milioane şi jumătate de euro, iar diferenţa de 20 de gigacalorii va fi direcţionată către sere şi bazinul semi-olimpic din localitate. "Am dat asigurări Centralei că vom prelua întreaga cantitate de gigacalorii, iar diferenţa de 20 va fi folosită către 3 viitoare sere şi bazinul semi-olimpic din localitate", a precizat Negoiţă.

Referitor la sere, edilul spune că este un proiect prin care doreşte ca oraşul Cernavodă să-şi asigure pe forţe proprii florile de sezon (plantate în sensurile giratorii şi nu numai), dar şi pentru a comercializa altor unităţi teritorial-administrative din judeţ.

A.C.

Detalii în VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai intai sa distribui la populatie cei 1200 KW gratuit si oficial datorita impactului Centralei asupra orasului Cernavoda,pentru care ai primit banii si sa reduci pretul la apa asa cum ai promis dar cu referendum asa cum v am atentionat PNL ! Pana atunci gaurile in sosele urla la fel ca si discotecile pe 4 roti si raliurile pe 2 roti !Asa ca incalzeste pistele de viteza apoi cu visul de bazin olimpic mai vedem ,,,daca mai apuci !!!!
10
4
Da.. tot in birou poate dati o fuga sa si vedeti serele. Sau mai bine iesiti in campanie sa ne povestiti realizarile lui Iordache!Nu ignorati electoratul.Ve-ti avea nevoie de el......
9
3
Dupa cate stiu serele exista de f multi ani , numai ca nemaifiind folosite sau cam distrus sau poate le-ati reparat si nu stiu eu, la fel ca si gradinita de copii din cartierul nou inceputa din 20o7-2008si care sarmana e lasata aiurea .Pacat de banii investiti. Dar nu-i bai, caci mi se pare erau din fonduri europene.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108