REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nucleul infracţiunilor: cartierul Henri Coandă! Indivizii s-au reprofilat: „Trebuie să daţi bani pentru medic şi înmormântare!”

Nucleul infracţiunilor: cartierul Henri Coandă! Indivizii s-au reprofilat: „Trebuie să daţi bani pentru medic şi înmormântare!”

Replica API 5 octombrie 2017 | 00:00 325

Afaceri coordonate din închisoare

Afaceri coordonate din închisoare

Încă de la înființarea cartierului social Henri Coandă, oamenii din zonă au avut obiecții. Și asta pentru că, spuneau ei, erau conștienți că locul va deveni o adunătură de infractori. Și se pare că așa a fost. De-a lungul vremii au tot fost înregistrate fapte infracționale, iar vecinii au precizat că s-au săturat să li se spargă mașinile și casele. Și iată că acum infractorii s-au reprofilat. Unii dintre ei, normal. Sunt săgețile deținuților și acționează pe strada Suceava și bulevardul Tomis.

Anchetă de proporții la malul mării! Este vorba despre o rețea infracțională, specializată în metoda Accidentul, cei care coordonează faptele infracționale aflându-se la închisoare. Însă, o ”săgeată” a fost filată și prinsă de oamenii legii constănțeni. Aceasta se numește Isabela Culina Dinu și locuiește în cartierul social Henri Coandă. Acum se află în arest la domiciliu. Cercetările continuă pentru depistarea tuturor celor implicați.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, s-a reţinut faptul că, la data de 29.09.2017, în jurul orelor 23.30, Isabela Culina Dinu s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate L.V. din municipiul Constanţa, strada Suceava, unde s-a prezentat drept „Cristina”, afirmând în mod mincinos că este trimisă de un medic din Bucureşti şi a ridicat suma de 3 000 de lei, înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de spitalizare ale nepoatei persoanei vătămate.

Apoi, la data de 30.09.2017, în jurul orelor 00.20, inculpata s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate R.G., din Constanţa, bulevardul Tomis bloc TD9, unde s-a prezentat drept „Cristina” afirmând în mod mincinos că este trimisă de un avocat, şi a ridicat suma de 700 de lei, 4 inele şi o pereche de cercei din aur (valoare totală de circa 1.800 de lei) înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de înmormântare şi de judecată, în vederea eliberării din starea de arest a fiului său.

La data de 30.09.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de Isabela Culina Dinu, cercetată pentru săvârşirea a două infracţiuni de înşelăciune. Judecătorul a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Menționăm că inculpata locuiește în cartierul social Henri Coandă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati romii in pace. In max 20-30 de ani vor fi majoritari in Romania. Si atunci romii vor construi ghetouri pentru noi romanii
1
0
Tigani sunt stapani constantei. Toti romini trebuie sa munceasca pentru noi rromi . Nici un romin nu comeneaza la tigani ca ai rupem capu. Va zice Saly sefu la mafie ca mafia invirte banu cu sacu
1
2
Bomba ptr ciori..ataaat
2
0
In regula,indivizii sunt deja grupati,adica ar fi mai usor de tinut sub pulan daca s-ar vrea. Cei cu hastaguri rezistente,de ce nu ies in strada chemand in prealabil toate televiziunile,sa demonstreze impotriva nesigurantei si terorii reale ,zilnice ? Prin actiuni ce mimeaza protectia oamenilor nu se face absolut,dar absolut nimic. Oameni buni,faceti scandal mare,sa se faca publica disperarea si teroarea la care suntem supusi de tiganime,pe bune! Tacerea aduce in final obisnuinta si apoi poate acceptarea ca talhariile si orice nelegiuiri tiganesti trebuiesc ocrotite,ca fiind traditii etnice.
4
0
tigani imputiti,nu merita sa traiasca
10
1
Nu-i adevarat, nu este o greseala ci un lucru foarte bun!!! Mai trebuie doar cateva grenade pentru ca planul sa fie dus la indeplinire!
8
0
Trimiteti ciorile la mine !
12
0
ironia sortii : ce ar fi daca mazare ar ajunge atit de sarac incit primaria constanta sa-i repartizeze o locuinta sociala in cartier?
20
0
Cea mai mare greseala a autoritatilor este strangerea la un loc a acestei etnii,a scestor salbatici care,mai multi la un loc,devin un adevarat pericol public.
23
0
La munca cu tiganimea, sa faca curat in oras si sa planteze pomi, sa nu mai aiba timp si chef de golanii. Care nu vor, sa fie evacuati si trimisi la Mazare in curte, la vila lui din Mamaia. Sa se spele cu ei pe cap, drogatul naibii.
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218