REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Nicoleta PLOSCARU: S-au TREZIT în FUNCȚII și HABAR nu au de NIMIC

Nicoleta PLOSCARU: S-au TREZIT în FUNCȚII și HABAR nu au de NIMIC

Replica API 9 iunie 2021 | 00:06 6827

Nicoleta Ploscaru, fondatorul Asociației ,,Constanța, dragostea mea”, a acordat un interviu ziarului Replica în care a dezbătut câteva subiecte de interes local, dar și național, precizând că va continua să se zbată pentru ca orașul Constanța să ajungă acolo unde-i este locul. De asemenea, Nicoleta Ploscaru a condamnat toate acțiunile consilierilor locali din partea USR-PLUS, pe care îi consideră total iresponsabili și nepregătiți.

Întrebată despre situația de la nivelul local ți despre cât de bine se descurcă noua administrație locală, Nicoleta Ploscaru a declarat: ,,Din păcate, așa cum am prezentat în ultimii trei ani de când mi-am început activitatea și am lansat și proiectul civic „Constanța, dragostea mea”, la fel cum am prezentat și în timpul campaniei electorale, cei care sunt aleși în funcții public nu lucrează pentru oraș și pentru cetățeni, ci lucrează pentru grupurile de interese din care fac parte. Aceasta este realitatea, iată că, la mai bine de 8 luni de la preluarea mandatului nu mișcă nimic în acest oraș. Le mai lăsăm răgaz, dar ce răgaz, pentru că ei ne mințeau în campania electorală că sunt profesioniști, că ei au proiecte și că au ajutorul guvernului liberal. iată că, îi vedem în exercițiul funcțiunii și se continuă proiectele defecte al vechiului primar, eu nu am văzut absolut nimic până la acest moment, nici măcar un plan de investiții, nici măcar un proiect serios demarat. Toate prostiile pe care ei le-am prezentat ca fiind benefice pentru Constanța, au fost demontate de către mine ca fiind minciuni, și, acum, se adeveresc, erau niște minciuni gogonate.”

Ce ar fi făcut Nicoleta Ploscaru dacă era la conducerea Primăriei Constanța

Ținând cont de toate nemulțumirile pe care le are Nicoleta Ploscaru legate de noua conducere a primăriei, aceasta a declarat că ar fi gestionat, cu siguranță, mult mai bine această situație în care ne se află orașul Constanța.,,Le mulțumesc tuturor constănțenilor care m-au susținut și mă susțin în continuare, dumnealor m-au făcut mare. Am încercat să mă impun cu resursele proprii, nu am reușit, din păcate, dar nu am pierdut eu, Constanța m-a pierdut pe mine. Eu cred că am să le câștig încrederea pentru viitoarele alegeri. Programul meu electoral, la care am muncit foarte de mult, este și acum pe site-ul meu și va fi în continuare și atunci când voi fi primar. Cei care sunt aleși nu fac nimic.

,,Cei de la USR nu înțeleg actul administrativ”

Cei de la USR sunt niște persoane care nu știu nimic despre nimic, ei se cred încă prin piață, atunci când aprindeau brichete și urlau ,,Jos penalii!”, ei nu înțeleg actul administrativ că nu au de unde să-l înțeleagă. Au mințit constănțenii, au pretins că sunt profesioniști, dar vedem că habar nu au despre ce vorbesc! Sunt niște iresponsabili și adevărata luptă se dă pe ,,cașcaval”. Acum s-au prins și ei că nu sunt băgați în seamă și că nu acces la niciun fel de resurse în Primărie. Au propus un viceprimar care era șomer, acesta era șef de magazin în incinta City Park Mall, număra umerașe cu tricoul. Cred și eu că nu știe nimic. Slujbele publice nu sunt pentru asistați sociali. S-au trezit în funcții și habar nu au de nimic, unii i-au și crezut și i-au și votat, dar ei nu se pricep la nimic. Mai nou, și-au adus aminte de Horia Constantinescu este ciuma roșie și că este pesedist, dar Horia este director în Primărie din octombrie, nu de azi, de ieri, ei abia acum și-au dat seama că e ciuma roșie. Cum s-au gândit ei să se pună cu Horia Constantinescu care cunoaște administrație și s-au trezit și ăștia că nu au loc de el să facă tâmpenii.

Ploscaru: Constanța nu poate continua cu așa iresponsabili

De ce convoacă o ședință extraordinară dacă ei au votat acea hotărâre? După ce au votat toate regulamentele și-au amintit că nu este bine, mai mult, au și tupeul să spună că nu vor constănțenii. Ei și-au dorit să fie consilieri pentru că sunt profesioniști și își doresc binele Constanței, după ce le-au votat pe toate și-au amintit că Horia Constantinescu nu e bun, că Vergil Chițac nu e prezent. Totul este pe bani! Avem un oraș de gestionat, Constanța este un oraș greu de gestionat, nu se poate cu așa iresponsabili să mergem mai departe.”, spune aceasta.

Reînvie USL la Constanța?

,,Când era Decebal Făgădău primar, proiectele treceau cu voturile liberalilor, nu trebuie să reînvie nimic. Ei sunt prieteni de ani de zile și fac combinații de atâția ani, nu are ce să reînvie pentru că nu a murit nimic. Doar pe cei de la USR nu-i bagă nimeni în seamă, sunt și ei acolo. I-am spus primarului Chițac că prima formă a Regulamentului parcărilor era ilegală și i-am spus că voi demara o strângere de semnături pentru demiterea acestuia. Acesta s-a speriat și a fost modificat. M-am adresat constănțenilor, am fost în fața Primăriei, m-am privit cu consilierii locali în ochi, constănțenii au distribuit acest lucru și uite că am câștigat. USR-iștii sunt niște iresponsabili și nu fac nimic pentru oraș.”, a continuat Nicoleta Ploscaru.

Despre stațiunea Mamaia și Castelul Regal

Un alt subiect de importanță deosebită pentru Nicoleta Ploscaru este reprezentat de stațiunea Mamaia și de Castelul Regal. ,,Turismul, în acest an, se va desfășura ca în fiecare an. Este un turism compromis, este un turism care se desfășoară doar pentru două luni. Mă deranjează toți acești impostori care își fac campanie electorală pe tema turismului. Constanța nu este un oraș turistic, Constanța nu este Vama Veche să trăiască exclusiv din turism, eu am vrut să fac din Constanța - Barcelona. Noi cu două cluburi, trei umbrele nu facem treabă. Eu am avut și am în continuare proiecte pentru că vreau să extind această perioadă turistică în Constanța. Trebuie să avem propria identitate, trebuie să ne legăm de istorie, și astfel am gândit, Constanța - oraș regal, Constanța - oraș antic - Tomis, Constanța - orașul Sfântului Apostol Andrei, care a propovăduit în Dobrogea. Proiectul civil pe care eu l-am inițiat, „Constanța, dragostea mea”, vizează transformarea Constanței într-un pol de atractivitate regional. În acest sens am considerat că este necesar să ne promovăm valorile. De peste doi ani de zile duc o campanie pentru revenirea Castelului, la punerea lui în circuitul turistic. Aici sunt manevre foarte dubioase și le-am acuzat. Adevărata bătălie este pentru terenul de 1,5 hectare de sub castel, teren în inima stațiunii Mamaia.

În materialul VIDEO de mai jos, puteți urmări mai multe declarații făcute de Nicoleta Ploscaru.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920