REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

O CREȘĂ și un STADION încep să prindă contur la Tuzla!

O CREȘĂ și un STADION încep să prindă contur la Tuzla!

Replica API 6 iunie 2019 | 00:00 353

Lucrările în două proiecte importante pentru comunitatea din Tuzla sunt în toi. Este vorba despre lucrările la viitoarea creșă, care va funcționa în imediata vecinătate a Grădiniței „Piticot” și la viitorul stadion.

„Cu deosebită bucurie vă anunț că au început lucrările la proiectul “Construire creșă – parter + 1 etaj (patru grupe) comuna Tuzla, județul Constanța”. Săpăturile pentru fundația creșei de pe strada Mecanizării, în spatele Grădiniței "Piticot", au fost demarate. Noua instituție de învățământ va avea patru săli de clasă pentru cei mici, iar astfel venim în întâmpinarea nevoilor tuturor părinților de micuți care muncesc, și nu au în grija cui să își lase copiii pe perioada întregii zile”, a transmis primarul Reșit Taner.

Cât privește lucrările la stadion, „activitatea continuă, deoarece ne dorim ca stadionul să fie finalizat cât mai repede posibil. Se lucrează intens la montarea și vopsirea stâlpilor gardului împrejmuitor, și se fixează panourile de gard. De asemenea, lucrările de întreținere prin tundere și irigare ale gazonului continuă și ele”, a mai arătat primarul.

F.B.

Citește și: O NOUĂ CREŞĂ în comuna Tuzla!

TUZLA: Echipa de fotbal a comunei va juca pe teren propriu! Noul stadion prinde contur

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cand l-au sodomizat , violat , lachit,insemnat ca pe mistreti pe taticul meu Nas la praga a avut nevoie de multe zile iar mental l-au lasat cu Sechele pe viata la mine n-a fost cazul pentru mine e o placere sa bage canamicina si bile in mine iar in lipsa de ciocane il bag pe Gelu fratele meu care il tin mereu in borseta
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212