REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NESIMȚIRE CFR! Trenurile au întârzieri, călătorii au înghețat de frig în Gara Constanța

NESIMȚIRE CFR! Trenurile au întârzieri, călătorii au înghețat de frig în Gara Constanța

Replica API 30 noiembrie 2018 | 16:41 394

Cum își bate joc CFR de călători! Zeci de persoane au așteptat vineri, 30 noiembrie, mai bine de jumătate de oră să se gareze trenul Inter Regio Constanța-București pentru a putea pleca către destinații. Oamenii au așteptat în frig, la -3 grade, fără să primească vreo explicație de la reprezentanții CFR. Călătorii revoltați, au solicitați explicații la Biroul de Informații din incinta gării. Numai că, în loc de răspunsuri, au primit ironii.

Călătorii aflați în gara Constanța vineri, 30 noiembrie a.c., înainte de ora 14.00, pentru a se urca în trenul Inter Regio Constanța-București au înghețat de frig, la o temperatură de -3 grade. Asta pentru că trenul care ar fi trebuit să plece la ora 14.00 s-a garat în stație cu o întârziere de peste jumătate de oră. ”La -3 grade, am înțepenit de frig”, s-au plâns oamenii. Inițial, a fost anunțată întârzierea pentru 15 minute. Ulterior...n-au mai anunțat nimic. ”Toată lumea întreba disperată la Biroul de Informații. Angajata de acolo ne certa pe noi: „Nu vedeți ce scrie sus?“ N-au mai anunțat vocal, doar au afișat pe tabel. Nici nu au fost cinstiți. Au anunțat 15 minute, după care n-au mai anunțat”, a spus, revoltat, un călător. Foarte mulți erau disperați, întrucât trebuia să schimbe trenul la București, pentru alte destinații, precum Brașov ori Caracal. ”Vorbiți cu șeful de tren că este responsabililtatea lui să anunțe prin stație întârzierea” a spus angajata de la Biroul de Informții. ”Nici măcar nu comunică între ei. E greu să dea un telefon să se anunțe. Unii, au reproșat faptul că, în țările civilazate, la o întârziere de un minut, două, se returnează banii. Răspunsul angajatei a fost încredibil: ”În țările civilizate, nu aici!”. ”Adică, noi putem să ne batem joc de voi”, a replicat călătorul.

Ca să nu mai vorbim și de faptul că angajații CFR își permit luxul să suprataxeze serviciile... atât de bune. ”Nici măcar nu mai au intenția să dea rest. De obicei, pe ruta Fetești-Constanța, dădeam în jur de 25 de lei pe bilet. De ceva timp, nu mi s-a mai dat rest și m-am gândit că s-a scumpit. Când m-am uitat pe bilet, am constataat că nu, nu s-a scumpit biletul. Este tot 24, 6 lei. Nici măcar nu încearcă să-ți dea restul, fie el și 40 de bani”, s-au mai plâns călătorii. Ținem să precizăm că trenul s-a garat din Constanța.

Directorul CFR Călători Constanța nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comparand cu RATC unde ingheti in autobuz sau picura cand ploua, la CFR e lux.
3
0
Psd se disfinteaza osa se fure mai putin
4
1
Sunt de Cacat sa dea faliment cat mai repede ,niste jegosi !
5
6
Retardata e ma-ta a te-a cacat. Apropo asa ai aparut. Poti ingheta de frig, de spaima, etc... Da' cum tu esti doar un cacat avortat nu ai de unde sa stii. Sinistrule.
3
1
Acum pe pielicica voastra simtiti cat de bine s-a votat ! Asta aveti ,iar ei au dreptate sa-si bata joc de pulime ....pentruca pot !
7
3
mersul cu trenul.Mai bine ingheti in gara decat in jegurile de vagoane de la Cacate Fara Rusine.
3
8
Guvernu incompetent vodo viorica si dragnea sluga politica puscarias dragnea psd a furat din cfr
7
6
Sa mori tu ca au inghetat de frig!!! Puteau sa inghete de cald?? Retarzilor
4
1
ceva nou ? un gunoi de serviciu .. !!! de aia folosesc oamenii masinile personale.
5
6
Daca nu se privatizeaza, asa o sa ramana. CFR Calatori nu mai trebuie sa fie in propietatea statului, care este corupt si nesimtit.
2
10
Pentru ca CfR cheltuie banii publici destinati intretinerii si reparatiilor cladirilor si materialului rulant sa repuna in miscare pentru cateva ore trenul principesei margareta, un tren privat pentru care nu se platesc taxe de folosire a caii de rulare catre CFR si care modifica orarul stabilit al altor trenuri
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367