REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

O constănţeancă susţine că a făcut ALERGIE după ce Primăria a început acţiunile de dezinsecţie

O constănţeancă susţine că a făcut ALERGIE după ce Primăria a început acţiunile de dezinsecţie

Replica API 3 aprilie 2017 | 11:34 289

O femeie din Constanța susține că în urma operațiunilor de deratizare și dezinsecție ce au avut loc anul trecut a căpătat o alergie. Femeia care locuiește la parterul unui bloc, afirmă că municipalitatea nu ține cont de dorințele constănțenilor. „De ce nu anuntați că început treaba cu otrava pentru țânțari, goange și alte tâmpenii. Anul trecut din cauza otrăvii voastre am căpătat o minunată alergie. Stau la parter și minunata voastră otravă cu minunatul aparat îmi intră la propriu în casă. Nu vă pasă absolut deloc de noi, proștii care vă plătim o groază de taxe de pomană. Ce să mai spun că sunt aici doi copaci care trebuiesc toaletați și nici nu îi băgați în seamă.Lumini o seară avem 3 nu”, susține Mirela.

Menționăm că Primăria Municipiului Constanța a început acțiunile de deratizare pe data 06.03.2017 pe domeniul public al municipiului Constanța, inclusiv stațiunea Mamaia și se vor desfășura etapizat, în toată perioada sezonului estival 2017. Operațiunea de deratizare se va executa săptămânal prin amplasarea de momeli toxice în (crăpături, galerii, guri de canalizare) sau protejate în stații de intoxicare, marcate și inscripționate corespunzător și conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile. Stațiile de intoxicare vor fi amplasate în locuri inaccesibile populației pentru protejarea sănătății populației, conservării şi protecţiei mediului înconjurător. Momelile sunt transportate în siguranță maximă, neexistând posibilitatea împrăștierii accidentale a acestora. Ambalajele de orice fel, resturile de momeli, neconsumate și cadavrele rozătoarelor rezultate în urma deratizării vor fi strânse și depozitate în magazia prestatorului fiind transportate și distruse la incineratorul ecologic cu care societatea prestatoare are contract. În cazul în care momeala depusă a fost consumată, se complează cu momeala proaspată. În locurile unde momeala nu a fost consumată și s-a constatat prezența rozatoarelor se ridică momeala neconsumată, fiind înlocuită cu un alt tip de momeală. Populația trebuie să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Stațiile de intoxicare sunt marcate corespunzător cu imaginea “cap de mort” și instrucțiuni specifice conform normelor Uniunii Europene.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa stea in casa ! nu trebuie sa sufere toata populatia de pe urma tantarilor pentru ca o femeie are alergie. Sa inchida geamul !
1
0
sta-i camera de luat vederi a blocului si-si piede serviciul ca numai poate sa stea la geam
1
0
sa nu se mai faca deratizare! vreti sa moara biata femeie?
1
0
a luat si sifilis de la deratizare,,
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369