REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O FEMEIE a fost BATUTĂ cu BESTIALITATE de noua IUBITĂ a fostului SOŢ

O FEMEIE a fost BATUTĂ cu BESTIALITATE de noua IUBITĂ a fostului SOŢ

Replica API 1 septembrie 2020 | 15:50 11038

Doi constănțeni au ajuns să divorțeze, în speranța că lucrurile se vor liniști iar fiecare își va vedea de drumul lui, însă… nu a fost așa. În urma unui divorț, cu un copil minor la mijloc, bărbatul și actuala sa concubină i-au declarat război femeii, înjosind-o și lovind-o ori de câte ori de întâlneau, pentru a renunța la copil. Ce s-a întâmplat? S-a ajuns la un ordin de protecție impus de instanță.

Când lucrurile nu mai funcționează într-o căsnicie, drumurile de cele mai multe ori se separă pentru binele tuturor însă, iată că nu în toate cazurile se întâmplă așa. O familie din municipiul Constanța s-a destrămat iar în urmă a rămas un copil de 2 ani și 8 luni, al cărui domiciliu a fost stabilit la mamă. Cu toate că s-au separat, femeia nu a avut parte de niciun gram de liniște ci doar de teroare, stres și… bătaie. Fostul soț, împreună cu a sa concubină au decis să îi facă zile negre femeii dar și familiei acesteia, până când aceasta va ceda și îi va da copilul soțului.

Vizită de curtoazie încheiată cu o bătaie generală

De data recentă, iubăreții au mers la femeie acasă încercând să o „îndulcească” să renunțe la plângerea penală împotriva bărbatului, pentru o pretinsă faptă de tâlhărie di anul 2019, acesta spunându-i că dacă îi face rău lui, îi face și copilului. Totul a fost înregistrat pe camera de supraveghere a vecinilor. „Neînțelegătoare” fiind femeia, concubina își iese din minți și o prinde prima de păr, așa cum se vede pe camere, stârnind un scandal de proporții. Aceasta, violentă din fire, a agresat-o fizic atât pe femeie dar și pe minoră, acesta din urmă fiind trântită la pământ.

Tatăl femeii a încercat să intervină pentru a le despărți pe cele două femei, dar a fost prins de gât de către fostul ginere, care l-a lovit cu pumnul în nas. În încercarea de a scăpa din mâinile bărbatului, vârsnicul s-a dezechilibrat și a căzut.

Au revenit la câteva zile iar

În data de 14 august, bărbatul și concubina sa au fost din nou la domiciliul femeii, unde, găsind-o pe mama ei, i-au solicitat acesteia să scoată minora (nepoata) din curte pentru a le-o da să plece cu ea, sub amenintarea, că în caz contrar, o vor gasi pe mama fetei și o vor bate.

Zis și făcut…

Următoarea zi, pe 15 august, în timp ce se afla la cumpărături, femeia a fost agresată fizic de fostul soț și concubină. Mai exact, bărbatul a oprit mașina lângă ea iar concubina a coborât cu o rangă si a lovit-o în cap, incidentul fiind filmat de un trecător care i-a dat femeii numărul de telefon pentru a fi audiat ca martor cu privire la cele observate de el.

Femeia nu a mai rezistat

Femeia a ajuns în fața instanței pentru a cere un ordin de protecție din pricina faptului că a fost îngrijorată de comportamentul extraordinar de violent al fostului soț, care nu a agresat-o numai pe ea, ci și pe minoră supunând-o la rele tratamente, dar și pe tatăl reclamantei spărgându-i nasul și trântindu-l la pământ, situație care i-a pus viața in pericol. Femeia a solicitat păstrarea unei distanțe minime față de locul de muncă al tatălui său care lucrează la Magazinul Auchan România, Sucursala Vivo, față de unitatea de învățământ a surorii sale, Școala nr.22 C, situată în cartier Brătianu și, respectiv, păstrarea unei distanțe minime față de grădinița minorei, Gradinița nr.2 cu Program prelungit Constanța.

Teancuri de înscrisuri împotriva fostului soț

Aceasta a depus la dosar un set de înscrisuri constând în fișă UPU din data de 15.08.2020 pe numele ei, certificat medico-legal, buletin radiologic, certificat de concediu medical pe numele tatălui său și multe alte probe video și audio ce-l incriminează pe bărbat dar și pe actuala concubină.

Cei învinuiți nici nu s-au obosit să meargă la instanță.

Ce a decis instanța

Instanța a constatat starea reală de pericol în care se afla femeia dar și familia acesteia iar în acest caz a decis emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunțării hotărârii. Astfel, bărbatul, fostul soț, este obligat să păstreze o distanță minimă de 200 de metri față de victimă și față de familia acesteia, față de domiciliul lor, de locul de muncă al tatălui dar și de unitățile de învățământ ale fiicei, respectiv surorii femeii.

Totodată, se interzice orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau in orice alt mod, cu victima.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legea sa apere mamele singure de astfel de persoane.
3
0
Dupa sase luni cred ca va fi mai grava situatia. Dragostea se raceste si rautatea se inflacareaza, Dumnezeu sa aibe mila si sa schimbe inimile.
4
0
O zdreanta de om sa ati lasi copilul si sa te combini cu o alta femeie .Sper sa autoritatile sa faca dreptate in acest caz.Tatalui copilului ai cam trebuie umflati ochii un pic
5
0
A putut cineva sa citeasca tot articolul? Eu, in 20 sec, am ajuns la comentarii, care fiind vorba intre noi, fac deliciul articolului. Traiasca replica, aceasta replica a jurnalistului cotidian!
6
0
Care si a gasit o concubine nenoriciti ordinar. Astia ar trebui batuti bahati in coma sa lase femeia in pace
3
0
Aaaaaaaaaaaaa
1
0
Cam imbracati astia din poze.ori stirea e din iarna ori v-a fost lene sa va puneti mintea la contributie.slabi mai sunteti replica
5
1
Vorbesti de ma-ta?!
5
2
Nu stiu cat vor suferi copiii astia cand vor fi adulti pentru ca eu am vazut foarte multi interlopi,proxeneti,hoti si alte scursuri alte societati care provin din familiile astea dezorganizate,caci copiii astia au cunoscut duritatea vieti de mici ei nu au crescut cu fat frumos,alba ca zapada sau alte povesti unde cel frumos si cinstit invinge intodeauna.
8
2
mizerii de ambele parti , copii vor suferii si ca adulti toata viata,chiar daca se vor... trezii mai tarziu!
9
4
Mishto poze, ce sa zic...
4
1
Tarfa muista o bagam la produs
2
11
Nu o mai plangeti, toate fac asa. Nu isi mai lasa copilul la tata, il vorbeste de rau in fara copilului, il denigreaza.
13
19

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102