REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

NESIMȚIRE! O femeie scuipă coji de semințe pe plajă. “Ce te interesează ce fac? E spațiu public” - VIDEO

NESIMȚIRE! O femeie scuipă coji de semințe pe plajă. “Ce te interesează ce fac? E spațiu public” - VIDEO

Replica API 7 august 2017 | 00:00 827

Plaja este un spațiu public, unde oameni din toate categoriile petrec o bună perioadă de timp într-o comunitate temporară. Mulți leagă prietenii care durează ani de zile, alții se îndrăgostesc, pe când alții doar se distrează. Dar uneori, armonia de pe plajă este distrusă de nesimțire… O femeie a fost filmată în timp ce spărgea semințe pe plajă, iar ea se simțea deranjată că este trasă la răspundere.

Un filmuleț a devenit viral pe internet, unde protagonistă este o femeie care sparge semințe pe plajă. Ea era evident deranjată de faptul că era înregistrată de către turistă. Aceasta îi cerea femeii care o filmează să o respecte și, mai mult, scuza pentru că scuipa mizeria pe plajă este halucinantă - “Nu vezi că toată lumea aruncă hârtie pe jos? Ce te interesează ce fac? Este spațiu public”, a spus femeia filmată. Exemplul bun a fost și el captat în film. Fix lângă femeia care arunca cojile de semințe cu o nepăsare atroce, stătea un tânăr care fuma o tigară, iar acesta nu arunca scrumul în bătaia vântului, ci a transformat o doză folosită în scrumieră. Femeia, deranjată că încă este filmată s-a gândit să trateze situația… cu spatele!

Claudia CORBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si mai lucreaza si la banca doamna Ivanov Carmen!
0
0
Da chiar asa! Sa ne luam toti camere de filmat cu zoom profi si sa filmam oamenii pe plaja ce mananca,cum mananca,daca se scobesc in dinti,in nas,inalte orificii si apoi sa-i punem pe Feisbuc! E ok,asa!De ce sa te plictisesti ca vita aia pe sezlong,mai bine filmezi ce fac altii pe care nu-i cunosti si ai pretentia ca iti apartin!
1
0
Ce lume tampita! Sa pleci de-acasa sute de km si in loc sa te relaxezi pe plaja si oriunde iti place la mare te apuci si filmezi o scuipatoare de seminte!nu inteleg stupizenia femeii care a filmat.A vazut-o p'aia mai proasta si a navalit pe ea cu camera!Nesimtita care a filmat trebuia sa anunte autoritatile!Poate ca asta care a filmat isi face nevoile in apa marii si ar trebui s-o filmeze si pe ea cineva!
3
4
Respect pentru cea care a filmat si a luat atitudine!
6
3
Bine ca filmuletul s devenit viral, va cadunat MAMAIE CA-I MAI IN VARSTA ,LASATI CRITICA CA toti putoii si toate domnisiarele cu aere de maidaneze care se dau stilate sparg seminte ca la colt de strada si umbla in calduri ca in congo impartind tot felul de bube.
2
1
ce vaca! dar cred ca jignesc vacile daca o numesc astfel pe aceasta individa
7
1
Stiti cum e cu cei 7 ani de acasa? Sunt cu executare sau cu suspendare, nu?
7
1
Moldova......tot Moldova ramane...
8
2
Ce bine-i sta costumul de baie pe slanina!!toate privirile sunt asupra ei sa observe epilarea inghinala
3
1
Individa are figura uneia de prin Moldova romaneasca. Purie, rea de gura si rea musca. Sarma nu jucarie.
9
3
Asta e sora lui Nicusor Porcusor !
5
2
Bunul simt ,educatia pozitiva,sunt attribute ce apartin unui numar mic,limitat de romani. De fapt se stie asta si se vede absolut peste tot,fara deosebire de nivel ierarhic. E greu cu dezvoltarea personala. Din pacate cei talambi chiar cred ca ei sunt normali si se simt jigniti ca sunt desconsiderati,ba chiar fiind majoritari,fac tot posibilul sa-i marginalizeze pe cei civilizati.
5
2
Hai rautaciosilor ca nu a aruncat pet-uri pe plaja!A scuipat si ea acolo cateva coji de seminte ca sa stie a doua zi locul unde a stat!Si pana la vara viitoare acele coji fiind biodegradabile nu vor mai fi!!!sunteti rautaciosi ptr ca voi cumparati seminte putine la pachete mici,pe cand femeiusca asta rotunda a venit cu ele de acasa -o sacosa plina ptr tot concediul -din tarlaua ei de floarea-soarelui
10
3
Asa este 80% din poporul roman ,din toate punctele de vedere
23
2
femeia respectiva face parte din categoria celor care barfesc la marginea santului , beau bere la pet , fumeaza tigari fara timbru si obligatoriu scuipa seminte .Sunt femei plecate de la coada vacii care cred ca daca au fost in turcia ....cu afaceri , au de venit si cizelate si emancipate . PE DRACU", TOT TARANCI CU CALCAIE CRAPATE SI BLUZE DE NYLON RAMAN !
21
2
Daca bunul simt nu e respectat, pentru ca nu e in stare de asa ceva, atunci ar trebui sa existe amenzi usturatoare si munca in folosul comunitatii. Din pacate pentru limbajul vulgar nu stiu daca se poate face ceva decat Ignorare. Numai persoanele frustrate si needucate sunt in stare sa vorbeasca asa pentru ca nu au capacitatea de a comunica. Democratia inseamna sa faci ce vrei atata timp cat nu il deranjezi pe cel de langa tine.
15
2
Foarte bine, s-o faca vedeta. Vin toate scarbele din fundul moldovei la mare sa-si deverse laturile..
20
2
Daca ar fi existat POLITIA LOCALA lucrurile ar fi stat altfel ,dar ce sa-i faci daca primarul nu-si doreste asa ceva ? Se multumeste cu 10 jandarmi care nu pot cuprinde toate zonele asta cand muncesc ! cand stau la UMBRA pomului verde,la o clatita, o vorba cu domnisoara vanzatoare, intersectia tineretului cu pescarului ,,la clatita vesela '', toneta ambulatorie amplasata in poarta imobilului proprietatea personala Dogaru Tudorel si Rariana.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218