REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ninel Peia a început campania electorală, cu filmulețe pe Tik Tok! Video

Ninel Peia a început campania electorală, cu filmulețe pe Tik Tok! Video

Virgil STOIAN 15 martie 2023 | 00:00 1505

Ninel Peia este unul dintre cei mai controversați oameni politici de la noi, de-a lungul timpului având diferite ieșiri dar și reacții ciudate. Cu toate că alegerile sunt destul de departe, Ninel a început deja o campanie pe site-urile de socializare, postând filmulețe în care critică pe rând toți președinții României, îl atacă din nou pe Soroș, și îndeamnă românii să nu o voteze în 2024 pe Maia Sandu, actualul președinte al Republicii Moldova, cu toate că aceasta nici măcar nu și-a anunțat intenția de a candida la președinția României. Un ”început” de campanie destul de urât pentru președintele Neamului Românesc.

Ninel Peia a inceput campania electorala, cu filmulete pe Tik Tok! VideoNinel Peia

Deputat PSD în legislatura 2012-2016, Ninel Peia a fost exclus din partid după ce a susținut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeș. În 2019 și-a fondat propriul partid de extremă dreapta, Partidul Neamul Românesc, unul cu accente naționaliste, care îl atacă cu orice prilej pe miliardarul George Soroș. La alegerile din 2019, a candidat la președinție și a băgat în ”ședință” peste 150 de poliţişti şi ofiţeri SPP care l-au căutat o zi şi o noapte. L-au găsit într-un final la Mănăstirea Putna, unde plecase să se reculeagă în secret, și probabil să se roage pentru funcția de președinte.

Atac la Maia Sandu și Soroș junior

Peia își începe campania electorală destul de murdar atacând foștii președinți ai României, într-un talmeș-balmeș de nedescris, enumerând toate serviciile secrete, dar și pe Soroș junior și încheie cu statul paralel care va convinge românii să voteze cu... Maia Sandu, actualul președintele al Republicii Moldova: ”Ai votat Ion Iliescu, ai fost manipulat de vechea securitate și de KGB... ai votat Constantinescu, Băsescu, Iohannis, ai fost manipulat de intelectualii plătiți de Soroș și de CIA și votul tău a transformat România într-o colonie. În 2024, statul paralel condus de CIA și de copiii vechilor securiști, condus de Soroș junior, te vor convinge să votezi Maia Sandu. Oare când te vei trezi, frate român? Întreb și eu, nu dau cu parul? Numele meu este Peia, Ninel Peia.” declamă Ninel Peia pe un  fundal muzical demn de filmele cu James Bond.

Video:

Eu cu cine votez

Într-un alt filmuleț, Ninel Peia se transformă într-un personaj de Caragiale, punându-și întrebarea Cetățeanului Turmentat ”Eu cu cine votez?”. De data aceasta, politicianul nu mai atacă pe nimeni mulțumindu-se să pună câteva întrebări retorice, să îndemne lumea să vină la vot și să își facă reclamă partidului.

Video:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine naiba e si nimeni peia asta. Cat 0,1 procente ia
0
0
Nu va faceti griji,ca majoritatile care vor participa la vot,vor avea grija sa voteze in continuare foarte p***t,asa cum e traditia la noi. Vom avea in continuare cine sa ne faca de rahat in lume si sa ne faca praf ce a mai ramas din tara. Scara valorilor nu mai are trepte,e trantita la pamant si acoperita cu namol greu,puturos,nu se mai vede. Nici nu o cauta nimeni. Cu sau fara campanii,tot cei mai p****i vor castiga.
0
1
gipsanilor lingurari. Ce cazatura de om. Ce scarnavie.
0
1
##zda ma tii,cu neamul tau rroma nesc , cu tot !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614