REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Noi detalii despre nunta secretă a lui Jennifer Lopez! Alegerea rochiei de mireasă are legătură cu Ben Affleck

Noi detalii despre nunta secretă a lui Jennifer Lopez! Alegerea rochiei de mireasă are legătură cu Ben Affleck

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 736

Jennifer Lopez a anunțat că ea și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret, în Las Vegas, SUA. Acum, încep să se afle mai multe detalii despre cel mai fericit eveniment din viața celor doi, iar unele dintre ele au legătură cu primele momente în care s-au cunoscut, acum aproape două decenii.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Solista, în vârstă de 52 de ani, a purtat două rochii uimitoare pentru ziua cea mare, a doua fiind o creație de dantelă concepută de celebrul designer Zuhair Murad. Cealaltă rochie, însă, are o poveste de-a dreptul specială. Jennifer Lopez a purtat-o pentru prima oară acum 21 de ani, în anul 2001 mai exact, atunci când l-a și cunoscut pe Ben Affleck.

La acea vreme, însă, J. Lo. a îmbrăcat piesa vestimentară în filmul „Gigli”, pentru rolul pe care îl juca. Se pare că rochia de mireasă i-a purtat noroc, căci pe platourile de filmare ale peliculei și-a cunoscut alesul inimii. Deși relația lor nu a mers din prima, iată că acum au ajuns să fie soț și soție, iar ea a renunțat la a mai fi Jennifer Lopez, pentru a prelua numele soțului. Acum o cheamă Jennifer Lynn Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret. Cum s-au îmbrăcat

J. Lo. a vorbit apoi despre rochia superbă pe care a purtat-o, mărturisind: „Am această rochie de atâția ani și doar o păstram și o păstram iar, și iată că acum o port în ziua nunții mele”.

Rochia de mireasă semnată de designer-ul Zuhair Murad are mâneci lungi, un detaliu în jurul umărului și decolteu în formă de inimă. Creația a fost completată de corset și trenă lungă, iar look-ul a fost întregit dintr-un voal din dantelă.

Ben Affleck, pe de altă parte, a optat pentru o ținută pe care o avea deja! Dat fiind faptul că nunta a fost, se pare, spontană, actorul a purtat un sacou pe care îl avea deja ăn garderobă. Adevărata investiție, însă, se regăsește în verighetele celor doi care, spun experții, costă aproximativ 10 milioane de dolari, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212