REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Nicușor Dan speră că partidele de dreapta vor avea candidați unici

Nicușor Dan speră că partidele de dreapta vor avea candidați unici

Replica API 24 iunie 2020 | 00:00 973

Deputatul independent Nicuşor Dan speră că partidele de dreapta vor veni cu candidaţi unici la primăriile de sector.

"Eu cred că politicienii, dacă sunt de bună credinţă, trebuie să înţeleagă că sunt vehiculele aspiraţiilor oamenilor care trăiesc în localităţile pe care vor să le reprezinte. Există o puternică dorinţă în rândul bucureştenilor care votează partidele de opoziţie şi care sunt majoritari în Bucureşti ca administraţia PSD-Firea să fie eliminată şi de la Primăria Capitalei şi de la primăriile de sector şi eu sper că vom avea cu toţii înţelepciunea să facem o alianţă, în condiţiile în care ani de zile PSD a refuzat să revină la alegeri în două tururi, în aceste condiţii să facem o alianţă, astfel încât opoziţia sau partidele de dreapta să vină cu candidaţi unici la primăriile de sector", a spus Nicuşor Dan, marţi, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că negocierile în acest sens au debutat.

"Sunt negocieri fireşti, care abia au debutat şi care nu au în momentul de faţă un sondaj comun pe care să se bazeze. (...) Partidele de dreapta mai au 3 - 4 săptămâni în care să finalizeze aceste negocieri, eu sper să ajungă la o soluţie favorabilă. Vă aduc aminte că, dacă v-aş fi întrebat în februarie: 'Credeţi că opoziţia o să aibă un candidat unic la Primăria Capitalei?', puţini dintre dumneavoastră ar fi spus: 'Da, o să ajungeţi să aveţi un candidat unic la Primăria Capitalei'. Sunt optimist. (...) Am fost doar informat, nu am fost parte din negocieri. Nu există în momentul de faţă sectoare pentru care să se fi stabilit candidatul din partea partidelor de dreapta", a adăugat Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, notează agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e retardat saracul.cine il.voteaza sigur are un retard...
0
0
Nu intrati nimeni la salarii mari in Primarie oricum puteti sa votati cu cine vreti
0
0
In Romania din pacate nu avem nici partide de dreapta,nici de stanga ci doar niste facaturi. Astia de-si zic de dreapta au apucaturi sovietice,aia de se dau de stanga parca ar fi triburi unite dar umile, in fata colonialistilor.Unii tupeisti cum e Nicusor,intra in politica asa cum ar incepe afaceri cu guma de mestecat,fara sa vada ca populatia tarii depinde de deciziile destepte sau supercretine ale politicienilor. Aventura,asta e pentru majoritatea politicienilor care dupa ce fac un rahat,cica isi asuma sa nu mai fie votati,nu conteaza cate daune au produs si cate lucruri bune au oprit sa fie
1
0
Un coate goale cu foamea in gat. La ciolan inainte, cu orice circ. Nu uita de unghia de la aratatorul mainii drepte. Ptr scos mucii.......
5
2
cei cu naparlitul asta nui convine ce tie nu iti place altuia nu ii face un natarau care urla prin parlament de nu sa puteau tine sedintele e bun numai de galagie.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212