REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Nuntă mare în familia Năstase: „Fiul meu va avea nuntă cu 400 de invitați"

Nuntă mare în familia Năstase: „Fiul meu va avea nuntă cu 400 de invitați"

Replica API 18 iunie 2022 | 00:00 1298

Totul despre nunta la care Ioana și Ilie Năstase vor participa peste 2 săptămâni. Unicul fiu al soției fostei glorii a tenisului românesc se însoară pe 1 iulie și face nuntă cu 400 de invitați, pe plajă. Ioana și-a luat trei rochii deosebite, iar Ilie vine cu costumul de general.

Familia Năstase, nuntă cu 400 de invitați!

Stă ca pe ace! Are emoții mari pentru ca unicul ei fii se căsătorește peste două săptămâni, mai precis pe data de 1 iulie. Ioana Năstase va fi soacră mare, dar o soacră elgantă și deosebită, pentru ca la asemenea evenimente soția lui Ilie Năstase vrea să arate ca la carte, că, vorba aceea, o dată își însoară fiul.

După ce a amânat nunta din cauza pandemiei, acum Teo se va căsători cu aleasa inimii sale alături de care are și o fetiță superbă în vârstă de trei anișori. Va face o nuntă mare, la care sunt invitați 400 de persoane.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința", a spus Ioana, scrie Click!

Iată că Ioana va fi în centrul atenției pentru că va schimba trei rochițe superbe, doar la Ilie va fi un pic mai ușor. Pentru acest superb eveniment, mirele și mireasa și-au comandat deja ținutele.

„Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur", a mai spus Ioana Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parasuta e soacra mare, ilie e SPONSORUL nuntii......
1
0
Ilie nu a respectat niciodata uniforma de general,mereu a facut caterinca cum ca este el general si lucrul asta nu este de criticat ba dincontra pentru ca I.Nastase stie ca gradul lui de general nu are nimic in comun cu activitatea lui in armata romana si nici cu cunostintele militare ale primului numar 1 mondial din istoria A.T.P.
1
0
Toate parasutele sunt vedete la noi in Romania.
0
0
Ce smechera e curvustina asta. Ii papa banii lui nastase afemeiatul. El sponsorizeaza nunta parasutei.
1
0
face toata nunta!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272