REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O familie din Constanţa trăieşte în TEROARE: „Iese din AREST şi ne TAIE”

O familie din Constanţa trăieşte în TEROARE: „Iese din AREST şi ne TAIE”

Replica API 21 septembrie 2017 | 00:00 425

Pus să retragă plângerea!

Pus să retragă plângerea!

O familie din Constanța susține că trăiește în teroare. A fost victima unui teribil eveniment petrecut pe 10 septembrie, atunci când o fetiță a asistat la scene marcante: și-a văzut mama în timp ce era amenințată cu un cuțit. Numai că, din păcate, membrii respectivei familii susțin că evenimentul nu este unul singular și că astfel de scene au loc frecvent. ”Iese din arest și ne taie, pentru că așa e el, mereu pus pe scandal. Ne-a dat termen să ne mutăm din Constanța”.

”Fiul lui Pîndaru, Narcis, a intrat și el peste noi în casă, a dat cu toporul în poartă! A fost dezastru atunci. Nu am ripostat pentru că am familie, am copil și nu merită să-mi risc libertatea. Dar nu se poate așa, chiar nu se poate”, a declarat, pentru ”Replica”, Marius Nica, capul familiei ce a picat victimă la data de 10.09.2017, Mai exact, la ora 23.41, potrivit anchetatorilor, pe strada Rodica din municipiul Constanţa, Cristian Marian Pîndaru, cunoscut ca scandalagiu în zonă, ajutat de fiul său Samir Narcis, au lovit cu pumnii şi picioarele şi ameninţat cu un cuţit alţi doi bărbaţi, provocând totodată distrugeri unui autoturism parcat, marca Volkswagen, şi ferestrelor unei locuinţe.

Totul s-a petrecut pe raza Secţiei 5 Poliţie, recalcitrantul dând năvală în curtea unor vecini (familia Nica) cu care avea neînţelegeri mai vechi. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită pentru a fi transportată la spital. Poliţiştii constănţeni l-au reţinut iniţial pe Marian Cristian Pîndaru, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar la data de 12.09.2017 l-au prezentat instanţei de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, iar pentru Samir Narcis a fost instituită măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

”Pleacă din județ și își lasă copilul singur, care plânge de foame”

”Eu sunt din Buzău, la fel și cumnatul meu, Cătălin, dar suntem stabiliți în Constanța. Locuim gard în gard. Însă, acesta e plecat în străinătate, la muncă, și îi merge foarte bine. Marian Pîndaru a vrut să-l ia și pe el acolo. Cumnatul meu a spus că nu poate face asta pentru că îl știe că e pus pe scandaluri, consumator de alcool. Și m-a luat pe mine. Eh, și de aici el a început să prindă ură. Dar vă spun, acest Marian este… nici nu știu cum să spun.

Soția lui e pe la Buzău și face pe acolo tot felul de nefăcute că postează poze pe internet. A plecat, la un moment dat, și el acolo și și-au lăsat copilul cel mic, care are vreo 11 ani, singur aici, în Constanța. Au venit niște persoane la mine și mi-au spus că a spart o mașină, apoi că plângea de foame că-l lăsaseră numai cu 50 de lei în buzunar… Și l-am sunat pe Marian. I-am spus: mă, vezi că a venit lumea pe la tine pe la poartă că fiul tău a făcut nu știu ce… Că plângea de foame, poate vine Protecția Copilului și ți-l ia. Și atunci s-a enervat, a zis să nu mă mai bag, să-mi văd de treaba mea.

Și când a revenit în Constanța a început scandalul”, a spus Marius Nica, el precizând că nu i-a vrut răul, a vrut doar să-l avertizeze cu privire la ce se întâmplă în lipsa lui. Apoi a revenit la domiciliu Marian Pîndaru și a avut o discuție cu Marius, în urma căreia părea că s-au așezat lucrurile. Numai că nu a fost așa. Recent, Marian ar fi cerut voie cumnatului lui Marius să folosească piscina și, cum nu a fost lăsat, s-a enervat și a început să amenințe.

”Fata mea striga: Nu, nu o omorî pe mami!!!”

”După aceea, joi, a venit Cătălin, cumnatul meu, în țară, acasă. Și sâmbătă a avut loc scandalul. Marian a venit la ei în curte, nu știu ce au avut de împărțit. Cum stau gard în gard, perete în perete cu cumnată-miu, soția a auzit gălăgie. Și am mers să văd ce e. Fata mea dormea. Cumnata mea striga după ajutor, cumnatul meu era în genunchi, iar Marian ăsta îl amenința cu un cuțit. Am intrat în curte la ei.

Copiii lor, o fată și un băiat, erau în casă, speriați. Am zis: măi, Marinică, ce naiba ai cu ei, ce ți-au făcut? Și a început: buzoienilor, vă omor! Că ați venit voi aici și aveți pică pe mine. L-a lăsat pe cumnată-miu și m-a lua pe mine. Atunci a intervenit și Narcis, un alt fiu al său. A zis acesta că: tată, nu în fața copiilor, dar apoi s-a transformat și a devenit și el agresiv. Am ieșit din curte și am zis ia că sun la Poliție. A ieșit și Narcis, s-a dus la el în curte și apoi a ieșit cu un topor.

Marian Pîndaru m-a alergat cu un cuțit pe toată strada, apoi a venit și Narcis cu toporul. A alergat după soția mea, ei i s-au înmuiat picioarele și a căzut. O lovea cu cuțitul, dar l-a prins de mână nevastă-sa. Până și copilul lui cel mic striga: tată, nu da, că e o femeie, nu da! Soția a intrat în casă și Narcis a dat cu toporul în gard, a spart plasticul ăla și a intrat apoi peste ea în casă. Amândoi au intrat. S-a trezit și fiica mea, a început să plângă, striga: nu o omorî pe mami!

Marian i-a pus cuțitul la gât: te despic! A intervenit Narcis atunci și a zis: tată, gata, termină. Și asta a fost”, a relatat, pentru ”Replica”, Marius. Și, chiar dacă Marian Pîndaru a fost arestat, familia Nica tot stă cu teamă. ”Ne-a amenințat. Ne-a spus că ne dă două ore termen să ne mutăm din Constanța, că el va părăsi arestul la un moment dat și vine să ne despice. Și Narcis mi-a spus să mă gândesc la faptul că Marian va ieși și va face la fel, să am grijă…”, a conchis Marius. Familia Nica a precizat că va apela la ajutorul unui psiholog în ceea ce privește copilul care a asistat la asemenea scene.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/seara-de-cosmar-pentru-un-copil-din-constanta-si-a-vazut-parintii-cu-un-cutit-la-gat-330241/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dracu sunt alea ''puscari''???? Poate ai vrut sa spui puscarii?! Invatati dracului sa scrieti analfabetilor si dupa aceea exprimati-va in scris pe aici! Mai si votati fir-ati ai dracului de dobitoci si va mirati ca merge tara prost!
1
16
buzoienii sa stea in Buzau daca nu stiu sa se comporte,sa nu mai vina pe litoral
1
25
Sa se mai faca puscari ca sunt multi k astia care trebuie sa stea la zdup multi ani si de aceea mai trebuie puscari. Sa se faca puscari nu blocuri in parcuri
26
0
Sper sa se incheie aici , pentru fata mea merg pana in panzele albe
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108