REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.8° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
19.8° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Noul loc de joacă din Tomis 1, deschis... şi nu prea! ‘Parcul va fi dat în funcţiune la alegeri...’

Noul loc de joacă din Tomis 1, deschis... şi nu prea! ‘Parcul va fi dat în funcţiune la alegeri...’

Replica API 23 mai 2019 | 00:56 732

Mămică scandalizată de situaţie!

Mămică scandalizată de situaţie!

Parcul din Tomis 1, Aleea Mălinului a fost, recent, reabilitat de administraţia locală. De aproximativ 3 săptămâni, locul de joacă a fost redeschis, astfel că micuţii s-au putut bucura în voie şi siguranţă. În urmă cu două zile, însă, a fost restricţionat accesul în parc, pe motiv că deschiderea va avea loc în ziua alegerilor, spune o mămică, care ne-a semnalat, revoltată, situaţia.

„Am ieşit miercuri să duc copiii în parcul din Tomis 1 de pe Aleea Mălinului. Am fost cu două zile în urmă cu cea mică şi era foarte frumos, câţiva copilaşi se dădeau prin toate cele. Aşa că am hotărât să merg cu amebele fete.

Am mai mers cu o mamică, şi ea cu 2 copii. Ea mai mers săptămâna trecută acolo cu ei să se joace. Când am ajuns, agentul de pază le spune copiilor că nu au voie să folosească parcul. L-am întrebat de ce şi mi-a răspuns că e prima lui zi şi aşa a primit ordine, că parcul va fi dat în funcţiune la alegeri...”, a declarat Laura Daniela Aiordachioaie. Pentru că nu i s-a părut normală situaţia, mămica a cerut explicaţii de la reprezentanţii primăriei.

„Am sunat şi am vorbit la Primarie, au spus ca nu e vorba că se va inaugura până la alegeri, ci că durează maxim 2 săptămani”, a mai completat Laura Daniela Aiordachioaie.

„Mi-a făcut legatura cu o altă doamnă, care mi-a precizat că locul de joacă nu e gata”, a încheiat mămica. Locul de joacă are şi o plăcuţă pe care este scrisŞ „Acest loc este înc urs de reabilitare, iar folosirea elementelor deteriorate se face pe propria răspundere”. Însă, întreg mobilierul urban a fost înlocuit, după cum se poate vedea şi din imagini.

Culmea este că, la câteva ore după ce copilul reclamantei nu a fost lăsat să intre în parc, accesul a fost permis. „Debusolează nişte copii că nu au nimic concret, ferm”, a conchis mămica.

Am contactat şi noi reprezentanţii primăriei, pentru un punct de vedere, care au precizat că lucrările încă nu s-au finalizat şi urmează să fie redeschis curând.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cu locul de joaca de pe promenada din Faleza Nord ce se intampla? au scos nisipul si au pus pietris, au scos balasoarele si au lasat gaurile...au montat un gard multicolor care imprejmuieste un teren plin de pietre si un tobogan spart....macar de l-ar fi lasat asa cum era!! Vrem locul de joaca inapoi!!!
3
2
multumim fagadau. duduie orasul de investitii
5
1
A fost deschis
3
0
UITATE ORA TA SE APROPIE ! PAHARNICULE ! ASTEPT ZIUA AIA CAND O SA MANANCI MAZARE LA POARTA ALBA SI O SA BEI APA DE LA ROBINET CU ADEVARAT
7
4
Inca o dovada ca hotul fagadau e un pielea pulii care conduce o primarie plina de putori si spagagii notorii !!! Numai la noi se taie panglici la veceuri sau locuri de joaca. Muie fagadau si toata primaria !!! Cu cacat !!!
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389