REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Nuclearelectrica construiește noi blocuri pentru angajați, la CNE Cernavodă

Nuclearelectrica construiește noi blocuri pentru angajați, la CNE Cernavodă

Andreea CONDURACHE 15 noiembrie 2023 | 00:00 5297

Societatea Națională Nuclearelectrica SA intenționează să construiască noi spații de cazare în Campusul CNE Cernavodă. În acest sens a fost făcut și un prim pas prin lansarea unei proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciului de elaborare a Studiului de Fezabilitate. Valoarea estimată a contractului este de 294.806 de lei, fără TVA.

Nuclearelectrica construieste noi blocuri pentru angajati, la CNE CernavodaCampusul CNE Cernavodă

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a lansat o procedură de licitație ce vizează serviciul de elaborare a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul „Construire blocuri pentru spații de cazare și amenajare Campus CNE Cernavodă”. Valoarea totală estimată a contractului este de 294.806 de lei, fără TVA.

Conform caietului de sarcini, spațiile de cazare reprezintă o necesitate esențială pentru personalul implicat în proiectele strategice ale CNE Cernavodă. Cererea de locuri de cazare va crește odată cu începerea lucrărilor de Retehnologizare ale Unității 1 și demararea proiectului pentru realizarea lucrărilor de construcție a Reactoarelor 3 și 4. La capacitatea actuală, Campusul CNE Cernavodă nu va putea acoperi necesarul de spații de cazare pentru tehnicieni, specialiști și personalul implicat în proiecte.

Terenul intravilan propus pentru obiectivul de investiții se află în proprietatea SNN, în Cernavodă, pe strada Energiei 15, în incinta Campus 2 CNE Cernavodă. În prezent, terenul pe care dorește edificarea noilor imobile sunt amenajate două terenuri de sport, această facilitate fiind desființată înaintea începerii lucrărilor la obiectivul de investiții propus. În cadrul Studiului de Fezabilitate vor fi analizate tehnico-economic 2 variante privind implementarea obiectivului de investiții.

Prima variantă vizează construirea a 2 clădiri noi de apartamente, independente – distanțare, cu regimul de înălțime S+P+4E, care să acomodeze 50 de apartamente cu suprafața utilă de aproximativ 60 de metri pătrați. Iar cea de a doua variantă prevede construirea unui singur imobil, din 2 tronsoane alăturate și separate prin rost seisim, cu regim de înălțime S+P+4E, care să acomodeze tot 50 de apartamente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ce construiesc când ei vor sa externalizeze angajații CNE la firma privată Nuclear Serv
4
0
Cartierul Columbia din Cernavodă plin de cotețe construite pe spațiul public cu aprobarea primarului PNL, mașinile stau pe străzi și trotuare ,locuri de recreere și joacă pentru copii pe scările blocurilor.
2
0
Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99 PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!
6
0
Suuper
0
0
tabara columbia e cloaca de ...paraziti , dimineata ies pe prispa si se... scarpina pana pe la zece, apoi cand zici ca le trece beau o cafea rece si iar incepe! fostul sef al politiei poate le da de ...cap cand va ajunge primar sa le faca si lor ...un bar cu jocuri de ...lumini si alte inlesniri!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468