REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O constănțeancă a reclamat că a găsit viermi în mâncare la spital! Iată ce au găsit autoritățile în urma verificărilor

O constănțeancă a reclamat că a găsit viermi în mâncare la spital! Iată ce au găsit autoritățile în urma verificărilor

Replica API 14 decembrie 2017 | 00:03 346

O pacientă din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a sesizat autoritățile competente după ce, în cursul zilei de marți, 12 decembrie, a observat cum în farfuria cu mâncare primită este un vierme. Femeia a sesizat Direcția de Sănătate Publică și conducerea spitalului cu privire la acest aspect.

Conducerea spitalului a înștiințat mai departe firma de catering care se ocupă cu prepararea mâncării pentru pacienți, aceasta fiind ARIMEX COMEXIM 2000. Firma a luat act imediat de incident și a formualt o adresă către Direcția de Sănătate Veterinară pentur a veni și efectua controale. De asemenea, potrivit conducerii firmei de catering, din cele 222 de porții de mămăligă cu pește care au fost servite în ziua respectivă, doar în cazul femeii au fost probleme.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 13 decembrie, două echipe de la DSP și DSV au efectuat un control la firma de catering, vizate fiind produsele folosite la prepararea mâncării reclamate de către pacientă. În cauză, nu au fost găsite nereguli, din contră, produsele erau depozitate corespunzător, nu era depășit termenul, iar toate documentele erau în regulă.

Firma ARIMEX COMEXIM 2000 a decis să retragă produsul din procesul tehnologic până la venirea rezultatelor analizelor efectuate pentru a nu pune în pericol viața cuiva, în caz că există o problemă cu lotul produselor achiziționate.

Atașată este și adresa pe care firma a înaintat-o ANSVSA:

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
viermii din mancare sunt acceptati de ciuma rosie, indiferenta lor ptr baniii furati din buzunarele noastre nu are limita, nimic nu-i mai misca, nici copii ce mor, batranii ce nu-si pot asigura medicamentele si ca bomboana pe coliva cand fata ce a scapat , ca prin urechiile acului, de la metrou, in stare de soc la politie nu a fost bagata in seama ptr ca era o dna ce isi uitase o poseta intr-o statie. NU VA CRUCITI , ACEASTA ESTE TARA PE CARE, CIUMA ROSIE, CU ULTIMA RASUFLARE, INCEARCA SA O CONTUREZE. Acestia sun tpolitistii instruiti de o fosta secretara de scoala generala, amanta penalului d
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272