REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NEVERSEA 2019. NUME SONORE pe scenele festivalului. G-Easy, pentru prima dată în România!

NEVERSEA 2019. NUME SONORE pe scenele festivalului. G-Easy, pentru prima dată în România!

Replica API 13 februarie 2019 | 00:56 445

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA 2019, va fi una spectaculoasă, atât din punct de vedere al line-up-ului cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în perimetrul festivalului. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului.

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul NEVERSEA și vor condimenta apusurile și răsăriturile participanților la cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre.

Rapperul american, G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears dar și cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him & I”.

G-Easy

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca și „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang”, dar și multe alte hituri ale artistei, vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România. Răsăritul de soare la malul Mării Negre va fi acompaniat de cei trei artiști aflați în top 100 a celor mai buni dj din lume.

În vară, ne întâlnim la scenele secundare cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt.

ABONAMENTE LA PREȚ SPECIAL PÂNĂ JOI, 14 FEBRUARIE, ORA 10.00!

Cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru cea de-a treia ediție a festivalului NEVERSEA îl mai pot cumpăra la prețul special de 449 de lei plus taxe până joi, 14 februarie, la ora 10.00. După acest termen, prețul acestora va fi de 499 de lei plus taxe. Prețul final al abonamentelor pentru festivalul NEVERSEA, ediția 2019 va fi de 599 de lei plus taxe.

Festivalul NEVERSEA va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gunoaie se arunca de la balcon, din mers sau din masina, tot timpul anului in constanta, niste chistoace pe plaja timp de 3 zile ar fi ultima problema. In 3 zile cat tine festivalul, cei care vin la petrecere cheltuie bani, bine pentru cei care o ard in mall fara un covrig in stomac si isi dau check in zilnic pe fb, nu au cum sa inteleaga.
0
0
Opa fagabau aduce acum si Gaaaay pentru nevazatori. Sictir ca brinzai scumpa. O calceama jidavita pusa la cale in masonerie.
0
0
Iar cu betivi, drogati, zgomot si gunoaie, de unde cistiga samsarii si primarul.
2
0
Sa ne cacam pe Aoki ala circar de Japonia care doar sa arunce cu tortul in primul rand din public stie ca muzica aia e fix pt creierele mici e buna!Afro Jack e un obosit la fel de mare sa ne pisham pe EDM ul vostru ieftin,Neversea este un festival pt plebe si lume ieftina,adica romani
1
1
Se da mici shi bere pa acolea?
2
1
Vai de pl voastra de sarmani. Ce sa auziti voi ma ca voi din rac tuburdap nu iesiti. Cand muzica voastra insemana smiley si dorian popa ce mortii voatri sa stiti. Vai de capul vostru de metrosexuali cu sprncene pensate barba hipsereasca si chiloti cu atat n cur. Ramaneti in plm la dorian popa. Nu e de nasul vostru neversea aoki afro jack rudimental samd
6
5
N-am auzit in viata mea de el.
5
4
PS. Muieeeeee cu cacat salamistilor
2
5
CIRCARI FARA NICIO VALOARE
9
5
Pai daca ascultati numai Dani Mocanu cum sa auziti voi de G-eazy.. stati acasa ca are cine sa mearga! Damn!
7
8
unde o adunatura de de rahati cu ochi crede ca face muzica!
9
6
Pai daca asculti Salam de cand te-ai nascut, ar fi si culmea sa fi auzit.
8
7
Salam nu vine sa cinte ?? Nu aveti bani sal aduceti pe regele manelelor 2019 ? Hastag faranumar
9
4
La Never see that shit vin numai obositi din tara care mai de care taranushii de prin tara adunati si corporatistii si corporatistele impreuna cu liderii de proiecte si cocalarii zonei urban dobrogene la o petrecere campeneasca pe muzica ieftina cu dj ii vostri de duzina de show pe bani multi,pai nu stiti ce lasa in urma pe strazi?n ati vazut cam ce jeg lasa?niste maimute false,mai donati si sange de bilet,slugi destoinice
12
10
Sa va iau in pwla Neversea , drogalailor !!!!!!!!!!!!
12
9
Am 25 de ani dar nu am auzit de g-easy, flux pavilion sau chinese men, cine naiba sunt astia ma, generatia 70
11
7
Ati enumerat pe cei mai necunoscuti DJ din lume.. Degeaba incercati sa organizati festivaluri de muzica electronica...strainii sunt cu mult inaintea noastra Si nu neaparat la organizare...ma refer la artistii care vin la festival Astia sunt majoritatea expirati
8
7
Poate ii pune primaria sa aduce chistoacele si confetti de pe plaja dupa ce se termina festivalul.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218