REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

O actriță din Constanța, mulțumiri pentru medicul care i-a salvat viața soțului său

O actriță din Constanța, mulțumiri pentru medicul care i-a salvat viața soțului său

Replica API 8 aprilie 2022 | 23:12 5617

Pe data de 5 aprilie, Ovidiu Știru, unul dintre cei mai buni medici pe chirurgia cardiovasculară, alături de echipa ce-l asistă, l-a operat cu succes pe soțul actriței Lidia Șuleru. Soțul artistei are 49 de ani și este fost sportiv de performanță.

,,Soțul meu este un om bun și iubit de Dumnezeu. Este un barbat puternic și a trecut cu bine și peste această încercare. Nu este ușor să fi operat pe cord deschis. Sunt convinsă că puterea lui Dumnezeu, rugăciunile mele și priceperea medicului chirurg au facut posibilă reușita acestei operații! Recunosc că nu mi-a fost deloc ușor, am alungat emoțiile și fricile din sufletul meu, făcând loc gândurilor și energiilor bune. Recuperarea este de durată, iar soțul meu se va opri o perioadă din acțiunile lui. Sunt optimistă și am înțeles că nimic nu este la voia întâmplări pe acest pământ! De la fiecare încercare învățam o lecție. Orice operație pe cord deschis, reprezintă o poveste despre puterea inimii reparate, despre destin și viață! Experiența noastră a avut la bază oameni și inimi care cred în miracole, în ceea ce este în noi și deasupra noastră. Dragostea, răbdarea, speranța, echilibrul și credința sunt puterea familiei noastre! Domnul doctor este medicul ce respectă cu sfințenie jurământul lui Hipocrate, va rămâne omul cu mâini de aur care i-a oferit bucuria și șansa vieții, soțului meu. Personalul medical a dat dovadă de profesionalism, oferind atenție deosebită soțului meu, iar în ciuda temerilor mele, astăzi trăim ,,renașterea,, soțului meu!" a declarat Lidia Șuleru, pentru Replica de Constanța.

Și soțul actriței a dorit să își exprime recunoștința față de medic: ”Îmi exprim toată recunoștința și mulțumirea față de domnul doctor Ovidiu Știru, pentru că mi-a dăruit o nouă șansă la viață, o nouă speranță. Astăzi sunt viu datorită profesionalismului și efortului dumnealui. Este un medic de excepție, un om extraordinar cu ajutorul căruia eu și mulți pacienți am prins viață, ne-a speranța în ziua de maine! De acum înainte mă voi bucura de familia mea care în ultima perioadă a fost foarte greu încercată! Sunteți omul cu mâini de aur și recunoștința mea nu are margini.”

Ovidiu Știru

Cine este doctorul Ovidiu Știru

Conf. Dr. Ovidiu Știru este medic primar pe cardiologie cardiovasculară, doctor în știinte medicale, își desfășoară activitatea în cadrul Institutului de urgență pentru boli cardiovasculare " Prof. Dr. C.C. Iliescu" București. Acesta deține un cv impresionant începând de la studii și activitatea profesională, competențe medicale, cu peste 3500 de intervenții chirurgicale vasculare și aproximativ 1500 de intervenții chirurgicale cardiace.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un medic extraordinar cu mult respect și mult bun simț, lucrez unde domnul conf,Dr Știru Ovidiu este sef de secție,un om special
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212