REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

NESIMŢIRE! Plimbatul pe plajă cu maşina, activitatea preferată a constănţenilor!

NESIMŢIRE! Plimbatul pe plajă cu maşina, activitatea preferată a constănţenilor!

Replica API 23 martie 2017 | 08:24 288

Temperaturile ridicate din ultimele zile i-au scos pe constănțeni din casă! Și cum se pot simți norocoși având în vedere că marea ste la doi pași, unii dintre ei au ales să se plimbe pe plajă. Alții, mai “fițoși” din fire, continuă să încalce legea nestingheriți!

Astfel că, în cursul zilei de 22 martie a.c., un șofer a fost suprins în timp ce și-a parcat mașina pe plajă. Evenimentul a avut loc pe plaja Modern din Constanța! Amintim că potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de Intreţinere a plajelor.

De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt taranoii astia este o mare realizare de la droaga lu tacsu la o tinichea de 500-1000 de euro inseamna absolutul ,sunt realizati. asta inseamna pt ei smecheria ,sunt smecheri daca in dreapta au si o gasculita la fel de " realizata" ca ei .cum credeti ca cineva isi poate cumpara o tinichea mai veche de 5-6 ani ? ce sa faci cu ea s- o dau la tabla ?
4
0
Au vazut si cocalarii astia ca mai degraba sunt apreciati cei cu capete seci dar cu tupeu, decat cei cu multa carte dar retrasi. Lumea spune ca ei sunt de tot cacatul,insa ei sunt convinsi ca de fapt nu este asa,ci dimpotriva,se pot compara cu ,,vedetele'' promovate la teveuri sau chiar cu persoane cu functii mari prin institutiile statului. Pe undeva parca-ti vine sa le dai dreptate,adica daca te gandesti la cei ce le seamana dar totusi sunt cocalari ce trebuiesc amedati,fir-ar mama lor!
1
4
Autoritatile sunt devina pt.ca nu urmaresc si nu dau amenzi.Trebuie sa se blocheze intrarea pe plaza, cu exceptia autovehiculelor tehnologice, cu atributii in zona
6
0
urmarit si facut poze, oameni fara ocupatie, natie de curve turnatoare, ti-a furat plaja dar vezi ca si tu ai gunoiul sub pres, turnatorule !
0
10
s au vazut taranii cu masini ,ce sa faca si ei sa iasa in evidenta....cocalari de romania
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102