REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
11.1° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

NUȚU CĂMĂTARU: Liviu Dragnea a cerut protecție!

NUȚU CĂMĂTARU: Liviu Dragnea a cerut protecție!

Replica API 28 noiembrie 2021 | 22:34 4131

Dezvăluiri uluitoare despre Liviu Dragnea. Cel mai temut interlop al României, Nuțu Cămătaru, povestește în cartea despre viața sa, scrisă de Codin Maticiuc, cum fostul lider PSD i-a cerut protecție. Mărturisirile lui Ion Balint - pe numele său real - nu se opresc aici. Și Victor Ponta sau chiar Adrian Năstase au apelat la ajutorul lui. Fostul premier l-ar fi căutat în perioada în care amândoi își ispășeau pedeapsa în penitenciarul Jilava.

Nuțu Cămătaru, foto: aktual24.ro

„Nu am avut niciun dialog cu Liviu Dragnea, nu a apelat el, dar a apelat altcineva. Nu am avut niciun dialog, dar era injurat foarte tare la Rahova, pentru că a avut legile în mână și vă dați seama, într-un penitenciar unii merită să ajungă acolo, unii nu merită, unii merită mai puțin”, a precizat Nuțu Cămătaru.

„Eu am fost acolo când s-a întâmplat asta, când s-a cerut acest lucru, această protecție”, a afirmat Codin Maticiuc.

Liviu Dragnea

„Am donat domnului Ponta, erau sinitrați atunci, i-am luat câteva mașini de cărămidă, restul de bani i-am dat la o casă de copii și, într-un final, plătesc și acum cheltuielile de judecată, multe sute de milioane. Eu nu mă dezic de frații mei și cred că de aia mă consider și unic. Dacă făceam și eu angajament cu domnii de la servicii cu familia mea, erau alții exemplu în fața dumneavoastră, nu mai era meu. Nu m-a ținut niciodată vreun politic în brațe, n-am avut legatură cu politia, nu m-a ținut niciodată niciun polițist, niciun general, nimic. N-am făcut niciun angajament cu ei.

Nu vând nici mașini, vând cai. Am cei mai buni cai din Europa și îi dresez singur. În 1995 aveam și un milion de euro. Au făcut alții mai mulți bani cu banii mei decât eu. După 1990, am avut cea mai frumoasă mașină din România. Am avut primul Ferrari omologat la noi, în România”, a mai explicat Nuțu Cămătaru.

Interlopul Nuțu Cămătaru a povestit cum s-a întâlnit la închisoare cu Adrian Năstase la solicitarea acestuia. Fostul premier l-ar fi căutat pe cunoscutul interlop în perioada în care amândoi își ispășeau pedeapsa în penitenciarul Jilava, iar interlopul spune că Năstase a apelat la gardienii din închisoare pentru a sta de vorbă cu el.

În replică, Adrian Năstase a declarat că nu își amintește să fi avut o întâlnire cu Nuțu Cămătaru în perioada în care era închis și cu atât mai mult este greu de crezut ca o astfel de situație să fi fost intermediată de gardieni. Fostul premier mai spune că singura posibilitate ca el și Nuțu Cămătaru să se fi intersectat era pe traseul care ducea spre grefa din penitenciar, scrie realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde te uiti, numa tzi ga ni. de la Ili escu pin la Dragneea
4
0
Ai punctat perfect
7
1
Normal! Un pungas apeleaza la altul. Nimic nou
20
2
E un catel, nu ne pasa de tine amaratule
15
2
In ro interlopul si proxenetul are protectie mai mare decat muncitorul.De la muncitor si om cinstit ce sa ia militia?.De la peste mai ia si o fetita...cazul Caracal
38
2
face tziganu ce vrea in tara poolii. Pentru ca e mana-n mana cu hotii.
46
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389