REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Noi DETALII în SCANDALUL CUȚITARULUI de la COSTINEȘTI! Video

Noi DETALII în SCANDALUL CUȚITARULUI de la COSTINEȘTI! Video

Replica API 30 iunie 2021 | 15:26 4355

Noi detalii ies la iveală în cazul scandalului cu tăieturi de cuțit de la Costinești! Zilele trecute, mai exact în cursul dimineții de luni, 26 iunie a.c., polițiștii stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații, pe faleza Soarelui din stațiune. Conform informațiilor noastre, victima este un inspector de securitate, angajat în cadrul societății M. SRL.

Victima, angajat în cadrul societății Marimar SRL

Bărbatul, angajat în funcția de inspector de securitate, în cadrul societății M. SRL, se afla în timpul programului de lucru, moment în care a fost surprins într-o altercație și a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre un cuțit. Victima a fost transportată și internată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii de investigații criminale efectuează o anchetă

Polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest eveniment.

Ce spune IPJ Constanța:

Polițiștii stațiunii Costinești, în dimineața de luni, 28 iunie, în jurul orei 01.30, au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații, pe faleza Soarelui din stațiune. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în altercație ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător. Potrivit informațiilor noastre, este vorba de cuțite. Totodată, polițiștii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

ITM Constanța a intrat pe fir

Pentru aflarea cu exactitate a ceea ce s-a petrecut în cursul dimineții de luni, 28 iunie a.c., ITM Constanța a deschis o anchetă. Evenimentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către societatea M. SRL, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării, dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator, va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Mai multe detalii puteți afla aici: SCANDAL și TĂIETURI de CUȚIT, la COSTINEȘTI. Video

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce cutitar e agariciul asta ma ca n are mai mult de 16 ani. Daca l prind pe strafa il fwt in cwr
0
0
vacanta mare pentru deligventi, ei fac repetir si mai ...profesional!
1
0
Ce reporterita swaurmareasa
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468