REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Noi locuri de parcare în Constanța. VIDEO

Noi locuri de parcare în Constanța. VIDEO

Replica API 28 martie 2019 | 02:48 428

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă lucrările de amenajare a unor noi locuri de parcare în locul garajelor.

Noua parcare va fi amenajată pe strada Păun Pincio, unde au fost demolate garajele și unde acum se derulează lucrările de infrastructură. După finalizarea acestora va fi turnat asfaltul, iar parcarea va fi dată în folosință.

În paralel, continuă amenajarea parcărilor pe strada Unirii şi în zona Şcolii nr. 39, „Nicolae Tonitza“. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

”Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!”, transmit reprezentanții primăriei.

Sursa video: Primăria Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
reclama ascunsa JCB
0
0
cateva locuri razna la 300 MII de locuitori. Praf in oki. Fagadau si tot aparatul de imbuibati de spagi ACASA.
1
0
Maghernita din 85? Pisatule tu ai rate 30.de ani ca sa stai in cartoanele albanezilor construite la stou pt taranusi de teapa ta! Mars in rasa ta inapoi in soldova de unde ai zburat obositule
3
0
esti inteligent rau ! ia zi tu ai masina ? ca sa nu mai zic ca sigur te-ai gandit tu cand ai cumparat masina unde o sa parchezi. Esti de 2 lei !
0
2
La O6 cand astupati groapa pt a face parcare ? Ati auzit de ordinul MS provind locirile de parcare ??? Nu mai construiti atatea plombe si nu mai puneti ayatia stalpi, creati locuri de parcare. Ati sifocat orasul
1
1
pe strada Brizei este un garaj ... spre parc poarta 6 ... a auzit careva de el? omu lucreaza la primarie
2
0
Oare primaria noastra a auzit de sistemul Smart Parking?
3
0
Si in spatele Bl.L1 ,bulev.Mamaia 266 este un garaj care il foloseste ca bucatarie iar alaturi are alt loc de parcare cu o singura masina.
3
0
intr-o tara civilizata cetateanul cand isi cumpara masina se mai gandeste si unde o parcheaza, daca are garaj sau loc in curte sau daca la maghernita de bloc din '85 unde locuieste are si loc de parcare, daca nu are nu isi cumpara masina si merge cu metroul. La noi ai o mie de euro ti-ai luat masina vezi tu dupa unde o parchezi spatiu verde trotuar, oriunde altundeva ilegal nu conteaza
7
6
De ce pe str. Atelierelor nu aprobati loc de parcare ?
3
3
Daca mergi cu copilul sau copiii in ,,Tara Piticilor" nu gasesti un loc de parcare km.intregi pe bd.Lapusneanu!Ba,s-au mai montat si borduri sau stalpisori,in felul asta micsorandu-se nr.locurilor de parcare!Cu trotineta sau tricicleta nu poti urca in mijloacele de transport in comun,asta pt.cei care se intreaba de ce mergem cu masina spre parc!
5
6
Parcari T.NORDDDDD..............E nevoie !!!!!!!!!
5
0
Ma mincinosilor si pe Traian la k-URI ati facut Cica locuri dar ati uitat sa le mai asfaltati si sa le dati in folosinta
6
0
Asa trebuiea sa faceti sa construiti locuri de parcare dupa ce rezolvati problema parcarilor sa va ganditi cum sa ii sanctionati pe cei care parcheza haotic . Intr-o tara civilizata asa se procedeaza .
10
4
La gara la poarta 4 la bloc h9 si h10 20 de garaje va asteapta. Haideti odata
12
2
nu toate garajele vor fi demolate,cei cu relatii prin primarie vor ramane cu ele....vezi cazul celor de langa apele aromane,in loc sa se creeze locuri de parcare primaria nu se apropie de garaje,iar proprietarii le inchiriaza pe sute de euro fara forme legale sau stau cu garajele goale,in loc sa demolezi sa faci cel putin 20 de locuri de parcare,tu ca primarie asculti ordinele unora,care nu vor sa intri pe acel teren.....un oras infect
17
2
in km.4-5 garajul este magazie si are si loc de parcare in spate la a2.
14
1
Pe ale lui agi ali remzi din spatele bl fd15 cand veniti ca are doua si baga doar o masina
11
3
Este o initiativa laudabila, in conditiile in care locurile de parcare sunt foarte putine iar masinile se inmultesc an de an !
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212