REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Nuntă mare în familia lui Nuțu Cămătaru! Fiul lui s-a însurat

Nuntă mare în familia lui Nuțu Cămătaru! Fiul lui s-a însurat

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 2271

Zi memorabilă pentru Nuțu Cămătaru! Fiul său, Nuțulică, și aleasa inimii sale, Ada, și-au unit destinele, într-un eveniment celebrat cu fast de întreaga familie a interlopului.

Nuțu Cămătaru este cunoscut ca unul dintre marii duri ai lumii pestrițe din România, dar iată, există și momente când până și sufletul «cămătarului» devine sensibil și plin de emoție, mai ales dacă este vorba de unicul său fiu, scrie click.ro.

Nuțulică s-a făcut băiat de casă și s-a căsătorit cu Ada, mama copilului său, o blondină superbă, voluptoasă și devreme acasă, ce a reușit să-l îmblânzească pe fiul interlopului.

Băiatul lui Nuțu și iubita sa voiau să facă marele pas mai devreme, dar pandemia le-a stricat planurile, așa că abia acum tânăra Ada a devenit oficial membră a clanului Cămătarilor.

Ada a pășit maiestuoasă ca o regină pe aleea din fața casei, îmbrăcată într-o rochie albă, împodobită cu detalii strălucitoare, mai că-ți venea să fredonezi: «toate diamantele...». Vestimentația a fost creată după placul miresei, cu o trenă lungă superbă, iar în față, o despicătură adâncă pe coapsă, că doar era păcat să nu-și arate mândrețe de picioare bronzate și tonifiate pentru care a muncit din greu la sală.

Florin Salam și Codin Maticiuc au dat startul petrecerii de nuntă

Însurățeii au spus ,,Da" în fața preotului și apoi s-au îndreptat cu întregul anturaj, către casa lui Nuțulică, unde i-a întâmpinat un alai impresionant de muzicanți, în frunte cu nimeni altul decât Florin Salam, amfitrionul care a dat start marii petreceri de nuntă a Cămătarilor.

Printre invitați se numără desigur Codin Maticiuc, cel care a scris biografia lui Nuțu Cămătaru, interlopul fiind cunoscut de acum încolo și ca ,,dresorul de lei și de fraieri". Codin a împărtășit pe contul de social-media câteva imagini de senzație de la petrecerea de nuntă a lui Nuțulică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Justitia e de parte lor pt ca sint mina in mana Fac fapte scapa pt ca la rindul lor dau pe goarna si dau dreptul in stinga si in dreapta nu numai ei si alti ca ei din toate orasele ca in ziua de azi e la moda sa fi interlop cazut din plop
0
0
in gura lor de tchiori borate!!!
0
0
stiri din tiganie .
0
0
Aoleu ce buna era o bomba aruncata acolo. Ma scapa omenirea de niste carcalaci mari si grasi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108