REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O femeie din Medgidia abia şi-a RECUPERAT COPILUL FURAT de soţ!

O femeie din Medgidia abia şi-a RECUPERAT COPILUL FURAT de soţ!

Replica API 27 noiembrie 2018 | 07:33 355

sursa foto ABC News

Trec printr-un proces de divorț, dar s-a ajuns la violență fizică, psihică și la luarea copilului cu forța. Mama a cerut ordin de protecție în instanță, după ce a depus mai multe plângeri la Poliția din Băneasa, iar acum poate răsufla ușurată pentru o perioadă de 6 luni.

De dată recentă s-a judecat apelul în cazul unei cereri de emitere a unui ordin de protecție, magistrații decizând ca pârâtul să nu aibă voie să se apropie de reclamantă la mai puțin de 200 de metri de locuința ei, de locul de muncă și de copilul minor, dar nici să ia legătura cu ea pe orice cale.

Este vorba despre un cuplu, soț și soție, care are un copil împreună, în vârstă de 7 luni, și care a locuit la același domiciliu, într-o localitate din zona Băneasa, județul Constanța. Însă, când s-au despărțit, femeia a venit în Medgidia, la părinții săi. Ea susține că a înaintat și cerere de divorț, iar bărbatul a devenit agresiv.

A bătut-o și chiar i-a luat copilul cu forța, pe care l-a dus la Băneasa, când doar ce ieșise din spital, acolo unde a stat pentru o faringită. Reclamanta a mai arătat că, după circa 4 zile, după ce a depus plângeri la Poliție, Primărie și Direcția de Asistență socială, a reușit să-și ia copilul, dar pârâtul a "vizitat-o" din nou, a strâns-o de gât și a încercat să plece cu minorul.

Martorii au intervenit și au reușit să-l ia de pe bancheta din spate a mașinii, acolo unde tatăl lui îl trântise. În instanță, bărbatul a relatat că ducea o viață decentă cu soția sa, însă ea era mereu nemulțumită și spunea că, dacă nu aduce mai mulți bani acasă, se va sinucide sau va pleca la părinții săi. Ceea ce a și făcut până la urmă, fiind vorba de faptul că l-a părăsit, că a plecat.

Cât despre copil, el a susținut că nu l-a luat cu forța, ci că ea i l-a dat, precizând că nu are cum să-l crească, având în vedere că nu-i dădea suficienți bani. Însă, judecătorii au pus cap la cap toate detaliile și nu prea au dat crezare vorbelor bărbatului, astfel că au decis să elibereze ordinul de protecție. Precizăm că reclamanta a depus la dosar fișele de la Unitatea de Primiri Urgențe de la spital, copii după plângerile la Poliție etc.. Decizia este definitivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traim intr o societate politically corect in care zeci de femei s au folosit de miscarea metoo si reale abuzuri ca sa se razbune pe anumiti barbati, in ziua de azi daca iti futi nevasta prea des zice aia ca e abuzata..
3
0
Pai cum furt. Furt este cand iei ceva ce nu iti apartine, copilul este si al barbatului indiferent ce a facut. Asa ca mai moale cu astea ca si femeile au vina lor. Daca o femeie nu are grija de copil nu zice nimeni nimic, daca tasu face ceva trebuie ars pe rug.
4
2
Si acu este valabil . Legea este facuta de o curva pentru curve
7
0
Multe femei cred ca daca fac un copil , au toate drepturile. Sunt si barbati care le prind cu altii si tot ele au dreptate in instanta. Pentru astfel de femei copiii sunt doar garantii si arme impotriva celuilat daca acesta nu vrea sa mai convietuiasca cu ea. nu toate, toti sunt asa
8
1
trebue si pentru femei mandat de protectie ,,
0
4
Barbatilor zis si caini maidanezi acelora care nu inteleg cat de greu este sa aduci un copil pe lume si nu stiti sa vorbiti, pretuiti si intelege femeia. Poate nu stiti ca intretinerea unui copil mic, in conditii civilizate costa peste 500 de lei pe luna. Civilizati-va oameni buni ca traiti cu mentalitati din preistoric.
5
5
cum bai oameni buni? cand zdrentee pleaca de la barbat cu copilul e normal si cand barbatu isi ia copiu il fura? de la cine il fura? nu i si al lui? futuvangat de zdrente!
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272