REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NU DEMISIONEAZĂ! Grindeanu dă de pereţi cu Dragnea: „Mi s-a reproşat că nu am dezvoltat relaţiile cu Rusia”

NU DEMISIONEAZĂ! Grindeanu dă de pereţi cu Dragnea: „Mi s-a reproşat că nu am dezvoltat relaţiile cu Rusia”

Replica API 15 iunie 2017 | 08:05 366

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, contrar celor spuse de preşedintele PSD Liviu Dragnea, că nu îşi dă demisia! "Nu îmi dau demisia!", a spus Grindeanu, adăugând: "Este Guvernul României, nu Guvernul CEX-ului (din PSD -n.r.)!". Grindeanu a desfiinţat raportul întocmit, printre alţii, de Darius Vâlcov, cu privire la activitatea Guvernului. Acest raport a fost discutat în şedinţa PSD de miercuri seara.

“Neîndeplinite pe primele 6 luni sunt 9, nu sute. Revin la acel ”ceaslov” prezentat de Darius Vâlcov, rar mi-a fost dat să văd așa ceva. La nerealizări mi se reproșează două chestiuni la care chiar Liviu Dragnea a zis că se renunță. La buget, 18 au termen în 2018, 4 în trimestrele 2 și 3 și 5 nu au termene. Toate au fost trecute la nerealizările lui Grindeanu și Viorel Ștefan. Recunosc, nu am dezvoltat relațiile cu Rusia în aceste 6 luni. Au trebuit să fie realizate niște cifre ca să se arate că acest Guvern nu și-a făcut treaba și trebuie să plece acasă. E păcat pentru membrii partidului din care fac parte și e păcat pentru români. Cred că merităm mai mult respect. Eu azi cred că PNL, USR, Klaus Iohannis sunt foarte invidioși pe serviciul pe care PSD l-a făcut. Mai exact, CEX. A făcut un cadou și PNL, și USR și lui Iohannis. S-a inventat o opoziție la guvern în interiorul PSD”, a declarat Sorin Grindeanu, referindu-se la analiza prezentată în şedinţa PSD.

Grindeanu a precizat că demisia sa va veni odată ce va avea asigurări că preşedintele Klaus Iohannis va nominaliza un premier tot de la PSD.

În plus, el a declarat că nu îşi dă demisia din PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Batranul Gepeto dracnea a ramas mut de uimire cand,marioneta Grindeanu pinocchio a prins viata si ,culmea,in loc de nas ia crescut altceva!
13
1
zici ca-i ruda cu cucuveaua acest mot, el fiind motul rahatului din guvern !
2
4
Obiectiv neindeplinit..costructia a 8 spitale regionale in 6 luni......?cine reuseste asa ceva? Dragnea e dus rau
10
1
Daca nu i cunoasteti pe jidoamericani pe propria piele o sa va doriri sa luati locul celor din morminte! Datele istorice sa u schimbat ,Rusia deasemenea , UE Nato Usa BM FMI conduse de jidovi ne au secat Tara!Iar neamtul cu reminiscente hitleriste din '44-'45 vrea sa ne vanda jidoamericanilor ca tribut pentru tradarea marionetei Mihai ,asasinarea lui Antonescu, pentru medalia Pobeda primita de la Stalin ! Asa ca GURA slugoilor sau treceti la fapte !
4
3
Dreacnea este rusofon?Coada de topor al rusilor?Interesant.Deci mimeaza apropierea de occident si merge p mina rusilor.Acum inteleg dece bastanul lipovenilor a indraznit sa spuna ca se incearca romanizarea lor si ca sunt destule persoane in conducerea Romaniai ce tin cu rusii.
12
2
SI EL SI TARICEANU COMPLEXATI PE IOHANNIS SI GRINDEANU.GROPARII ASTIA DOI TREBUIESC ARESTATI !
10
3
du-te in mortii ma-tii de sluga ceausista , ai facut 8 clase la seral , ti-au dat casa si acum mananci cacat de pute pana la vama veche .Ardeleanul asta , taran parvenit , s-a folosit de dragnea sa se faca cunoscut si acum il musca de cur .Cine auzise de grindeanu ? mars acasa sluga necredincioasa .....sau du-te la klemm sa te salveze .
3
16
Dragnea chiar ne crede prosti! Saplece la pescuit si sa ne lase cu sorin! Sau la rusi ca este mai mult peste!
11
4
Infractorul de Dragnea se vrea conducatorul absolut...
12
3
Respect Grindeanu!!! Muie Dragnea!!!!
19
2
PCR-partidul ciuma rosie a intrat in fibrilatie ! Ce tampiti!
12
3
Sa demisioneze dictatorul Dragnea, penalul Dragnea ! El a a facut programul de guvernare, el a numit ministrii, dupa chipul si asemanarea lui...asa ca, sa-l lase pe Grindeanu, chiar este destept baiatul asta, vine din Timisoara nu din Teleorman. Asta spune mult si multe...daaa ! Dragnea este suparat ca nu l-au scapat pe el si ai lui de PENALITATI ?? Rusine, sa termine cu circul asta, sunt platiti de la buget, deci pe banii nostri ! Cat ii mai suporta poporul !?
20
5
Ce o fi in mintea psd si a liderilor lui?
15
3
Dreagnea vrea sa inghita lumina de la licuriciul rus!altfel il trimite iliescu la mineri
13
5
Grindika trebuie sa plece repede. Dragnea este ca Putin, prea iubit conducator. Numai el stie programul de guvernare. Cu totii avem pe cineva inchis este nevoie urgenta de o gratiere si Grindeanu nu intelege de loc asta
5
16
Mai Liviule,dute la puscarie,CA esti condamnat,dute,si lasa omul asta sa guverneze,este UN om destept,cult,frumos,capabil sa conduca,nu este boschetarii CA tine,CA dragnea,deci poporul vrea o Persoana inteligenta, nu UN idiot,o scursura CA tine,ciuma Rosie
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367