REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Noi promisiuni: Lucrările de pe Ștefan cel Mare vor fi gata până la sfârșitul lunii septembrie. Video

Noi promisiuni: Lucrările de pe Ștefan cel Mare vor fi gata până la sfârșitul lunii septembrie. Video

Mirela PASCAL 27 mai 2023 | 00:00 2492

Strada pietonală Ștefan cel Mare ne duce cu gândul la străzile pe care, erau de o parte și de alta, mici buticuri sau patiserii, gelaterii, așa cum vedem în marile orașe ale Europei. Însă, frumusețea zonei este umbrită de o bună perioadă de șantierul care nu se mai termină. Iată că, administrația locală vine cu vești bune, după ce Meva Construct, firma contractată să se ocupe de lucrări a făcut totul praf și pulbere. Sunt șanse mari ca proiectul să se finalizeze până la sfârșitul lunii septembrie.

Noi promisiuni: Lucrarile de pe stefan cel Mare vor fi gata pana la sfarsitul lunii septembrie. Video

Ștefan cel Mare are o istorie tumultoasă, de când a început reabilitarea. A fost câștigată de un antreprenor din București, care avea doar 6 angajați, a lucrat cu niște subcontractori. Nu știu cum au manageriat lucrarea, pentru că pe parcursul lucrărilor s-au schimbat, succesiv, subcontractorii. Din moment ce în caietul de sarcini nu li s-au cerut garanții suplimentare, a fost selectată. Nu știm cum și din ce motive a fost întocmit caietul de sarcini așa. N-are cum ca fostul primar Decebal Făgădău să nu fi cunoscut aceste aspecte. Meva nu este un antreprenor de rea credință, a avut probleme de management.”, a spus Doru Iordache.

Noi promisiuni: Lucrarile de pe stefan cel Mare vor fi gata pana la sfarsitul lunii septembrie. VideoDoru Iordache

Acesta a mai precizat că noua firmă contractată să repare ce a stricat Meva, Mooz Service SRL, a promis că până la finele lunii septembrie lucrările vor fi gata. ”Societatea lui Viorel Farcaș, singurul care, împreună cu un alt antreprenor, au împărțit lucrările să fie duse la bun sfârșit lucrările. Lucrurile merg spre bine. Inspectorii primăriei au stabilit că multe din lucrări nu sunt conforme și s-au reluat, de la cap la coadă. Sperăm că până la sfârșitul lui septembrie să fie gata. Actualii antreprenori au garantat acest termen. La ultimele discuții, au înaintat acest termen”, a spus Iordache.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212